2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Benim kız küçük ya bence o kadar erken almazlar 😂😂 akciğer gelişimi 39.haftada tamamlanıyor tam anlamıyla dediler. Kalabildiği kadar kalsın tabi ama bayrama denk gelmese çok iyi olur ama içimden bir ses bayrama denk gelecek hatta doğum günümde doğacak diyor 🙈
Yaaa bayrama denk gelirse ozaman senide önceden alırlar gibi her gebe işi farklı tabi benim doğdu herşey yolundaydı

Yaaa bayrama denk gelirse ozaman senide önceden alırlar gibi her gebe işi farklı tabi benim doğdu herşey yolundaydı
Doktoruma bayramda burada mısınız dedim buradayım merak etme dedi 😂
Bir arkadaşım 2 sene önce kurban bayramında benim doğum yapacağım hastanede doğum yaptı çok rahattı dedi. Hastanede kimse yokmuş, gelen giden çok olmamış bir daha olsa bir daha böyle yaparım diyor 🤣

Bir arkadaşım 2 sene önce kurban bayramında benim doğum yapacağım hastanede doğum yaptı çok rahattı dedi. Hastanede kimse yokmuş, gelen giden çok olmamış bir daha olsa bir daha böyle yaparım diyor 🤣
Vallahaaa ay çok iyiymiş kızzz ozel hastanemi pekii yoksa devletmi

O sirada sansima hangi doktor gelirse onunla doguracak olan ben🤣🤣

Ayyyy çok degişik 2ci bebe sahibi nebileyimm evlencemde bebe yapcam da bu doğcakta ikinciyi yapcamda derken nasıl bu hale geldim hala şaşkınım mevsimim🥺 ilkiyle çok ugraştım 2cisi hiç ugraşmadan olunca malum🥺
Kaç yaşındasın joucumm. Ya hayat dimi şöyle dönüp bakinca ben mi yaşıyorum bunları diyor insan bu güzellikleri yaşatan Rabbime binlerce kez hamd senalar olsun 🥰🤲🏻 zaten ilk için bide zmaan geçmişse çok uğraşıyorsun ikincisine yol açılıyor diyorlar canısı doğru galiba 😅

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kizlar ben nefes alamiyorum ya😭😭 yatarken ozellikle nefessiz kaliyorum surekli dogrulma ihtiyaci hissediyorum cok baski yapiyo minik danam🤣
Ne kadar oldunuz pınar bazen öyle oluyormuş ya normal diyorlar ben çok öyle hissetmedim yediklerini dikkat et hafif beslen onunda etkisi oluyor ben diyete başladığımdan beri çok rahatım midem bedenim 🤗

Kaç yaşındasın joucumm. Ya hayat dimi şöyle dönüp bakinca ben mi yaşıyorum bunları diyor insan bu güzellikleri yaşatan Rabbime binlerce kez hamd senalar olsun 🥰🤲🏻 zaten ilk için bide zmaan geçmişse çok uğraşıyorsun ikincisine yol açılıyor diyorlar canısı doğru galiba 😅
Evett ilk çocukta çok uğraşlar içinde yaşarken 2 cisi şıp diye geliyormuş ben bile inanmazdım
Yaa ilk çocuk hiç cocuk diyolarr kiz bakalım görecez 😅😅
30yaşindayım kuzum kizımda 27 yaşımda hamile kaldım 28de doğurdum ve 30da tekrar doguruyorum 🤭

Genelde 24 yaşinda evlendim

Rabbim isteyen çok bekleyenede nasip etsin inşaallahhh🤲🏻🤲🏻

benim etrafımda da böyle tipler var ;
-ayyy bizim yakınımıza 9 ay kız dediler bi çıktı erkekk .
- aa ne zaman oldu
-liseye gidiyor şimdi diyor , tövbe estağfurullaaah :KK70: artık detaylı ultrasonlar var vs desem de ııııh ıııhhh yo
Ayrıntılıdan önce değişenler oluyor ama ayrıntılıda çok net gösteriyor zaten. O 9 ay kız vs dedi diyenlere soruyorum ayrıntılıya gitmemiştir.

Ne kadar oldunuz pınar bazen öyle oluyormuş ya normal diyorlar ben çok öyle hissetmedim yediklerini dikkat et hafif beslen onunda etkisi oluyor ben diyete başladığımdan beri çok rahatım midem bedenim 🤗
31deyiz🙄 midem vs hic sıkıntı yasamadim inanki ama son 10 gundur bu nefessiz kalma cok zorladi beni uyku bile zar zor uyuyorum😭

Aayyy acemi grupta sen varsın galiba doğuma en yakin var mı başka 32 veya üstü şuan yok sanırım yasemin mesirmacunu mesirmacunu senden bir hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam hayırla gelsin hepsi de 🙈🥰
Evet mevsimciğim açılışı acemi yapabilir nasipse :))

Ayrıntılıdan önce değişenler oluyor ama ayrıntılıda çok net gösteriyor zaten. O 9 ay kız vs dedi diyenlere soruyorum ayrıntılıya gitmemiştir.
evet ayrıntılıda ben devlet hastanesinde olmama rağmen doktor ekranı çevirdi bana gösterdi , bak kız , kesin kız hahaha filan demişti :)

• Muhteşem
Reactions: Jou
günaydın güzell annelerr :) cumamız ve Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kolaylıkla vaktinde kucaklarımıza nasip etsin , isteyen herkese de bu güzel günleri nasip etsin amin :KK36:
Günaydın Yaseminn kocaman bi amiiiin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 senin de kandilin mübarek olsun 🌷🌷🌷

Günaydın hayırlı kandıller kızlar. 🌺 bende gittiğide soracapım bayramda oradaysa doktorum bende bayramın ikinci yada ğçğncü günü isterim. Ben bir ay devlete bir ay özele gidiyorum. Hangısınde doğum yapacağım tam belli deil ama büyük ihtimalle özelde olur

X