2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Aayyy acemi grupta sen varsın galiba doğuma en yakin var mı başka 32 veya üstü şuan yok sanırım yasemin mesirmacunu senden bir hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam hayırla gelsin hepsi de
Hafta olarak öyle galibaaa ama benim kesin sezaryen denmediği için kızçemin keyfini bekliycez hahah amiinn siz bugün kaç hafta kaç gün oldunuzz

Kızzz birebir aynıyız aaaa ilk çocuk şapşiklik bence sanki bana oyuncak bebek alacaklar onunla evcilik oynayacağım gibi geliyor

31deyiz midem vs hic sıkıntı yasamadim inanki ama son 10 gundur bu nefessiz kalma cok zorladi beni uyku bile zar zor uyuyorum
Diyaframa baska yaptığı için oluyormuş belki dönünce geçer ya 1 hafta daha bekle bakalım döndükten sonra mideyi tekmelemeye başlayacak bu sefer mide yanmasından uyuyamayacaksın hahah sonuç olarak bize uyku yokkk

Ay çüçükken iyiydi kiiiz kelebek gibi hareketlerinden mutlu oluyoduj saka saka saglikli olsun da ben raziyim hepsine

Amiiinn senin de mübarek olsun canım bütün dualarımız kabul olsun inşallahh

Günaydın kızlar, kandilimiz mübarek olsun, allah tüm bekleyenlere hayırlı dogumlar nasip etsin, isteyene de bebek nasip etsin, biz de dün e bebek gezdik son eksikleri aldık, yarında odası geliyor bayram indirimi var düşünen varsa baksın

Bu arada babyjörn anakucağı istiyordum ama sınırlı yatacağı bir şey için o kadar bütçe ayırmak istemedim, joie dreamer aldık müzikli falan en azından oyalar diye düşündük bi süre 4 te 1 gibi bir fiyata o da normalden daha uygunaydı indirime girmiş bakalım insallah sever bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…