2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kindersss küçük bir öneri vereyim heosini kaldır eline su şişenin içine biraz su doldur içine renki birşeyler olur fasulye olur nohut olur at onu ver sesine odaklanıyor suyun hareket edisinise bakıyor ama ortadaki herşeyi kaldır ve hepsini birden verme Ara ara farklı şeyler çıkar o zaman daha çok dikkatino çekiyor benim bu soyledikerinin hiç biri yok inan
Yaa cok iyi bir fikir mevsimliii deneyecegim bugun. İnan wcye zor gidiyorum 😅😅

buyuk oglumda boyleydi iste ana yuregi dayanmiyor bir umut oynar diyorsun😅 uykulariniz nasil pinar biz gece 10-15kez uyaniyoruz cok kis uykular. 10 dakika yarim saat en uzunu 1saat
Bizimki ilk birkac saat 1 saat 2 saatte bir uyanma. Sabah 5’ten sonra 10 dakikada bir uyaniyor hic abartmiyorum zorla surekli pispisla 2 saat daha uyutmaya calisiyorum😭😭 eski gecelerimizi mumla ariyorum🥺 5-6 saat kesintisiz uyurdu, guzel gunlerdi🥲

Selamlar guzel anneler. Bebisim geceleri mir mir sesler cikartiyor mizirdamiyor ben uyanacak saniyorum bir saat sonra filan aglamaya baslayinca aliyorum. Ama hep tetikteyim uyuyamiyorum. Acaba odasini ayirsam mi diyorum agladiginda duyacagim sekilde. Uykum cok hafif bu sekilde uyuyamayinca enerjim kalmiyor. Gece ruya ogunu yapin diyenler var ben aglayinca veriyorum ama oncesinde versem mi diyorum. Kafamda deli sorular 😆
Onu bende dusnuyorum mir mir yapiyor ve ben hic uyuyamiyorum. Diger oda 3 adim oraya tasiyabilirim besigi. Telsizde var sorun olmaz diye dusunuyorum. Emziriyormusunuz benim oglum 10kez uyaniyor meme icin gece memesini kesmek istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum. Mama da aliyor gunde 1-2 kez

Bizimki ilk birkac saat 1 saat 2 saatte bir uyanma. Sabah 5’ten sonra 10 dakikada bir uyaniyor hic abartmiyorum zorla surekli pispisla 2 saat daha uyutmaya calisiyorum😭😭 eski gecelerimizi mumla ariyorum🥺 5-6 saat kesintisiz uyurdu, guzel gunlerdi🥲
Eveet bu bizzzz. Pinar 5ten sonra uyku yok. 3 gibi basliyor saat basi uyanmaya. Sonra 10 dakikada bir ayaktayim. Emziriyormusun? Valla ben kesmeyi bile dusunuyorum memeyi 🥲 en azindan gece uyaninca mama versem diyorum

Kizlaar kizlarr ek gida tadimlarina baslayan varmi? Oglusum 5aylik sofrada cok istekli devamli agzini aciyor dik oturabiliyor 1cay kasigi kadar tadimlara baslayabilirim sanirimm

Eveet bu bizzzz. Pinar 5ten sonra uyku yok. 3 gibi basliyor saat basi uyanmaya. Sonra 10 dakikada bir ayaktayim. Emziriyormusun? Valla ben kesmeyi bile dusunuyorum memeyi 🥲 en azindan gece uyaninca mama versem diyorum
Aynen emziriyorum… ama 5ten sonra uyandiginda emmiyor yani aciktigi icin uyanmiyor. Pispislamami istiyor sadece sanki… bence meme cok daha rahat en azindan sadece memeyi agzina verip uyumaya devam ediyosun diger turlu kalk mama yap bilmem ne daha zor is. Bi de o ara uyanip acliktan ortaligi da yikabilir🥲 benimki aglamaya basladiktan 30 saniye icinde memeyi agzina vermezsem ciglik cigliga agliyor🤣

Aynen emziriyorum… ama 5ten sonra uyandiginda emmiyor yani aciktigi icin uyanmiyor. Pispislamami istiyor sadece sanki… bence meme cok daha rahat en azindan sadece memeyi agzina verip uyumaya devam ediyosun diger turlu kalk mama yap bilmem ne daha zor is. Bi de o ara uyanip acliktan ortaligi da yikabilir🥲 benimki aglamaya basladiktan 30 saniye icinde memeyi agzina vermezsem ciglik cigliga agliyor🤣
Evet meme daha rahat tabi. Ama meme emen bebek anneyi emzik gibi kullaniyor ne yazikki🥲

4 gün sonra 5 aylık olacak sadece mama ile besleniyor biz yemek yerken sanki o da yiyor gibi çiğneme hareketleri yapıyordu mama sandalyesinde de oturuyor o yüzden başladım doktorumuz 10 gün sonrası için başlayalım demişti ben acele ettim biraz
Sifa olsun bebise💖 bende biraz heyecanliyim ayni hareketli benim oglumda yapiyor sofrayi birbirine katiyor bende bugun buharda kabak haslayarak 1cay kasigi seklinde baslayacagim😇

4 gün sonra 5 aylık olacak sadece mama ile besleniyor biz yemek yerken sanki o da yiyor gibi çiğneme hareketleri yapıyordu mama sandalyesinde de oturuyor o yüzden başladım doktorumuz 10 gün sonrası için başlayalım demişti ben acele ettim biraz
Birde sadece mama ile besleniyor dedin diye soruyorum canim gece uykulariniz nasil?

X