- 17 Eylül 2013
- 514
- 445
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.021
Paylas paylas kuzum herkes faydalansinYaaaa süper çok sevindimondan sıkılsin farklı şeyler de denicem paylaşırım severse benim bıdık
Ya burayi seviyorum ayni anda ayni dertten muzdarip anneler konusunca rahatliyorum resmen. 9.30da yatirdim saat 11. 3kez uyandi. Saatler ilerledikce uyanma sikligii artiyor bizimValla ben yoruldum kızlar bu uyku meselesinden. Akşam 8 den beri uyumaya çalışıyor gözlerini ovuşturuyor. Her şeyi denedim şimdi bıraktım yatağına sadece oturuyorum yanında bakalım
4.ye uyandi suanYa burayi seviyorum ayni anda ayni dertten muzdarip anneler konusunca rahatliyorum resmen. 9.30da yatirdim saat 11. 3kez uyandi. Saatler ilerledikce uyanma sikligii artiyor bizim
Bi de bu ara şunu çıkardı, emiyor emdikten sonra yüzüme bakıp gülüyor, bugün baska tarafa dalmısım bi döndüm baktım emmeyi bırakmıs bana bakıp gülüyorYerimm ben onu
Ya çok güzel ben de bir deneyeyim bakalım ne tepki verecek. Yakında sosyalleşmek isteyecekler. Bebekli çevre edinmek iyi olurAa biz nadiren uzun uyuyor kucakta bile uyanmıyor. Korkuyorum bişi mi oldu diye. Aynen tam anlamıyla kölesi olmaya ben ve babası alıştık. Ben samsun atakumdayım burda Kindyroo yok maalesef. Burdaki bi yere gittik. Top havuzu kaydırak vardı ona uygun. Oyuncak alanı falan biraz kumluydu. Malum diş dönemi herşeyi yalıyor. Oralara indiremedik. Normalde oyun ablası oynatıyordu ama küçük diye biz de girmek durumunda kaldık. Ama başka annelerle muhabbet açısından hoşuma gitti.
Karanfili ben de deneyeyimm. Doğru rahatlatır aslında. Hep gaz odaklı clinikid vs ile yapıyordum. Ay evet poşeti önceki mesajlarda gördüm şimdi anladım nasıl verdiğini. Aslında mantıklı ama benimki onu da çekip koparır. Mutfak masasındaki yapau güllerimi parçaladı saniyeler içinde. Su şişesi olayı çok mantıklı ama o güzel olur, hem ses de çıkarır. Teşekkür ederim mevsimlim
Ben de anlattığın yerde eridim monim şu anBi de bu ara şunu çıkardı, emiyor emdikten sonra yüzüme bakıp gülüyor, bugün baska tarafa dalmısım bi döndüm baktım emmeyi bırakmıs bana bakıp gülüyoreriyorum
Kesinlikle denemelisin çok anlamasalar bile şaşkınlıkları görülmeye değer.Ya çok güzel ben de bir deneyeyim bakalım ne tepki verecek. Yakında sosyalleşmek isteyecekler. Bebekli çevre edinmek iyi olur
Evettt yerim o boncuğuBen de anlattığın yerde eridim monim şu an. Bizde meme yok biberon ucuyla aynısını yapıyor. Bi de ısırıyor gülüyor. Yaa iletişimleri geliştikçe ne güzel oluyor di mii. Ay bi de anne deseler.. kafa yemelik
Kesinlikle denemelisin çok anlamasalar bile şaşkınlıkları görülmeye değer.
Evet yaa bebekli çevre lazım. Bi uygulama var meşhur şuan. Oradaki 2 anneyle buluştum. Öyle öyle yakın yaş çevresi yaparım
Uyku tulumunu H&M den aldım 2.5 tog içine zıbın ve ince bir pijama ile kullanıyorum bebek uyuduğu zaman bile çok rahat giydirilebiliyor bizimki yorgan gibi zaten başka örtü kullanmıyorumHocam uyku tulumu kac tog aldiniz ne marka? İçine ceya ustune baska bisey ortuyor musunuz?
Merhaba alerji durumunu düşündünüz mü geçmeyen pişik de alerji belirtisi o yüzdenKızlar inatçı geçmeyen pişiğe ne iyi gelir?
