- 25 Ağustos 2019
- 60.340
- 110.018
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.421
Ayyyy çok degişik 2ci bebe sahibi nebileyimm evlencemde bebe yapcam da bu doğcakta ikinciyi yapcamda derken nasıl bu hale geldim hala şaşkınım mevsimimAnaaaam kizz kıyamam
Yaaa bayrama denk gelirse ozaman senide önceden alırlar gibi her gebe işi farklı tabi benim doğdu herşey yolundaydıBenim kız küçük ya bence o kadar erken almazlarakciğer gelişimi 39.haftada tamamlanıyor tam anlamıyla dediler. Kalabildiği kadar kalsın tabi ama bayrama denk gelmese çok iyi olur ama içimden bir ses bayrama denk gelecek hatta doğum günümde doğacak diyor
Doktoruma bayramda burada mısınız dedim buradayım merak etme dediYaaa bayrama denk gelirse ozaman senide önceden alırlar gibi her gebe işi farklı tabi benim doğdu herşey yolundaydı
Vallahaaa ay çok iyiymiş kızzz ozel hastanemi pekii yoksa devletmiDoktoruma bayramda burada mısınız dedim buradayım merak etme dedi
Bir arkadaşım 2 sene önce kurban bayramında benim doğum yapacağım hastanede doğum yaptı çok rahattı dedi. Hastanede kimse yokmuş, gelen giden çok olmamış bir daha olsa bir daha böyle yaparım diyor
O sirada sansima hangi doktor gelirse onunla doguracak olan benDoktoruma bayramda burada mısınız dedim buradayım merak etme dedi
Bir arkadaşım 2 sene önce kurban bayramında benim doğum yapacağım hastanede doğum yaptı çok rahattı dedi. Hastanede kimse yokmuş, gelen giden çok olmamış bir daha olsa bir daha böyle yaparım diyor
Kaç yaşındasın joucumm. Ya hayat dimi şöyle dönüp bakinca ben mi yaşıyorum bunları diyor insan bu güzellikleri yaşatan Rabbime binlerce kez hamd senalar olsunAyyyy çok degişik 2ci bebe sahibi nebileyimm evlencemde bebe yapcam da bu doğcakta ikinciyi yapcamda derken nasıl bu hale geldim hala şaşkınım mevsimimilkiyle çok ugraştım 2cisi hiç ugraşmadan olunca malum
Ne kadar oldunuz pınar bazen öyle oluyormuş ya normal diyorlar ben çok öyle hissetmedim yediklerini dikkat et hafif beslen onunda etkisi oluyor ben diyete başladığımdan beri çok rahatım midem bedenimKizlar ben nefes alamiyorum yayatarken ozellikle nefessiz kaliyorum surekli dogrulma ihtiyaci hissediyorum cok baski yapiyo minik danam
Evett ilk çocukta çok uğraşlar içinde yaşarken 2 cisi şıp diye geliyormuş ben bile inanmazdımKaç yaşındasın joucumm. Ya hayat dimi şöyle dönüp bakinca ben mi yaşıyorum bunları diyor insan bu güzellikleri yaşatan Rabbime binlerce kez hamd senalar olsunzaten ilk için bide zmaan geçmişse çok uğraşıyorsun ikincisine yol açılıyor diyorlar canısı doğru galiba
Ayrıntılıdan önce değişenler oluyor ama ayrıntılıda çok net gösteriyor zaten. O 9 ay kız vs dedi diyenlere soruyorum ayrıntılıya gitmemiştir.benim etrafımda da böyle tipler var ;
-ayyy bizim yakınımıza 9 ay kız dediler bi çıktı erkekk .
- aa ne zaman oldu
-liseye gidiyor şimdi diyor , tövbe estağfurullaaahartık detaylı ultrasonlar var vs desem de ııııh ıııhhh yo
31deyizNe kadar oldunuz pınar bazen öyle oluyormuş ya normal diyorlar ben çok öyle hissetmedim yediklerini dikkat et hafif beslen onunda etkisi oluyor ben diyete başladığımdan beri çok rahatım midem bedenim
Bende kızımda öyleydim buda zorluyo beni biraz31deyizmidem vs hic sıkıntı yasamadim inanki ama son 10 gundur bu nefessiz kalma cok zorladi beni uyku bile zar zor uyuyorum
Evet mevsimciğim açılışı acemi yapabilir nasipse :))Aayyy acemi grupta sen varsın galiba doğuma en yakin var mı başka 32 veya üstü şuan yok sanırım yaseminmesirmacunu senden bir hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam hayırla gelsin hepsi de
bende de aynı durum var pınar , hele yatakta dönerken aman Allahh :)Kizlar ben nefes alamiyorum yayatarken ozellikle nefessiz kaliyorum surekli dogrulma ihtiyaci hissediyorum cok baski yapiyo minik danam
evet ayrıntılıda ben devlet hastanesinde olmama rağmen doktor ekranı çevirdi bana gösterdi , bak kız , kesin kız hahaha filan demişti :)Ayrıntılıdan önce değişenler oluyor ama ayrıntılıda çok net gösteriyor zaten. O 9 ay kız vs dedi diyenlere soruyorum ayrıntılıya gitmemiştir.
Vallahaaa ay çok iyiymiş kızzz ozel hastanemi pekii yoksa devletmi
Özel hastane jou. İstanbuldayım valla o bana bayrama denk geliyorsa gelsin çok iyi oluyor diyorO sirada sansima hangi doktor gelirse onunla doguracak olan ben
Günaydın Yaseminn kocaman bi amiiiingünaydın güzell annelerr :) cumamız ve Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kolaylıkla vaktinde kucaklarımıza nasip etsin , isteyen herkese de bu güzel günleri nasip etsin amin
Teşekkür ederim wasntcığımGünaydın Yaseminn kocaman bi amiiiinsenin de kandilin mübarek olsun