2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar
Kızımın 6 aylık olmasına 1 hafta var
11-12 de gece uykusuna geçip 6-7 ye kadar uyuyordu 3 gündür 11 de uyursa 12 de kalkıyor daha 3-4 e kadar uyumuyor ya uyusada yatakta bir sağ bir sol dönüyor ıhhh mıhh diye ses çıkarıyor sanki sancısı var gibi.
Kalktığındada yatağa alıyoruz 3 gündür dönmeyi ve öpücük atmayı öğrendi kalkıp onları yapıyor bize ama uyuduktan sonra neden sancısı varmış gibi davranıyor anlamadım diş felan mi nasıl anlıcam.

Kızlar
11-12 de gece uykusuna geçip 6-7 ye kadar uyuyordu 3 gündür 11 de uyursa 12 de kalkıyor daha 3-4 e kadar uyumuyor ya uyusada yatakta bir sağ bir sol dönüyor ıhhh mıhh diye ses çıkarıyor sanki sancısı var gibi.
Kalktığındada yatağa alıyoruz 3 gündür dönmeyi ve öpücük atmayı öğrendi kalkıp onları yapıyor bize ama uyuduktan sonra neden sancısı varmış gibi davranıyor anlamadım diş felan mi nasıl anlıcam.
Yaaa öpücük atmayı mı öğrendi darısı bizim başımıza çok sevimli oluyorlar 🥰

maaşallah güzel bir düzen oturtmuşsun. Uyanık kalma süresi fazla, daha erken doğduğu için mi ki? Benim ki 3 saatte bir uyuması lazım 10 dk da olsa. Sık uyur azcık uyur, gece de 11 de uyuyor, 2 ye kadar uykusunda ses çıkarıyor 10 dk da bir, ses çıkardıkça sallıyorum. Benimkinin böyle olmasına biraz da ben sebep oldum, meme reddi diye uyurken emzirmek zorunda kaldım, her acıktık sallayıp uyutup emzirdim, hala daha uyanıkken emmiyor. En azından zorla uyutmuyorum ek gıda verdiğim için
Uyanık kalma süresine bakınca aslında çok değil yine 3,5 saat uyanık kalıyor. Bilmiyorum ki gündüz uyumayı sevmiyor kendisi böyle alıştırdı yani. Meme reddini nasıl yendin şu an arkadaşım doğuralı 20 gün falan oldu emziremiyorum diyor bir tavsiyen varsa söyleyeyim küçük bebek için

Kızlar
Gün içinde daha hareketli ise yorgunluktan da uyuyamıyorlar. Ay öpücüğünü yesinler onun 🫠 diş sancısı da olabilir Elif diş etinde beyazlık oluyormuş biraz kabarcık oluyormuş

X