2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Ciddimisin masallah peki ozel birsey yapiyormusun bu duzen icin benim oglum cok sık uyaniyor da
Hergün akşam üstü saat 5-6 gibi mutlaka dışarı çıkartıyorum eve gelince banyo-masaj pijamasını uyku tulumunu giydiriyorum mamasını veriyorum uyutma faslına geçiyorum uyuturken mutlaka gazını çıkarıyorum hasta değilse gece uyanmıyor battaniye vs örtmüyorum ayaklarını serbestçe hareket ettireceği bi uyku tulumu aldım battaniye örttüğümde onu tekmeleyerek uyanıyordu rahatsız oluyordu örtüden

ayy bi haftaya cıkar o zaman
İnşallah monimm valla kız da çok huzursuz kıyamet kopuyor
Aaa benim cadı da aynı. Sürekli biri kucakta taşısın oyalasın. Bugün annem ben kayınvalidem eşim anca idare ettik. Yarına Allah büyük. Hiç bi çözüm bulamadım.
Günaydın kızlar, bebeğim için demir arayışındayım ocean düşünüyorum siz neler kullanıyorsunuz
Biz önce tendaferro kullandık ama ağzından verirken cildine aktı aşırı kabardı. Bugün ferich kullandık. İkisi de doktor tavsiyesiydi. Ferich tadı da portakallı muhallebi gibi çok sevdi. Umarım iyi gelir
Benimki 5.5 aylık yeni dönüyor. Hatta bi kolu altta kalıyor. 4.5ken yarım dönüyordu. Bence normal
Ben bugün bal kabağı ile başladım
Ayy yarın da ben yedireceğim bal kabağı
Ayy iki gecedir bizim de uykular tam kaos 2 den sonrası yok, niye böyle
Moni atak hesaplama haftasına baktın mı hiç?

Cok iyi canim masallah. Dediklerini bende uyguluyorum tulum ve disari gezmesi haric. Onlarida ilave edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…