2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Doktor + - 155gr demiş, makinesine göre değişiyor. Hamilelik +’a göre 29. hafta 1,37 kg görünüyor. Herşey normal bence

Bana da 28+5 iz 1150 gram dedi canım,herkese sordum normal dediler.haftalar da kafaya göre 29 çıkmış boy uzunluouna göre 27 çıkmış o yüzden farklı farklı sanırım ona takılma kafa son aya kadar önde gidiyormuş benimki de öyle.FL dediği değeri 7 ile çarpıyorsun bacak kemiğinden boyunu ölçüyorlar

Kızlar ödem durumlarınız nasıl ? Benim elim şişti iki gündür ya. Tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor çok şükür
Kalıcı olmadı daha ama bazen benim de ellerim ayakların şişiyor yüzükten anlaşılıyor ama geçiyor ya.. sabahları fena topuk ağrısıyla uyanıyorum artık ağırlık fazla gelmeye başladı sanırım ayaklara ya da ödemli oluyor bilmiyorum kii

Eklentiler

• IMG_3478.jpeg
    186,2 KB · Görüntüleme: 58
morgan ne diyosuuun aaayy eda ece de bi şoktu bana şimdi de senin arkadaşın. vay anam vay
Sorma bana da şok oldu.ben de dün ağrılarımı söyledim doktora kasılma oldu dedim bağırsak hareketidir dedi doktorlar bazen salak sanıyorlar bizi bence ayırt edemeyecekmiyim ayol ağrı ile bağırsağı
Neeeeee ayy ben hastane çantamı hazırlamaya gidiyorum
Geç bile kalmışsın,arkadaşım da 4 gün önce hazırladı peşine doğuma gitmiş
Allah'ını seven üstüme valiz düzenleyici atsın
bana bir set yetmedi bence 2 tane al.zqrf şeklinde olanlara bişi girmiyor hurç şeklinde olan da 3 tane yetmiyor o yüzden 2 takım al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…