2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar benim sat 8 Eylül bugün 5 haftalık oldu. Bugün vajinal ultrason bakıldı ama kese görünmedi. Keseyi benim gibi geç gören oldu mu

Ben de çarş gideceğim peş peşe güzel haberler yazalım buraya inşallah. İçini ferah tut.

Merhabalar kızlar
SAT 08.09.2023 / Yaş:32
1 hafta önce 2 gün arayla kan testi yaptırdım ilk beta 84 ve ikinci beta 250 çıktı.
Salı günü kontrolüm var kese için bakalım sonuç ne olacak

Ya anadolu yakasın da benim düzgün bir kadın doğumcuya ihtiyacım var önerebileceğiz bir doktor varmı tüp bebek yapan doktorumla devam etmicem ilgili bir doktor içimi rahatlatan bir doktor size sorayım dedim

İlk gebeliğim tekrar kan testi mi versem yada doktora mı gitsem ne dersiniz kızlar (kan testi verdiğim hastane sağlık kabini gibi bir yer gideceğim doktor farklı bir hastanede)

Merhaba canım. Sat tarihimiz aynı. Beta değerin daha fazladır. Ben en son 4+2 de vermiştim. 571 çıktı. Sonra kese göründüğü için tekrar istememişti doktor. Senin 485 kaçıncı günün değeri?
Günaydın kızlar.sat 2eylül reglim geckince şüphelendim ve km verdim beta 485 çıktı 2gün sonra yani Perşembe günü tekrar verdim ve 845 çıktı haftaya cuma 20 ekime randevu aldım.henüz kese kalp atışı görmedim.hayırlısı olsun inşallah.önceki gebelikleri de inanışmaz bulantı ve kusmalrım olurdu bunda hiçbir şey yok acaba boş gebelik mi diye düşünüyorum.allah büyük.süpriz gebelik oldu benim için.geç döllenme olabilir o nedenle beta sata göre az olabilir bilemedim.bu arada yaşı en büyük anne benim

Kızlar bugün kan vermek için gittiğimde ultrasonla baktılar kalp atışını duydum 5+5 haftalık ve ikinci bi kese gördük diğerinde daha ufak belki kaybolabilir dedi mesirmacunu kaydeder misin canım :)
Canıııım çok sevindim :) o minik kalbi hep atsın yavrucuğunun
hoşgeldiiinnn sağlıkla ilerlesin inşallahhhh
Merhabalar kızlar
SAT 08.09.2023 / Yaş:32
1 hafta önce 2 gün arayla kan testi yaptırdım ilk beta 84 ve ikinci beta 250 çıktı.
Salı günü kontrolüm var kese için bakalım sonuç ne olacak
merhabaa :) salı günü güzel haberlerini bekliyoruzzz
İlk gebeliğim tekrar kan testi mi versem yada doktora mı gitsem ne dersiniz kızlar (kan testi verdiğim hastane sağlık kabini gibi bir yer gideceğim doktor farklı bir hastanede)
2 günde bir artışı kontrol etmek adına verebilirsin canım , hayırlı olsuuun

günaydınnn evet geç döllenme olabilir bekleyelim bakalım :) zaten belirtiler hemen başlamıyor kii 6-7. haftada daha çok başlıyor bence :)

Kızlar bu arada benim kahverengi akıntı şeklinde yaklaşık 4 gündür ara ara lekelenmem oluyor. Doktora sorduğum zaman sorun yok diyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Kızlar bu arada benim kahverengi akıntı şeklinde yaklaşık 4 gündür ara ara lekelenmem oluyor. Doktora sorduğum zaman sorun yok diyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Canım kırmızı kan olmadığı sürece sorun yok diye biliyorum bebek yerleştiği zaman böyle lekelenmeler oluyor zaten doktorunda sorun yok demiş kanama kırmızı olursa doktora git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…