2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Of mevsim ya🥺 bugun aptamil denedim belki hippi begenmemistir diye. Bunu da aglaya aglaya 20-25 cc zar zor icti. Kucagimda ziplatarak oyalayarak icirmeye calistim. En sonunda yoruldum ben de pes ettim meme verdim😭 gercekten soyle bi gece uyumaya ihtiyacim var😴 esim kalksa yapabilecegi bir sey de yok her uyandiginda emmek istiyor… ne olacak boyle bilmiyorum🥺 biraz ek gidaya alissa da kasik mama verecegim uyumadan once napayim…
Valla la benden de o kadar eşim kalkıyor ama diyorum yat hani senlik birşey yok inan benimde şöyle bir uyumaya ihtiyacım var saat başı kalkıyor en fazla iki saat onda da şükrediyorum niye böyle ne zamana kadar böyle gidecek cidden çok yoruluyorum Sabah bir kalkiyorum dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor :KK43: ek gıdaya alışınca bende şimdi doyurucu tutucu mama yapımlarına bakıyorum sence uyurlar mi :/

Mevsim valla bir sistemi oturtana kadar çok zorlandım ama şu an maşallah iyi gece uykusu. Gündüz yine çok az uyusa da önemli değil gece uyusun. Atak zamanları bozuluyor ama sonra düzeliyor. Sizin bebeklerde diş sıkıntısı varsa ondan da uyumuyor olabilirler bizde henüz sadece kaşınma var
Yok kuzu hep böyle emdiği için sanırım mama alan bebisler daha uzun uyuyor anladığım kadarı ile doyurucu olduğu için sindirim falan derken uykuda geçiyor atak zamanlarını hiç saymıyorum o zaman resmen insanlıktan çıkıyorum uykusuzluk çok zor :KK43: gece uyuması inan daha iyi gündüz oyalayacak birşeyler illaki bulunuyor en azından anne olarak sende iyi hissedersin enerjin gündüze yeter

10:30 da uyumuştu şuan 2. Uyanışı ve ben henüz yatmadım bile bu gece sabah olmayacak yine anlaşıldı 🤦🏻‍♀️

10:30 da uyumuştu şuan 2. Uyanışı ve ben henüz yatmadım bile bu gece sabah olmayacak yine anlaşıldı 🤦🏻‍♀️
Emziren arkadaşlarımın tavsiyelerine uydum aslında. Ama bence bebekle de alakalı uyumak istemeyen bebeğe mama da versen uyumuyor. Bana hep söyledikleri akşam üstü 5ten sonra uyutma. O şekilde 9 a kadar falan uykusu geliyor hala yarım kundakla mayıştırıyorum ve pışpışla uyutuyorum kucağı bıraktık. Kızıma yatağında uyumayı öğrettiğimden beri derin uyuyor. Öncesinde kucağımda uyurdu bıraktığım an uyanırdı. Yanından kalksam uyanırdı. 4 ay atağında uyumadı mesela gecenin körüne kadar ama şu an şükür bir düzeni oldu.

X