2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin Her hamilelik fakelı olablir tabi benmde ilkide sıkntıszdı şükr 2.de öyle gidiyo.kaç yaşındasınız acaba

Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik, durumlar nasıl? Hiç sesiniz çıkmıyor paylaşım yapalım biraz dertleşelim :) ben 4. Gebeliğim olmasına rağmen gittim hamilelik ve bebek bakımı kitabı aldım en küçüğü beş yaşını geçti benim insan gerçekten unutuyormuş bazı şeyleri :)

Merhabalar bende yeni geldim aranıza 18 Eylül -29- keseyi henüz görmedik ikinci kan testimi verip ona göre randevu oluşturacağız. Uygulamada 24 hazıran doğum olarak gözüküyor

Faydalı bir kitap mı benim ikinci hamileliğim ama ilkine düşük yaptım daha çok bilinçlenmek istiyorum

Ahahahhahaha benim de ikinci gebeliğim ilk öğrendiğim gün çok ağladım oğlum hiperaktif çok zor bir çocuk ve daha 2 yaşında Allahım affetsin ama şimdi alıştım bi heves içerisindeyim ❤

Aslında sen kitap yazsan da olurmuş

Kızlar koyu renkli hafif bi kanamam olmuş.böylw akıntı gibi . geçende 2 kese gözkmüştü teki içn kanama alanı olablir demişti. Onun etkisi midir? İlkinde hiç böyle bişey olmamıştı. İlk ultrasında rahim kalınlığın güzel demişti.ay çok korktum.hemşire arkdşm var bişey olmaz koyuysa dedi. Ama hiç önceknde bişey olmadığı içn korktum

Faydalı bir kitap mı benim ikinci hamileliğim ama ilkine düşük yaptım daha çok bilinçlenmek istiyorum
Çok güzel valla, unuttuğum noktaları hatırlatıyor :)
Ahahahhahaha benim de ikinci gebeliğim ilk öğrendiğim gün çok ağladım oğlum hiperaktif çok zor bir çocuk ve daha 2 yaşında Allahım affetsin ama şimdi alıştım bi heves içerisindeyim ❤
Her biri ilk doğum gibi oluyor
Aslında sen kitap yazsan da olurmuş
Ahahahahhahsh

Kızlarrr

Bişey olmaz Allahın izniyle ilk hamileliğimde olmustu benim fitil iğne vermişti bence sizde bi doktora gidin

Bazı satlar mayısla uyumlu. Çoğunuz haziran annesi değilsiniz bence zaten mayistakilerde nisana, bende nisandayim büyük ihtimal martta doğuracağım

Bazı satlar mayısla uyumlu. Çoğunuz haziran annesi değilsiniz bence zaten mayistakilerde nisana, bende nisandayim büyük ihtimal martta doğuracağım
Ben de Mayıs'a kaya bilirim sat tan emin değilim zaten sezeryan olacağı için yüksek ihtimal mayıs sonu veya hazıran başı olur oraya da yazdırdım kendimi ahahahha

Kızlar gebe kaldım ama kimyasal oldu ya 2.kimyasalı mı yaşıyorum 4 ay arayla..gidip pıhtılaşma için test verecem

Kızlar selam 2 gün önceki ve bugünkü hcg sonuçlarımı ekledim moralim çok bozuk 2 katı yükselmemiş dış gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_4010.png
    84 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…