Bepantol, hametan, pudra vs denedim yok geçmiyor
Aayyy moni o haline bende bayılıyorum ya bitiyorumBi de bu ara şunu çıkardı, emiyor emdikten sonra yüzüme bakıp gülüyor, bugün baska tarafa dalmısım bi döndüm baktım emmeyi bırakmıs bana bakıp gülüyoreriyorum
Şuan karşılıklı kahvaltı yapıyoruz mesela konuşuyorum hep birşeyler söylüyorum o da bana karşılık veriyor ona da ayrı bayılıyorum beni al diye neler yapıyorBi de bu ara şunu çıkardı, emiyor emdikten sonra yüzüme bakıp gülüyor, bugün baska tarafa dalmısım bi döndüm baktım emmeyi bırakmıs bana bakıp gülüyoreriyorum
Yaaa yicem dötleriniŞuan karşılıklı kahvaltı yapıyoruz mesela konuşuyorum hep birşeyler söylüyorum o da bana karşılık veriyor ona da ayrı bayılıyorum beni al diye neler yapıyor
Elhamdülillah bugünümüzeAayyy moni o haline bende bayılıyorum ya bitiyorum
Yerim onu allahım hepimizinkini bağışlasın korusun, ben de dün mutfakta anakucagına koydum o sırada yatagı topluyodum bakayım napıo dedim sessizce, kendi kendine havaya bakıp gülüyorŞuan karşılıklı kahvaltı yapıyoruz mesela konuşuyorum hep birşeyler söylüyorum o da bana karşılık veriyor ona da ayrı bayılıyorum beni al diye neler yapıyor
Kızlar bizim bebelere oyun grubu vs var mı ya ben hep 8 ay gibi gidilir düşünüyodumBen de anlattığın yerde eridim monim şu an. Bizde meme yok biberon ucuyla aynısını yapıyor. Bi de ısırıyor gülüyor. Yaa iletişimleri geliştikçe ne güzel oluyor di mii. Ay bi de anne deseler.. kafa yemelik
Kesinlikle denemelisin çok anlamasalar bile şaşkınlıkları görülmeye değer.
Evet yaa bebekli çevre lazım. Bi uygulama var meşhur şuan. Oradaki 2 anneyle buluştum. Öyle öyle yakın yaş çevresi yaparım
Dün biraz işim vardı banyoda, eşime sen biraz oyala durmazsa uyutmaya calıs dedim, bizimki ağlamaya başladı ben de cıkamadım hemen, anladım uykusu geldigini ama uyumadı bi türlü, sonra ben çıktım aldım kucağıma hemen iç çekip uyuduYaaa yicem dötlerinibizimki de babasiyla kahvalti ederken mesela anakucaginda duruyor. Ben mutfaga gittigimde durgunlasiyo, oyle bekliyor… beni gordugu an kollar bacaklar durmuyor kocaman gulumsuyor ciglik atiyor kocamannnn bir ask
Monim benim götürdüğüm yerde tek uygun şey top havuzuydu. Başka bi yer var oraya instadan yazdım yaş sınırımız yok dedi daha gitmedim gidicem bakalım. Ama oyuncak alanı kumlu olmasaydı ordaki oyuncaklarla da oynardı bence.Kızlar bizim bebelere oyun grubu vs var mı ya ben hep 8 ay gibi gidilir düşünüyodum
Ay aynı vallahi, kendi kendime ben de ağlıyorum bunu düşünüp, telefonuma vasiyet falan yazdım bi geceBazen bebeğime doyamadan bana bir şey olursa diye düşünüyorum o napar bensiz diye kendi kendime ağlıyorum, sonra uyumadı diye söylendiklerime kızıyorum falan, gidip sımsıkı sarılıyorum, taaaa ki gece tekrar ağlayıp uyumaya direnene kadar jdjdjdjsjs
Yaaaaa ana gibi yar var miDün biraz işim vardı banyoda, eşime sen biraz oyala durmazsa uyutmaya calıs dedim, bizimki ağlamaya başladı ben de cıkamadım hemen, anladım uykusu geldigini ama uyumadı bi türlü, sonra ben çıktım aldım kucağıma hemen iç çekip uyudu