2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Lütfen kendini suçlama hepimiz aynı durumdayız.kizim normalde güzel uyur ama arada inat ederse sinirlerim hemen bozuluyor.dun bende çok ağladım.bı yandan büyük kızım ödevi gösteriyor,bı yandan yemek yapmam lazım.butun gün yorgunluktan bitiyorum başladım ağlamaya.bunlar çok normal şeyler anneyiz biz robot değiliz ve herşey her zaman mükemmel gitmez.ben asla sinirleniyorum hep sakinim diyen varsa yalan söylüyordur.
Allah sana daha çok sabır versin 2 çocuklu hayatın çok kolay geçsin İnşallah🙏
Bende inanmıyorum ya bazen şu fenomen insanları görüyorum diyorum ne kadar sakinler bizde mi sorun var acaba diye insan kendini sorguluyor🤔

Kizlar benim kızım 6.5 aylık şimdiye kadar gündüz uykularında dalma sorunu yoktu.dogdugu günden beri gece uykusuna bı turlu dalamiyor.mesela koyuyorum yatağa bı saat sonra uyanıyor tekrar sallamam lazım.simdiye kadar bir kaç gece direk uykuya daldı.onun dışında sürekli bı kaç defa sallamam gerekiyor.saat dokuzda yatağa koyuyorum 11 i buluyor gece uykusuna dalması.sizde böyle sorun var mı varsa nasıl cozdunuz.bu arada uykuya daldiktan sonra uyanma sorunu olmuyor genelde sabaha kadar iki defa uyanır.

X