- Konu Sahibi mesirmacunu
Kızlar benim sat 8 Eylül bugün 5 haftalık oldu. Bugün vajinal ultrason bakıldı ama kese görünmedi. Keseyi benim gibi geç gören oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de 5 haftalık göremedim sonra 5+4 kese göründü 8mmKızlar benim sat 8 Eylül bugün 5 haftalık oldu. Bugün vajinal ultrason bakıldı ama kese görünmedi. Keseyi benim gibi geç gören oldu mu
Ben de çarş gideceğim peş peşe güzel haberler yazalım buraya inşallah. İçini ferah tut.Salı günü gidicem. Bugün gidecektim beklemek istedim kesin sonuç almak için. Salı günü 6+3 olucam. Bende düşük yaptığım için daha önce aynı sonuçla karşılaşmak istemiyorum korku var içimde. Boş gebelik olabilir mi diye? Kese göründü ama doktor boş olabilir dedi beklemekten başka çarem yok maalesef
Merhabalar kızlarkızlar keseleri görenlere hayırlı olsun Rabbim kalp atışlarına da nasip etsin aynı mutlulukları, kucağımıza alalım sağlıkla inşallah.
Birde sizden ricam kese gördüğünüzde ve kalp atışı duyduğunuzda hafta bilgisi paylaşırsanız listeye ekleyelim
Günaydın kızlar.sat 2eylül reglim geckince şüphelendim ve km verdim beta 485 çıktı 2gün sonra yani Perşembe günü tekrar verdim ve 845 çıktı haftaya cuma 20 ekime randevu aldım.henüz kese kalp atışı görmedim.hayırlısı olsun inşallah.önceki gebelikleri de inanışmaz bulantı ve kusmalrım olurdu bunda hiçbir şey yok acaba boş gebelik mi diye düşünüyorum.allah büyük.süpriz gebelik oldu benim için.geç döllenme olabilir o nedenle beta sata göre az olabilir bilemedim.bu arada yaşı en büyük anne benimMerhaba canım. Sat tarihimiz aynı. Beta değerin daha fazladır. Ben en son 4+2 de vermiştim. 571 çıktı. Sonra kese göründüğü için tekrar istememişti doktor. Senin 485 kaçıncı günün değeri?
Canıııım çok sevindim :) o minik kalbi hep atsın yavrucuğununKızlar bugün kan vermek için gittiğimde ultrasonla baktılar kalp atışını duydum 5+5 haftalık ve ikinci bi kese gördük diğerinde daha ufak belki kaybolabilir dedi mesirmacunu kaydeder misin canım :)
hoşgeldiiinnn sağlıkla ilerlesin inşallahhhhMerhaba herkese beni de ekler misiniz mesirmacunu SAT 18.09 10 Ekim ve 11 Ekimde hayalet çizgi ile 12 Ekimde de kesin çift çizgiyle öğrenip dün betahcg baktırdım ve 42,3 çıktı değerim yaşım 26 herkese kolay bir hamilelik süreci ve sağlıklı bebişleri kucağa almayı diliyorum
merhabaa :) salı günü güzel haberlerini bekliyoruzzzMerhabalar kızlar
SAT 08.09.2023 / Yaş:32
1 hafta önce 2 gün arayla kan testi yaptırdım ilk beta 84 ve ikinci beta 250 çıktı.
Salı günü kontrolüm var kese için bakalım sonuç ne olacak
2 günde bir artışı kontrol etmek adına verebilirsin canım , hayırlı olsuuunİlk gebeliğim tekrar kan testi mi versem yada doktora mı gitsem ne dersiniz kızlar (kan testi verdiğim hastane sağlık kabini gibi bir yer gideceğim doktor farklı bir hastanede)
günaydınnn evet geç döllenme olabilir bekleyelim bakalım :) zaten belirtiler hemen başlamıyor kii 6-7. haftada daha çok başlıyor bence :)Günaydın kızlar.sat 2eylül reglim geckince şüphelendim ve km verdim beta 485 çıktı 2gün sonra yani Perşembe günü tekrar verdim ve 845 çıktı haftaya cuma 20 ekime randevu aldım.henüz kese kalp atışı görmedim.hayırlısı olsun inşallah.önceki gebelikleri de inanışmaz bulantı ve kusmalrım olurdu bunda hiçbir şey yok acaba boş gebelik mi diye düşünüyorum.allah büyük.süpriz gebelik oldu benim için.geç döllenme olabilir o nedenle beta sata göre az olabilir bilemedim.bu arada yaşı en büyük anne benim
Benim de adet tarihim sanırım 7si veya 8 ydi canım bende pazartesi gideceğimMerhabalar kızlar
SAT 08.09.2023 / Yaş:32
1 hafta önce 2 gün arayla kan testi yaptırdım ilk beta 84 ve ikinci beta 250 çıktı.
Salı günü kontrolüm var kese için bakalım sonuç ne olacak
Ultrasonda baktırdın mı canımKızlar bu arada benim kahverengi akıntı şeklinde yaklaşık 4 gündür ara ara lekelenmem oluyor. Doktora sorduğum zaman sorun yok diyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Yok hayır baktırmadım henüzUltrasonda baktırdın mı canım
Canım kırmızı kan olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum bebek yerleştiği zaman böyle lekelenmeler oluyor zaten doktorunda sorun yok demiş kanama kırmızı olursa doktora git canımKızlar bu arada benim kahverengi akıntı şeklinde yaklaşık 4 gündür ara ara lekelenmem oluyor. Doktora sorduğum zaman sorun yok diyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Baktırmadan bilemezsin canım ama az az leke olabiliyormuş hamilelikte tabi bunu en iyi ultrasonda baktırıp sorun varmı yokmu anca öyle anlayablrsnYok hayır baktırmadım henüz
Amin inşAllah canımBen de çarş gideceğim peş peşe güzel haberler yazalım buraya inşallah. İçini ferah tut.
Amin inşAllah canımBen de çarş gideceğim peş peşe güzel haberler yazalım buraya inşallah. İçini ferah tut.