- 21 Ekim 2023
- 32
- 24
- 35
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.401
Gönlünü ferah tutmaya çalış canım benim. Saglikla kucağına alırsın inşallah ❤Kızlar teşekkür ederim dualarınız için önceki doktora kalsa direk kürtajdı herşey de bir hayır vardır hala kanama var ama azalıyor gibi bilmiyorum kafam çok karışık ruhum acı içinde kalbim umutlu bakalım Allah hepinizden razı olsun
Benimki tüp bebek tedavisi ile oldu genelde önce kesenin doğru yerde olup olmadığını kontrol ediyorlar keseden 10 gün sonra kalp atımı için çağırıyorlar. 5+3 te de duyulabilir kalp atışı ama en net 6 ve 7. Haftalarda duyuluyor zaten.Bana da doktor çarşamba gel dedi. Kalp atımını duymak için yalnız ben çarşamba günü 5+3 olacağım. Size niye geç gel dedi ki ve ya beni neden erken çağırdı
Ben yarın 6+3 oluyorum, randevu aldım inşallah duyarım.Benimki tüp bebek tedavisi ile oldu genelde önce kesenin doğru yerde olup olmadığını kontrol ediyorlar keseden 10 gün sonra kalp atımı için çağırıyorlar. 5+3 te de duyulabilir kalp atışı ama en net 6 ve 7. Haftalarda duyuluyor zaten.
Kanama alanı var demese hiç bilmezdim bileCanım bol bol su ve dınlenmeyle gecer ınsallah belirtin var mı ki
Amin valla gerçekten çok zormuş ben de Salı günü kalp atışı için gideceğim gebeliğimi öğreneli iki hafta oldu sanki bana iki ay gibi geliyor zaman durmuş gibiKalp atımını bekleyen,gün sayan herkes sağlıkla duyar inşallah
Ne kadar zormuş beklemek. 3 gün sanki önümde haftalar varmış gibi davranıyorum
Lekeler kana dönüşürse düşük yapiyo olabilirsiniz.bekleyin kanama artarsa doktora gidin,bazen yerleşme kanaması da olabiliyorMerhaba arkadaşlar bnm adet gecikti 5gün beta adetten 2 gün önce 30du gitmedim birdaha ama bugün pembe leke geldi başına gelen varmı böyle acaba
Merhaba acaba whatsapp grubu kurmak mumkun olur mu birbirimize soru sormak ve dayanismak adina, daha pratik olabilir
Whatsap grubu yasak diye biliyorum hesaplar donduruluyor sanırım başka bir topicte okumuştumBende yazmıştım ama kimse geri dönüş yapmadı
Canım 6+4 karından ultrasyon6 7 haftalık usg görüntüsü varsa beni etiketleyin cinsiyet biliyorum %80 hep doğru bildiklerim
Bir de karından mı vajinal mi usg belirtin sevgiler
Whatsap grubu yasak diye biliyorum hesaplar donduruluyor sanırım başka bir topicte okumuştum
Kız canım yüksek orandaCanım 6+4 karından ultrasyon
Pembe şeklinde geldi az bişey ama adetim gecikeli 5 gün oldu yerleşme kanaması olurmuLekeler kana dönüşürse düşük yapiyo olabilirsiniz.bekleyin kanama artarsa doktora gidin,bazen yerleşme kanaması da olabiliyor
Degerlerinizin katlanmasi gerekiyor,kontrol etmeniz gerek sanirim min. İkiye katlanmasi gerekiyor beta hcg değerinin çıkıp tekrar iniyorsa dikkat edilmeliPembe şeklinde geldi az bişey ama adetim gecikeli 5 gün oldu yerleşme kanaması olurmu
Senin şimdi baksa doktor keseyi görür Allahın izniyle, maşallahBugün kan aldılar acilde hastayım diye gittim kana bakmadan bişey yapamam dedi değerim 3323 çıktı
Canım çok teşekkür ederim. Doktorum komsum veee bana kızın olacak dedi. 2 oğlum var. Çok şükür çok mutluyum. Rabbım kız erkek tüm yavrularimizi korur hayırlı eyler insallahKız canım yüksek oranda
Kız canım yüksek oranda
@mrykk Merhaba gözünüzden kaçtı sanırım yok mu acaba bir tahmininiz
Evet canım haziran ayında düşük yaptım hergün kana bakılıyordu alttan muayene ediyorlardı düştü gitti o yüzden bi kere gittim beta 30 çıktı artık gitmek istemedim yine mafetmesinler diye adetimde şuan 5 gün geçikti ama şuan 4+3haftalık kese için erken o yüzden bekleyeyim dedim bu sefer hakkımda hayırlısı tamamen kan gelmedigi sürece gitmeyecegim bu seferDegerlerinizin katlanmasi gerekiyor,kontrol etmeniz gerek sanirim min. İkiye katlanmasi gerekiyor beta hcg değerinin çıkıp tekrar iniyorsa dikkat edilmeli