-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.101
28+4 yim çok sevindirdin beni Allah ta seni sevindirsinEvett canımm 28 haftadan itibaren başlıyorr
Neden? BilmiyordumZerdeçal sıkintı hamilelikte
rahim kasılmalarını tetiklediği için ve buna bağlı olarak ta erken doğuma veya düşüğe yol açabiliyormuş bazı araştırmalar da zerdeçalın anne sütü üretimini azaltabilirmiş oyüzden dedimNeden? Bilmiyordum
Canım benimm28+4 yim çok sevindirdin beni Allah ta seni sevindirsin
Evet şuan 30. Haftadayızaaa merhaba, ben sizi tanıyorum , cbüde burcu hocanın hastasıydınız siz, konuşmuştuk :) çok sevindim kaç haftalıkk
Kızlar 28. haftada bebek anne kan uyuşmazlığı için kan verdiniz mi? Devlet hastanesi yapıyor mu biliyor musunu
Yapsın vllha ćanm çünkü ben hep çok az hissediyorum korkuyorum sürekli pıt pıt da acaba damar mi dedim karnmin altında ama yemekten sonra yapınca senin msj da görünce çok sevindimCanım benimmheleki son aylarda dahada sıksık oluyo
Kizmı seninkii benim kizımda pek hareketli olmazdı şimdi durduramıyorum sıpayıYapsın vllha ćanm çünkü ben hep çok az hissediyorum korkuyorum sürekli pıt pıt da acaba damar mi dedim karnmin altında ama yemekten sonra yapınca senin msj da görünce çok sevindim
Hastanede zaten 1 gün kalcaksın bence gerekli değilkızlar hastaneye emzirme yastığını koyayım mı sizce?
Yok ćanm erkek ama. Hiç yok ya kilolu hamile kaldım ondan diyomKizmı seninkii benim kizımda pek hareketli olmazdı şimdi durduramıyorum sıpayı
Heee olabilirr göbüşün varsa öncedenYok ćanm erkek ama. Hiç yok ya kilolu hamile kaldım ondan diyom
Benimde vardı sezaryenden tam gitti derken hamiş kaldım
Bnde tam diyetedimBenimde vardı sezaryenden tam gitti derken hamiş kaldım
Aynen yaaa bide tam 15 kilo verdim reglim düzeldi hayatımin şokunu yaşadım resmenBnde tam diyetedim
Ayyyy ben o kadar veremedim bile girdim ilk ay oldumAynen yaaa bide tam 15 kilo verdim reglim düzeldi hayatımin şokunu yaşadım resmen
Yasemincimm ben ilk oglumu agustosta dogurdum izmir sicaginda. Sadece penye koymustum örtü olarak. Ebe , penye+kalin battaniyeye sarip getirdi oglusumu. Simdi muslin örtü ve orta kalinlikta bir battaniye koyacagimKızlar bir sorum var. Ebeye verilecek eşyaların içine bir kundak , atlet , üst ve alt takım eldiven çorap ve bebek bezi koyduk. Sizce bir tane de müslin ekleyeyim mi kundağın üstüne sarmak için. Üşümesin diye ? Siz nasıl yaptınız
Canım kindersYasemincimm ben ilk oglumu agustosta dogurdum izmir sicaginda. Sadece penye koymustum örtü olarak. Ebe , penye+kalin battaniyeye sarip getirdi oglusumu. Simdi muslin örtü ve orta kalinlikta bir battaniye koyacagim