- 17 Eylül 2013
- 507
- 436
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.381
Hastaneden cikarken hemsireler gobek bagi bakim kiti oneriyor yaziyorlar marka vs. canim eczaneden alabikirsiniz onerdikleri sekildeacemiiii bende 32'ye girdim anaaam çok heyecanlı günlere geldik yaaaa :) göbek bağı konusunda bilgim yok merakla cevapları bekliyorum
28+5 sat a göre ama ölçümde 28+1 çıkıyorumKac haftalıksın canım bence iyi yanii tam haftasına göre gidiyorsundurr
Biraz protein ağırlıklı beslen bebeğin kilo alımı iyi ama dikkat et dedi.sanki ben üzülmeyeyim diye iyi dedi gibi hissettimdoktorunun yorumu ne canım? 28. haftalık gebelikte ortalama 900-1000 gr normal oluyor zaten :) bence gayet güzel maşallah
Ben sanki 1500 felan okudum her yerde gibi kaldı aklımda.bi de doktor yemene dikkat et felan diyince üzüldüm.iki haftadır az besleniyorum sanırım ondan oldu diye düşündümBenim de 28+2 de 1200 gr çıktı bana da az geldi ama doktorum normal olduğunu söyledi hatta ölçüleri 1 hafta ileri dedi. Ne çok şişman ne çok zayıf olması gerektiği gibi demişti.
BenimdeBenimde kafası yukarda ayağı aşagıda bazen sapıtıyoo
Berna benim ki 2-3 haftadır oluyor o baya erken başladı ilk başlarda çok garip gelmişti değişik hissettim böyle tırstim falan ama bildiğin tekme atıyor sonra alıştım ayağı pıt diye çıkacak öyle hissediyorum bazen gün boyu devam ediyor yatınca dönüyor sanırım ertesi gün olmuyor sıkıntı etme büyüdüler sürekli dönüyorlar içerdeKızlar 30+4 bu gün bebisim sanki vatanımın hemen üstüne vuruyor resmen varılamaz sizlayip ağrıyor böyle olan var mi
Tam haftasına göre gidiyorsunn hiç bir sorun yok28+5 sat a göre ama ölçümde 28+1 çıkıyorum
Biraz protein ağırlıklı beslen bebeğin kilo alımı iyi ama dikkat et dedi.sanki ben üzülmeyeyim diye iyi dedi gibi hissettim
Ben sanki 1500 felan okudum her yerde gibi kaldı aklımda.bi de doktor yemene dikkat et felan diyince üzüldüm.iki haftadır az besleniyorum sanırım ondan oldu diye düşündüm
teşekkür ederiiiiz teyzesi :) cümlemizinki inşallahhhİyi günlerde kullansın minigimiz
yok yok gayet güzel kilosu :)28+5 sat a göre ama ölçümde 28+1 çıkıyorum
Biraz protein ağırlıklı beslen bebeğin kilo alımı iyi ama dikkat et dedi.sanki ben üzülmeyeyim diye iyi dedi gibi hissettim
Ben sanki 1500 felan okudum her yerde gibi kaldı aklımda.bi de doktor yemene dikkat et felan diyince üzüldüm.iki haftadır az besleniyorum sanırım ondan oldu diye düşündüm
Ahh kuzumm aynı durumdayızzz hatta şok oldum akşam kızım sağıma uzandı uyudu bi baktım oğlan soluma geçti ay ne duygulandımBenimdeaşağı vurmaya başlayınca anlıyorum ayaklar aşağıda yan olunca çok rahat oluyorum bazen tamamen sağ tarafıma toplanıyor sertleşiyor okşuyorum seviyorum geçiyor bazen sanki ayakları kordonda geziyor pıtır pıtır başı aşağıdami aceba diye düşünüyorum kıpır kıpır ya
Acemiii heyecanlandımEda ece doğurmuş daha iki üç gün önce son ayıma girdim diyordu.. benim el ayak titremeye başladı yine
Hahahahahaha büyük konuşmayacakmışAcemiii heyecanlandımyalnız edanın kızıma lili lolo isimler koymayacağım diyip mina ismini koyması hahahh
Canım ben pompa almadım ama almayı düşünüyorum ama biberon aldım aventin 3 lü seti vardı ondan aldım tecrübeli yakın zamanda doğuran arkadaşımı göz önünde bulundurarak aldım çünkü maşallah sütü vardı ama süt bi süre sonra yetmiyormuş ondan anladığım kadarıyla ek mamaya geçilebilir diye bende aldımKizlar etrafimda kime sorsam ne gogus pompasi ne biberon almadiklarini, ihtiyac da duymadiklarini soyluyorlaryani ben calismiyorum muhtemelen cocuk 2-2.5 yasina gelene kadar da calismam. Bu durumda acaba almam gerekir mi yine de tecrubeli anneler bilgilendirebilir mii mama vs cok onemli bi durum olmadikca vermeyi dusunmedigim icin biberon da dusunmuyorum, acil bi durum olunca hemen alinir diye de dusunuyorum. Kafamda deli sorular
Ya kan akışıyla ilgili sıkıntı olmaz mı annemin varis çorabı vardı çok sıkıydıVarış çorabı ayak ve bacakların şişmemesi için birebir. Tavsiye ederim
Yok tansiyonum hep normal çok şükür yürüyüş falan da yapıyorum eskiden çok su icemezdim şimdi onu da arttırdımBenim doktorum el ayaklarında şişme olduğunda tansiyonunu ölç bir sorun yoksa korkma demişti. Tansiyonun normalse ödem kaynaklı oluyormuşgün içinde ayaklarını uzatarak dinlenmeye çalış
Bende bi ayakkabıdan farkettim asla şişmezdim ama çok az şişmiş ayaklarım
Ya suyu eskiden az içerdim şimdi eskisi gibi değil daha çok içiyorum ama çok içince midem bulanıyor işteYok kızz ama bol su iç sanırım ödem oluşuyor
Benimki de öyle yaBenimde kafası yukarda ayağı aşagıda bazen sapıtıyoo
Benimde 25. Haftada 720 gram dedi haftasıyla uyumlu şuan 27+5 bence normaldir takma kafana1150 gr olmuş az değil mi ya
Acemiii ben de bugün Eda Ece haberine şaşırdım hemen eşime attım, bildiğim kadarıyla aramızda 3 hafta falan vardı onlaaEda ece doğurmuş daha iki üç gün önce son ayıma girdim diyordu.. benim el ayak titremeye başladı yine
Hahahahah ben de aynısını diyordum son anda lili lolo’lara döneceğim diye çok korkuyorumAcemiii heyecanlandımyalnız edanın kızıma lili lolo isimler koymayacağım diyip mina ismini koyması hahahh
Ben de kaç haftalık olduğunu çözmeye çalışıyordum ay çok yakınmışızzAcemiii ben de bugün Eda Ece haberine şaşırdım hemen eşime attım, bildiğim kadarıyla aramızda 3 hafta falan vardı onlaaDoğum korkusu sardı iyiceee
Aynen öyle özellikle kız bebişler daha erken gelir derlerr ondan heraldeeBen de kaç haftalık olduğunu çözmeye çalışıyordum ay çok yakınmışızztam bir sürpriz yumurta ya ne çıkarsa bahtımıza yalnız haziran anneleri grubunda çoğumuzun mayısa geri sayması