- 15 Kasım 2023
- 1.700
- 2.394
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.461
Oyyy kalpleri yumuş yumuş olacak yerimmboğalar çok yemek yemeye düşkün oluyor, merhametli ve iyi kalpli oluyorlar ben severim boğaları acemim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kalpleri yumuş yumuş olacak yerimmboğalar çok yemek yemeye düşkün oluyor, merhametli ve iyi kalpli oluyorlar ben severim boğaları acemim :)
Yaaaa kuzumm benimm kızınla bolbol oynarsın aman diyeyim alistırma benim kıza alıştırmadım kendi kendine oynuyo artıkKızzz birebir aynıyız aaaa ilk çocuk şapşiklik bence sanki bana oyuncak bebek alacaklar onunla evcilik oynayacağım gibi geliyor
Aaaa özel hastane genelde olmuyoya tatil ediyolar vallaha çok iyi ozaman kızz bayram bebesi olcak kimse gelmesin yaa vallahaa gerek yok hep virüs heryer bende pek oralı değilim herkese uzagımÖzel hastane jou. İstanbuldayım valla o bana bayrama denk geliyorsa gelsin çok iyi oluyor diyor özellikle ziyaretçi gelmeme kısmı hoşuma gitmedi değil
Hahaha kızımın oyuncaklarını ben daha çok oynayabilirim çok seviyorum senin kız artık kardeşiyle oynayacakkYaaaa kuzumm benimm kızınla bolbol oynarsın aman diyeyim alistırma benim kıza alıştırmadım kendi kendine oynuyo artık
Ins canım ya ins emziriyorum diye kıskanmazHahaha kızımın oyuncaklarını ben daha çok oynayabilirim çok seviyorum senin kız artık kardeşiyle oynayacakk
Kiz 28 haftalıkta bide daha ne kadar bekleyeceğuz gayet iyi kilooKızlar
Ben şimdi hastaneden çıktım bebek iyi herşey güzel hatta doktor uzun boylu olacak dedi kilosuda istediğimiz gibi dedi ama bana çok az geldi ya. 1064 gram çok az değil mi bu ya. Bugün uygulamaya göre 29 haftalık olduk ama kağıda göre bir 28 bir 27 bir 29 yazıyor.
Eki Görüntüle 3411850
Ama işte şu happy mom uygulamasına göre 29 haftalık olduk bugün ya. Bana az geldiKiz 28 haftalıkta bide daha ne kadar bekleyeceğuz gayet iyi kiloo
Benimde 2 tane var uygulama 2sindede farkli gosteriyo hatta birindede ben 26 haftalıkken 970 gram kilo diyodu doktor ama uygulamaya baktım çok geriden kilosunu söylüyo bence takılma uygulamaya doktor en doğrusunu söylerAma işte şu happy mom uygulamasına göre 29 haftalık olduk bugün ya. Bana az geldi
Peki o zaman.Benimde 2 tane var uygulama 2sindede farkli gosteriyo hatta birindede ben 26 haftalıkken 970 gram kilo diyodu doktor ama uygulamaya baktım çok geriden kilosunu söylüyo bence takılma uygulamaya doktor en doğrusunu söyler
Hahahah kızlardada oluyormuş demekki babayamı çekti kizzz benim kızçe bana çekmiş hahahahaPeki o zaman.
Bide kızım uzun boylu olucakmış öyle dedi
Kafası yine aşağıda olması gerektiği gibi dedi ama çok baskılı duruyormuş o yüzden magnezyuma başlattı beni.
Kıskançlık olur illa ki instagramda görmüştüm ablayı kardeşle tanıştırdıkları gün ablaya da gerçek bebeğe benzeyen bir bebek hediye ediyorlar, anneyi taklit edebilir ilgisini başka yöne çekebilir mantıklı bir yolIns canım ya ins emziriyorum diye kıskanmaz
Ölçümlerin artı eksi payı oluyor ya doktor onu hesaplamıştır normal dediyse normaldir canım maşallahhh sizeeeKızlar
Ben şimdi hastaneden çıktım bebek iyi herşey güzel hatta doktor uzun boylu olacak dedi kilosuda istediğimiz gibi dedi ama bana çok az geldi ya. 1064 gram çok az değil mi bu ya. Bugün uygulamaya göre 29 haftalık olduk ama kağıda göre bir 28 bir 27 bir 29 yazıyor.
Eki Görüntüle 3411850
Hayırlısi bee kuzum yaşayacaz görecez simdi mememle evcilik oynuyoKıskançlık olur illa ki instagramda görmüştüm ablayı kardeşle tanıştırdıkları gün ablaya da gerçek bebeğe benzeyen bir bebek hediye ediyorlar, anneyi taklit edebilir ilgisini başka yöne çekebilir mantıklı bir yol
Başlıyorsunnnnn ama olssuunndduuuuKızlar ödem durumlarınız nasıl ? Benim elim şişti iki gündür ya. Tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor çok şükür
Geldik mi o günlere joum şiş şiş hissediyorum kendimi hayırlı olsunnnBaşlıyorsunnnnn ama olssuunndduuuu
Doğumun belli olduysa takvimini bi değişKızlar ödem durumlarınız nasıl ? Benim elim şişti iki gündür ya. Tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor çok şükür
Evettt 3 cü trimestere girdik zaten başlıyoruzzz benim şişmem yok normal yüzügümde giriyo hahahahaGeldik mi o günlere joum şiş şiş hissediyorum kendimi hayırlı olsunnn