2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Valla ben yoruldum kızlar bu uyku meselesinden. Akşam 8 den beri uyumaya çalışıyor gözlerini ovuşturuyor. Her şeyi denedim şimdi bıraktım yatağına sadece oturuyorum yanında bakalım
Ya burayi seviyorum ayni anda ayni dertten muzdarip anneler konusunca rahatliyorum resmen. 9.30da yatirdim saat 11. 3kez uyandi. Saatler ilerledikce uyanma sikligii artiyor bizim

Ya çok güzel ben de bir deneyeyim bakalım ne tepki verecek. Yakında sosyalleşmek isteyecekler. Bebekli çevre edinmek iyi olur

Bi de bu ara şunu çıkardı, emiyor emdikten sonra yüzüme bakıp gülüyor, bugün baska tarafa dalmısım bi döndüm baktım emmeyi bırakmıs bana bakıp gülüyor eriyorum
Ben de anlattığın yerde eridim monim şu an . Bizde meme yok biberon ucuyla aynısını yapıyor. Bi de ısırıyor gülüyor. Yaa iletişimleri geliştikçe ne güzel oluyor di mii. Ay bi de anne deseler.. kafa yemelik
Ya çok güzel ben de bir deneyeyim bakalım ne tepki verecek. Yakında sosyalleşmek isteyecekler. Bebekli çevre edinmek iyi olur
Kesinlikle denemelisin çok anlamasalar bile şaşkınlıkları görülmeye değer.
Evet yaa bebekli çevre lazım. Bi uygulama var meşhur şuan. Oradaki 2 anneyle buluştum. Öyle öyle yakın yaş çevresi yaparım

Evettt yerim o boncuğu

Hocam uyku tulumu kac tog aldiniz ne marka? İçine ceya ustune baska bisey ortuyor musunuz?
Uyku tulumunu H&M den aldım 2.5 tog içine zıbın ve ince bir pijama ile kullanıyorum bebek uyuduğu zaman bile çok rahat giydirilebiliyor bizimki yorgan gibi zaten başka örtü kullanmıyorum

Eklentiler

• IMG_9772.png
    214,1 KB · Görüntüleme: 16
Bi de bu ara şunu çıkardı, emiyor emdikten sonra yüzüme bakıp gülüyor, bugün baska tarafa dalmısım bi döndüm baktım emmeyi bırakmıs bana bakıp gülüyor eriyorum
Şuan karşılıklı kahvaltı yapıyoruz mesela konuşuyorum hep birşeyler söylüyorum o da bana karşılık veriyor ona da ayrı bayılıyorum beni al diye neler yapıyor

Şuan karşılıklı kahvaltı yapıyoruz mesela konuşuyorum hep birşeyler söylüyorum o da bana karşılık veriyor ona da ayrı bayılıyorum beni al diye neler yapıyor
Yaaa yicem dötlerini bizimki de babasiyla kahvalti ederken mesela anakucaginda duruyor. Ben mutfaga gittigimde durgunlasiyo, oyle bekliyor… beni gordugu an kollar bacaklar durmuyor kocaman gulumsuyor ciglik atiyor kocamannnn bir ask

Yerim onu allahım hepimizinkini bağışlasın korusun, ben de dün mutfakta anakucagına koydum o sırada yatagı topluyodum bakayım napıo dedim sessizce, kendi kendine havaya bakıp gülüyor

Kızlar bizim bebelere oyun grubu vs var mı ya ben hep 8 ay gibi gidilir düşünüyodum

Yaaa yicem dötlerini bizimki de babasiyla kahvalti ederken mesela anakucaginda duruyor. Ben mutfaga gittigimde durgunlasiyo, oyle bekliyor… beni gordugu an kollar bacaklar durmuyor kocaman gulumsuyor ciglik atiyor kocamannnn bir ask
Dün biraz işim vardı banyoda, eşime sen biraz oyala durmazsa uyutmaya calıs dedim, bizimki ağlamaya başladı ben de cıkamadım hemen, anladım uykusu geldigini ama uyumadı bi türlü, sonra ben çıktım aldım kucağıma hemen iç çekip uyudu

Bazen bebeğime doyamadan bana bir şey olursa diye düşünüyorum o napar bensiz diye kendi kendime ağlıyorum, sonra uyumadı diye söylendiklerime kızıyorum falan, gidip sımsıkı sarılıyorum, taaaa ki gece tekrar ağlayıp uyumaya direnene kadar jdjdjdjsjs

Kızlar bizim bebelere oyun grubu vs var mı ya ben hep 8 ay gibi gidilir düşünüyodum
Monim benim götürdüğüm yerde tek uygun şey top havuzuydu. Başka bi yer var oraya instadan yazdım yaş sınırımız yok dedi daha gitmedim gidicem bakalım. Ama oyuncak alanı kumlu olmasaydı ordaki oyuncaklarla da oynardı bence.
Ay aynı vallahi, kendi kendime ben de ağlıyorum bunu düşünüp, telefonuma vasiyet falan yazdım bi gece . Eşime ben ölürsem sakın saçını dağınık bırakma hep tertipli olsun falan diyorum. Saç örmeyi öğren diyorum. Valla 2021 de 26 yaşındaki kuzenimi kaybettik 2 aylık bebeği vardı. Annemin annesini çok küçük yaşta kaybetmiş falann. Geliyor aklıma istemsiz. Allah evlatlarımızı bize, bizi onlara bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…