- 15 Kasım 2023
- 1.700
- 2.394
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.441
Oy maşallahhh tontişimeee29+5 de 1830gr dıbence söylerr artık 33 olunca bencee
Hafta olarak öyle galibaaaAayyy acemi grupta sen varsın galiba doğuma en yakin var mı başka 32 veya üstü şuan yok sanırım yaseminmesirmacunu senden bir hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam hayırla gelsin hepsi de
Hatta ebeO sirada sansima hangi doktor gelirse onunla doguracak olan ben
Kızzz birebir aynıyız aaaaEvett ilk çocukta çok uğraşlar içinde yaşarken 2 cisi şıp diye geliyormuş ben bile inanmazdım
Yaa ilk çocuk hiç cocuk diyolarr kiz bakalım görecez
30yaşindayım kuzum kizımda 27 yaşımda hamile kaldım 28de doğurdum ve 30da tekrar doguruyorum
Genelde 24 yaşinda evlendim
Rabbim isteyen çok bekleyenede nasip etsin inşaallahhh
Amin. Bu gece hepimize dua edelim.günaydın güzell annelerr :) cumamız ve Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kolaylıkla vaktinde kucaklarımıza nasip etsin , isteyen herkese de bu güzel günleri nasip etsin amin
Mayısın 25ine kadar diyorum ben maximumOy maşallahhh tontişimeeeay çok merak ettim en son cinsiyette bu kadar sabırsızdım hahah eninde sonunda o gün gelecek ama yok illa tahmin oyunu oynayalım
Diyaframa baska yaptığı için oluyormuş31deyizmidem vs hic sıkıntı yasamadim inanki ama son 10 gundur bu nefessiz kalma cok zorladi beni uyku bile zar zor uyuyorum
AyyyyyyyyMayısın 25ine kadar diyorum ben maximum
Ay ben de bir donus bu kadar mi zor olur bi de bu daha da buyuyecekbende de aynı durum var pınar , hele yatakta dönerken aman Allahh :)
Ay çüçükken iyiydi kiiiz kelebek gibi hareketlerinden mutlu oluyodujDiyaframa baska yaptığı için oluyormuşbelki dönünce geçer ya 1 hafta daha bekle bakalım döndükten sonra mideyi tekmelemeye başlayacak bu sefer mide yanmasından uyuyamayacaksın hahah sonuç olarak bize uyku yokkk
Amiiinngünaydın güzell annelerr :) cumamız ve Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kolaylıkla vaktinde kucaklarımıza nasip etsin , isteyen herkese de bu güzel günleri nasip etsin amin
Hahaha dimi yaaa şimdi göbek hoplatıyor sıpalarAy çüçükken iyiydi kiiiz kelebek gibi hareketlerinden mutlu oluyodujsaka saka saglikli olsun da ben raziyim hepsine
Amiiiin örtmenimAmin. Bu gece hepimize dua edelim.
Kandilimiz mübarek olsun
banada doktorum max mayıs 24 dedi ama nasippp bakalııım :) ayyyy her gün birimiz doğurcaz mııııııMayısın 25ine kadar diyorum ben maximum
boğalar çok yemek yemeye düşkün oluyor, merhametli ve iyi kalpli oluyorlar ben severim boğaları acemim :)Ayyyyyyyyo zaman boğa doğma ihtimalleri daha yüksek oluyor aaa bir tane bile tanıdığım boğa yok
Evet yaaaabanada doktorum max mayıs 24 dedi ama nasippp bakalııım :) ayyyy her gün birimiz doğurcaz mıııııı