2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kızzz birebir aynıyız aaaa 😍🧿 ilk çocuk şapşiklik bence 🤣 sanki bana oyuncak bebek alacaklar onunla evcilik oynayacağım gibi geliyor 🙈
Yaaaa kuzumm benimm kızınla bolbol oynarsın aman diyeyim alistırma 🤣🤣 benim kıza alıştırmadım kendi kendine oynuyo artık

Özel hastane jou. İstanbuldayım valla o bana bayrama denk geliyorsa gelsin çok iyi oluyor diyor 😂 özellikle ziyaretçi gelmeme kısmı hoşuma gitmedi değil😂
Aaaa özel hastane genelde olmuyoya tatil ediyolar vallaha çok iyi ozaman kızz bayram bebesi olcak 🥰 kimse gelmesin yaa vallahaa gerek yok hep virüs heryer bende pek oralı değilim herkese uzagım

Kızlar
Ben şimdi hastaneden çıktım bebek iyi herşey güzel hatta doktor uzun boylu olacak dedi kilosuda istediğimiz gibi dedi ama bana çok az geldi ya. 1064 gram çok az değil mi bu ya. Bugün uygulamaya göre 29 haftalık olduk ama kağıda göre bir 28 bir 27 bir 29 yazıyor.
image.jpg

Kızlar
Ben şimdi hastaneden çıktım bebek iyi herşey güzel hatta doktor uzun boylu olacak dedi kilosuda istediğimiz gibi dedi ama bana çok az geldi ya. 1064 gram çok az değil mi bu ya. Bugün uygulamaya göre 29 haftalık olduk ama kağıda göre bir 28 bir 27 bir 29 yazıyor.
Eki Görüntüle 3411850
Kiz 28 haftalıkta bide daha ne kadar bekleyeceğuz gayet iyi kiloo 😍😍

Ama işte şu happy mom uygulamasına göre 29 haftalık olduk bugün ya. Bana az geldi
Benimde 2 tane var uygulama 2sindede farkli gosteriyo hatta birindede ben 26 haftalıkken 970 gram kilo diyodu doktor ama uygulamaya baktım çok geriden kilosunu söylüyo bence takılma uygulamaya doktor en doğrusunu söyler

Benimde 2 tane var uygulama 2sindede farkli gosteriyo hatta birindede ben 26 haftalıkken 970 gram kilo diyodu doktor ama uygulamaya baktım çok geriden kilosunu söylüyo bence takılma uygulamaya doktor en doğrusunu söyler
Peki o zaman.
Bide kızım uzun boylu olucakmış öyle dedi😂
Kafası yine aşağıda olması gerektiği gibi dedi ama çok baskılı duruyormuş o yüzden magnezyuma başlattı beni.

• Beğen
Reactions: Jou
Peki o zaman.
Bide kızım uzun boylu olucakmış öyle dedi😂
Kafası yine aşağıda olması gerektiği gibi dedi ama çok baskılı duruyormuş o yüzden magnezyuma başlattı beni.
Hahahah kızlardada oluyormuş demekki babayamı çekti kizzz benim kızçe bana çekmiş hahahaha
Ama oğlan babaya 🤣 boyu kaçmiş göremedim

Ins canım ya ins emziriyorum diye kıskanmaz
Kıskançlık olur illa ki ☹️ instagramda görmüştüm ablayı kardeşle tanıştırdıkları gün ablaya da gerçek bebeğe benzeyen bir bebek hediye ediyorlar, anneyi taklit edebilir ilgisini başka yöne çekebilir mantıklı bir yol

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar
Eki Görüntüle 3411850
Ölçümlerin artı eksi payı oluyor ya doktor onu hesaplamıştır normal dediyse normaldir canım maşallahhh sizeee 🧿😍😍

Kıskançlık olur illa ki ☹️ instagramda görmüştüm ablayı kardeşle tanıştırdıkları gün ablaya da gerçek bebeğe benzeyen bir bebek hediye ediyorlar, anneyi taklit edebilir ilgisini başka yöne çekebilir mantıklı bir yol
Hayırlısi bee kuzum yaşayacaz görecez simdi mememle evcilik oynuyo 😅😅

Kızlar ödem durumlarınız nasıl ? Benim elim şişti iki gündür ya. Tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor çok şükür

X