• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Benim kız 5 kilodan beri gece uyanmıyor beslemiyorum. Şu an bazen 8 saat uyuyor. Aç olunca uyanıyor zaten
Ay nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yapti😭 hipp denedim belki tadini begenmemistir diye dusunuyorum baska bir tane daha denemek istiyorum siz hangi mamayi kullaniyorsunuz??

Ay nasil uyuyor bebekleriniz saka mi ahshsdhjs dun uykudan once meme emen cocuguma mama vereyim belki uyur dedim agzina surmedi biberondan damlayan damlalara da öğğ yapti😭 hipp denedim belki tadini begenmemistir diye dusunuyorum baska bir tane daha denemek istiyorum siz hangi mamayi kullaniyorsunuz??
Sma optipro kullanıyorum bence hipp tok tutmuyor çabuk acıktırıyor. Sma ya geçtikten sonra uzadı

Anne sütüne alışan bazı bebekler mamayı reddediyor benim bebeğim de mama istemiyor

Benim sütüm olmadığı için mama içiyor zaten. Vicdan azabı çekmiyor muyum çekiyorum keşke emzirsem ama yok ne yapayım. Mama ile büyütmeye çalışıyorum 🫠

Benim sütüm olmadığı için mama içiyor zaten. Vicdan azabı çekmiyor muyum çekiyorum keşke emzirsem ama yok ne yapayım. Mama ile büyütmeye çalışıyorum 🫠
Ay niye cekiyorsun sacmalama sen o kadar erken dogum yaptin ustune bebisin kac ay yogun bakimda kaldi kolay mi yasadiklarin🥲 ben 2 gece hastaneye yatirdim oglumu sariliktan dolayi da az kalsin benim sutum de kesiliyordu uzuntuden, seni dusunemiyorum. Ama hepsi gecti gitti, sagliklilar onemli olan bu. Harikasin, bos ver🥹

Ya ek gıda demişken ben biraz başladım ama yarıda kaldı yumurta süt ve bulamadığım bazı şeylere alerjisinden dolayı nasıp besleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden de sinirim bozuluyor hiç vermiyorum :(

Benim kız 5 kilodan beri gece uyanmıyor beslemiyorum. Şu an bazen 8 saat uyuyor. Aç olunca uyanıyor zaten
Benim kızda uyanmıyor arkadaş niye kestin felan dedide ne gerek var dedim zaten o uyanıyor aç değilse uyanmadıysa ne ben kendi uykumu bölerim nede kızımı uyandırırım.

Biz başından beri hipp kullanıyoruz 6 aylık olacak hiç değiştirmedik hem tok tutuyor hemde kiloda aldı demekki bebekten bebeğe değişiyor besteee
Benim kızda uyanmıyor arkadaş niye kestin felan dedide ne gerek var dedim zaten o uyanıyor aç değilse uyanmadıysa ne ben kendi uykumu bölerim nede kızımı uyandırırım.
Büyüdüler artık ya gece uykusunu uyuyorsa neden bölelim ki? Çocuğu uyandırmak daha kötü bence. Zaten kızım gündüz az uyuyor calls halim kalmıyor gece uyuyalım bari 😂
Ben hipp organik kullandım organik mamalar zaten az kilo aldırıyor dedi doktorumuz değiştirdi baktı kilo alamıyor bizim kız 🫠

Ya ek gıda demişken ben biraz başladım ama yarıda kaldı yumurta süt ve bulamadığım bazı şeylere alerjisinden dolayı nasıp besleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden de sinirim bozuluyor hiç vermiyorum :KK43:
Ben de süt yumurta diyeti yapmıştım şimdi diyeti açtım ama korkudan bebeğime veremiyorum sebze meyve püreleri vermeye çalışıyorum

Neden içmedi acaba bizde Hipp organik combiotik kullanıyoruz 9-10 saat uyuyor gece uyanmadan eğer hasta değilse diş vs sıkıntısı yoksa

