Hergün akşam üstü saat 5-6 gibi mutlaka dışarı çıkartıyorum eve gelince banyo-masaj pijamasını uyku tulumunu giydiriyorum mamasını veriyorum uyutma faslına geçiyorum uyuturken mutlaka gazını çıkarıyorum hasta değilse gece uyanmıyor battaniye vs örtmüyorum ayaklarını serbestçe hareket ettireceği bi uyku tulumu aldım battaniye örttüğümde onu tekmeleyerek uyanıyordu rahatsız oluyordu örtüden
Kizlar bebeklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsunuz? Benim bebegim hep kucakta duruyor yerde 1-2 dk dan fazla durmuyor agliyor hep. Kollarimda derman kalmadi hic bir isimi yapamiyorum bu durum beni uzmeye basladi. Salon komple ona ait. 2ana kucagi,2 oyun halisi envai cesit oyuncak yokk asla oyalanmiyor
Aaa benim cadı da aynı. Sürekli biri kucakta taşısın oyalasın. Bugün annem ben kayınvalidem eşim anca idare ettik. Yarına Allah büyük. Hiç bi çözüm bulamadım.
Biz önce tendaferro kullandık ama ağzından verirken cildine aktı aşırı kabardı. Bugün ferich kullandık. İkisi de doktor tavsiyesiydi. Ferich tadı da portakallı muhallebi gibi çok sevdi. Umarım iyi gelir
Kızlar sizin bebisler dönüyor mu?benimki 4.5 aylık ama hala dönemiyor,sadece yan cevirdigimde kendini düzeltiyor o kadar.instagramdan bakıyorum ondan küçükler çok rahat dönüyor.biliyorum bireysel farklılık var ama endişe ediyorum
Hergün akşam üstü saat 5-6 gibi mutlaka dışarı çıkartıyorum eve gelince banyo-masaj pijamasını uyku tulumunu giydiriyorum mamasını veriyorum uyutma faslına geçiyorum uyuturken mutlaka gazını çıkarıyorum hasta değilse gece uyanmıyor battaniye vs örtmüyorum ayaklarını serbestçe hareket ettireceği bi uyku tulumu aldım battaniye örttüğümde onu tekmeleyerek uyanıyordu rahatsız oluyordu örtüden