- 22 Haziran 2013
- 856
- 1.389
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.481
Doktor + - 155gr demiş, makinesine göre değişiyor. Hamilelik +’a göre 29. hafta 1,37 kg görünüyor. Herşey normal benceKızlar
Ben şimdi hastaneden çıktım bebek iyi herşey güzel hatta doktor uzun boylu olacak dedi kilosuda istediğimiz gibi dedi ama bana çok az geldi ya. 1064 gram çok az değil mi bu ya. Bugün uygulamaya göre 29 haftalık olduk ama kağıda göre bir 28 bir 27 bir 29 yazıyor.
Eki Görüntüle 3411850
Beni yazzz yaseminntooGeldik mi o günlere joumşiş şiş hissediyorum kendimi hayırlı olsunnn
Maşallah deee Jou’mEvettt 3 cü trimestere girdik zaten başlıyoruzzz benim şişmem yok normal yüzügümde giriyo hahahaha
Amin canım cümlemizin kadir gecesi mübarek olsungünaydın güzell annelerr :) cumamız ve Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kolaylıkla vaktinde kucaklarımıza nasip etsin , isteyen herkese de bu güzel günleri nasip etsin amin
Hhahahahaahah kaynanangilinkine tak bisüreBeni yazzz yaseminntoo
Maşallah deee Jou’m13 numara parmağıma kayınpederin aldığı 16 numara yüzük oluyor bi tekk
Bana da 28+5 iz 1150 gram dedi canım,herkese sordum normal dediler.haftalar da kafaya göre 29 çıkmış boy uzunluouna göre 27 çıkmış o yüzden farklı farklı sanırım ona takılma kafa son aya kadar önde gidiyormuş benimki de öyle.FL dediği değeri 7 ile çarpıyorsun bacak kemiğinden boyunu ölçüyorlarKızlar
Ben şimdi hastaneden çıktım bebek iyi herşey güzel hatta doktor uzun boylu olacak dedi kilosuda istediğimiz gibi dedi ama bana çok az geldi ya. 1064 gram çok az değil mi bu ya. Bugün uygulamaya göre 29 haftalık olduk ama kağıda göre bir 28 bir 27 bir 29 yazıyor.
Eki Görüntüle 3411850
Kalıcı olmadı daha ama bazen benim de ellerim ayakların şişiyor yüzükten anlaşılıyor ama geçiyor ya.. sabahları fena topuk ağrısıyla uyanıyorum artık ağırlık fazla gelmeye başladı sanırım ayaklaraKızlar ödem durumlarınız nasıl ? Benim elim şişti iki gündür ya. Tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor çok şükür
yok değiilllDoğumun belli olduysa takvimini bi değiş
benim yüzüğüm parmağımın ortasında kalıyor sevgiler...Evettt 3 cü trimestere girdik zaten başlıyoruzzz benim şişmem yok normal yüzügümde giriyo hahahaha
gel wasnt gel buralar çok güzelBeni yazzz yaseminntoo
Maşallah deee Jou’m13 numara parmağıma kayınpederin aldığı 16 numara yüzük oluyor bi tekk
morgan ne diyosuuun aaayy eda ece de bi şoktu bana şimdi de senin arkadaşın. vay anam vayay kızlarr arkadaşım sabah doğurdu 37. Haftadaçok fena tırsıyorum.ağrım var diye gitmiş gece sancıymış meğer sabaha doğurmuş
Neeeeeeay kızlarr arkadaşım sabah doğurdu 37. Haftadaçok fena tırsıyorum.ağrım var diye gitmiş gece sancıymış meğer sabaha doğurmuş
Bende ödem olmadı daha çok şükür canimKızlar ödem durumlarınız nasıl ? Benim elim şişti iki gündür ya. Tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor çok şükür
Allah'ını seven üstüme valiz düzenleyici atsınNeeeeeeayy ben hastane çantamı hazırlamaya gidiyorum
ay ne güzel gerçekcim yaa bende oldu iki gündür valla sanki elimde su dolu balon var öyle hissediyorumBende ödem olmadı daha çok şükür canim
Sevinsinler di miiHhahahahaahah kaynanangilinkine tak bisüre
Ahahhahah o tonlamayla okudummgel wasnt gel buralar çok güzelarada ağlama var şişme var kusma var akıntı var
Neeeeeeayy ben hastane çantamı hazırlamaya gidiyorum
Hazırlayın tabii heleee ikinizzAllah'ını seven üstüme valiz düzenleyici atsın
Sorma bana da şok oldu.ben de dün ağrılarımı söyledim doktora kasılma oldu dedim bağırsak hareketidir dedimorgan ne diyosuuun aaayy eda ece de bi şoktu bana şimdi de senin arkadaşın. vay anam vay
Geç bile kalmışsın,arkadaşım da 4 gün önce hazırladı peşine doğuma gitmişNeeeeeeayy ben hastane çantamı hazırlamaya gidiyorum
Allah'ını seven üstüme valiz düzenleyici atsın
ESki yüzükler daha güzel yaa anneminde vardı bozdurmuş zamaninda babamın borçlarından çokta guzeldi.ben takardımSevinsinler di miineyse ki modeli falan güzel de takılabilir bişi
Ahahhahah o tonlamayla okudumm
AMaaann boşver ver sen bana ben takarım ayıpsınbenim yüzüğüm parmağımın ortasında kalıyor sevgiler...