Dimi en mükemmel anne onlar bizde gariban kıyıda köşede kendi aç çocuğu aç 😅
Kendi aç çocuğu aç ahshshdhdjsh ay koptum 🤣 bi kere annanemle emzirme odasındayız, annanemi çok severim çok iyi anlaşırız bu arada, bi kadın vardı emziren ama çocuğu baya büyüktü. Kadın emzirmeyi bitirdi çıkmaya hazırlanıyor annanem kaç aylıksınız falan muhabbet açtı kadın 1 buçuk yaşında diyince artık yavaş yavaş bırakın memeyi zamanı gelmiş falan diyor yav annanne ahsjdjdjdjdj bize ne istiyorsa üç yaşına kadar emzirsin. Kıyamam kadıncağız bi şey demedi evet doğru falan yaptı gülerek, gitti. Bu yaşlıların yeni annelerle derdi ne yav

Ya ek gıda demişken ben biraz başladım ama yarıda kaldı yumurta süt ve bulamadığım bazı şeylere alerjisinden dolayı nasıp besleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden de sinirim bozuluyor hiç vermiyorum :KK43:
Süt derken anne sütü mü. İnek sütü zaten yasak 🙄 yumurta da eeen son deneyin diyorlar. Sebze meyve püresi denemeyle başla zaten şuan ek gıdayla beslenmek zorunda değil 6. Aydan sonra 2 ay deneme ile geçecek. Acelemiz yok stres yapma. Basit bi liste yap kendine atıyorum
havuç püresi, üç gün sadece bunu ver baktın sıkıntı yok yanına patates ekle
Havuç+patates, üç gün sıkıntı var mı gözlemle

Madem bebişin alerjik bünyeye sahip, listeyle yazarak ne zaman ne verdiğini takip ederek tadım yapman daha iyi olur bence 🥺💕

Cidden uyanmiyor mu ya pınar
Kendi aç çocuğu aç ahshshdhdjsh ay koptum 🤣 bi kere annanemle emzirme odasındayız, annanemi çok severim çok iyi anlaşırız bu arada, bi kadın vardı emziren ama çocuğu baya büyüktü. Kadın emzirmeyi bitirdi çıkmaya hazırlanıyor annanem kaç aylıksınız falan muhabbet açtı kadın 1 buçuk yaşında diyince artık yavaş yavaş bırakın memeyi zamanı gelmiş falan diyor yav annanne ahsjdjdjdjdj bize ne istiyorsa üç yaşına kadar emzirsin. Kıyamam kadıncağız bi şey demedi evet doğru falan yaptı gülerek, gitti. Bu yaşlıların yeni annelerle derdi ne yav
Aaah bu anneanneler babaanneler beni çok güldürüyor ne diyeceğini de şaşırıyor insan 🤣 eşimin anneannesi de iyi iyi emsin temiz olur diyor sanki mama içince kirli oluyor gel de anlat 🫠🫠😆

Cidden nasıl uyuyorlar ya şaka diyin😅 pınar nasıl uyuma durumu şuan seninkinde anladığım kadarı ile aynı dertteyiz bizimki de mama istemiyor hiç çıkarıyor direk bendeki de hipp di ama bence hangi mama olursa olsun istemicek anne sütünden sonra almayabiliyorlarmis

Mevsim valla bir sistemi oturtana kadar çok zorlandım ama şu an maşallah iyi gece uykusu. Gündüz yine çok az uyusa da önemli değil gece uyusun. Atak zamanları bozuluyor ama sonra düzeliyor. Sizin bebeklerde diş sıkıntısı varsa ondan da uyumuyor olabilirler bizde henüz sadece kaşınma var

Cidden nasıl uyuyorlar ya şaka diyin😅 pınar nasıl uyuma durumu şuan seninkinde anladığım kadarı ile aynı dertteyiz bizimki de mama istemiyor hiç çıkarıyor direk bendeki de hipp di ama bence hangi mama olursa olsun istemicek anne sütünden sonra almayabiliyorlarmis
Of mevsim ya🥺 bugun aptamil denedim belki hippi begenmemistir diye. Bunu da aglaya aglaya 20-25 cc zar zor icti. Kucagimda ziplatarak oyalayarak icirmeye calistim. En sonunda yoruldum ben de pes ettim meme verdim😭 gercekten soyle bi gece uyumaya ihtiyacim var😴 esim kalksa yapabilecegi bir sey de yok her uyandiginda emmek istiyor… ne olacak boyle bilmiyorum🥺 biraz ek gidaya alissa da kasik mama verecegim uyumadan once napayim…

Back
X