- 4 Eylül 2013
- 253
- 209
- Konu Sahibi mesirmacunu
Çok sağolunEn az %60 yükselmesi gerek sizinki nerdeyse %60 kötü olmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolunEn az %60 yükselmesi gerek sizinki nerdeyse %60 kötü olmayın
Neden muayene olmadınız? Progesteron kullanıyor musunuzKızlar merhaba. Gündüz bahsetmiştim koyu kahve lekelenme oldu diye. 1 2 saat sürdü sonra akşam bu saate kadr olmamıştı. Biraz önce tuvalete gidince akıntılı koyu kahve bordo gibi geldi . Bel ve adet olcakmışım gibi ağrım var . Pazar olduğu içn kendi doktorum yok. Devlet acile gittim alttan bakacaklarını söylediler. Baktıramadım. Neyapsam ki ya
Yok ilk d2fa böyle bişey yaşadım. İlk hamileliğimde en ufak lekelenme bile olmamıştıNeden muayene olmadınız? Progesteron kullanıyor musunuz
Kanama durumlarının tespiti ve rahim içinden kaynaklı olup olmadığının kanama alanı görülüp görülmediğinin tespiti için vajinal ultrason yapılabiliyor tamam keyfi olarak vajinal ultrasona belki gerek görülmeyebilir aslında bilinen bir zararı da yok ama kanama gibi durumları ihmal etmemek lazım. Belki rahimde küçük bir kanama alanı görecek ve size fitil ya da iğne verecekler? Burada böyle lekelenme görüp progesteron fitil kullanan iğne kullanan ve lekelenmeleri geçen arkadaşlar var.Yok ilk d2fa böyle bişey yaşadım. İlk hamileliğimde en ufak lekelenme bile olmamıştı
Evet bidaha olurs yatana kadar gidicem kesinKanama durumlarının tespiti ve rahim içinden kaynaklı olup olmadığının kanama alanı görülüp görülmediğinin tespiti için vajinal ultrason yapılabiliyor tamam keyfi olarak vajinal ultrasona belki gerek görülmeyebilir aslında bilinen bir zararı da yok ama kanama gibi durumları ihmal etmemek lazım. Belki rahimde küçük bir kanama alanı görecek ve size fitil ya da iğne verecekler? Burada böyle lekelenme görüp progesteron fitil kullanan iğne kullanan ve lekelenmeleri geçen arkadaşlar var.
Şimdilik hapı kullan kendi doktorunla da görüş keşke fitil verseymiş fitil daha etkili ya da iğne.Evet kızlar geldim hastaneye vajinal muayene yaptı. Hala iki kese gözüküyor ama içleri boş adete göre 5+6'yım. Normalde ilk kızımı 5 haftada keseyi 6 haftada bebeği tekkese için bebek olmayabilir de o yüzden kanaman olmuş olabilir dedi. Zaten bunu cuma günü gittiğim doktorum da söylemişti bana. Bir de diyorlar ki ikisi de düşebilir biri de düşebilir ikisi de yaşayabilir hep ihtimaller üzerine konuştu yani pazar gününe denk gelmesi biraz benim için sıkıntılı oldu ama göstermesem de içim rahat etmeyecekti. Progestan hap yazdı bakalım kullanacağım ne olacak
çok geçmiş olsun canım , mutlaka baktır pıhtılaşmaya evet, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahhKızlar gebe kaldım ama kimyasal oldu ya 2.kimyasalı mı yaşıyorum 4 ay arayla..gidip pıhtılaşma için test verecem
günaydın canım, ben bugün 6+4 'üm , bir günüm bir günüme tutmuyor, bazen hiç gebe gibi değilim bazen midem çok bulanıyor belim kasıklarım ağrıyor , o yüzden endişelenme benceGunaydın kızlar benim bugün 4+5 düne kadar hafif ara ara ağrılarım olurdu ama bugün bi seyim yok sanki gecmis gibi gögüslerimde agırlık var sadece normal mi bu durum agrılarım gecmesi yani
ayyyy hadi güzel haberlerle gel inşalllahhhhhBugün kendi doktorumla randevum var heyecandan uyuyamadım
Kanama alanı degil o canım kese ikiz bebeklerin geliyor gözün aydın ama bazen keselerden birisi gelişmeyip kendiliginden eriyip gidiyor. Kanama alanı böyle olmaz diye düşünüyorumYok canmm
Ya başına böyle bişey gelen var mı !? Eğer kanama alnıysa nolcak diye sormadım heyecandan stresten
bekliyoruz güzel haberleriniiiGünaydın kızlar bugün keseyi görmek için randevum var tahmini beta 8000 lerde olması gerekiyor bugün gözükür diye düşünüyorum kalp atısı olur mu bilmiyorum şans dileyin
ayy ben geçen hafta oldum burun tıkanıklığı ses kısıklığı yaşadım , bol su içtim başka bir şey yapmadım bebek çok küçük diye korktum . iyiyim şimdi çok şükürKızlar günaydın, bu hafta 6. haftam gebelikte perşembe inşallah ben de kalp atışı duyacağım. Ama şu an çok kötü soğuk algınlığı geçiriyorum, bebeğe bi zararı olur mu hastalığımın. Bol su içiyorum bir de ıhlamur. Başına gelen oldu mu?
çok sevindiiiim maşallahhh size :)) Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin canım benim. tam kaç haftalıksın bugün? listeye yazalım :)Kızlar günaydın bugün kontrolüm vardı. İki kese ve iki kalp atışı duyduk :) ikiz bebekler bekliyoruz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
Çok teşekkür ederimmm :)) 5+5 ken duymuştum kalp atışını ama iki tane olduğu kesin değildi bugün 6+1 haftalığım :)çok sevindiiiim maşallahhh size :)) Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin canım benim. tam kaç haftalıksın bugün? listeye yazalım :)