- 9 Ekim 2023
- 1.188
- 1.720
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.081
Demire de daha baslamadikDemir takviyesi falan başladıysan belki ondan olur Pınar ya da karnını üşütmüş olabilir mi acaba
Mevsim anlıyorum gerçekten çok zorluyor uykusuzluk o sürekli mızmız hali insanın sabrı kalmıyor. Ama geçecek benim kızımın o durumu 20 günden fazla sürdü. Yemesi bile çok azdı huysuzluktan o ay 300 gram almıştı. Belki rutin değiştirmek iyi olabilir ben banyoyu akşama almıştım uyumuyor hiç diye bir süre. Kış mevsiminde geceler çok uzun olduğu için onlar da alışmaya çalışıyor sabırlar diliyorum inşallah çabuk geçer canımBestecim maşallah senin adına sevindim kendi adıma üzüldüm çünkü bu uyku ataginin başındayım sanırım şuan ve iki gündür çok zorluyor şimdiye kadar ki en zorlandihim durum bu oldu sanırımben zaten hep odasında yatağında ve loş hatta mümkünse çok az ışıkta uyutuyorum gece gündüz farkıni anlasin diye bebeğimde ışığı çok sevmiyor zaten ama şuan ciddi bir atak dönemi umarım çabuk geçer 5 aylık olmamiza daha var
O da olabilir belki o sesi çıkarmayı öğrendiği için yapıyor olabilir kızım da yeni bir ses öğrenince sürekli yapıyor. Kakasında değişiklik yoksa korkma geçer annesiDemire de daha baslamadikay usutmus olabilir mi bilemedim… anlamiyorum bazen de oyun yapiyormus gibi hissediyorum cunku bazen yuzume bakip gulerek de yapiyo hosuna mi gitti acaba ikinma sesi anlamadim
Bebegin gece boyu 1kezmi uyaniyor canm? Bunun icin yaptigin ozel bir sistem varmi? Birde mamaylami besleniyor4.aya girmeden bı kaç gün oldu bu durum.gece uykusuna geçişte çok zorluyordu.normalde bı kere uyanan bebeğim bı kaç defa uyaniyordu.bisey yapmadım sabırla geçmesini bekledim üç dört gün sürdü sonra düzeldi çok şükür
Anne sütüyle besleniyo canım.genelde en fazla iki defa uyanır.saat 22.00 gibi uykuya geçer saat 3 te ve 7 de uyanır süt emip uyur.sabahta 9 civarı kalkar.yaptigim özel hiçbir şey yok cani ne zaman isterse uyuyor ne zaman isterse kalkiyo.ilk günden beri herhangi bişey yapmadım çok takmıyorum uyku saatlerini.ilk kızımda çok şey denedim ama uyku düzeni diye bişey yoktu şimdi takmıyorum.Bebegin gece boyu 1kezmi uyaniyor canm? Bunun icin yaptigin ozel bir sistem varmi? Birde mamaylami besleniyor
Cok iyimis canim masallahhAnne sütüyle besleniyo canım.genelde en fazla iki defa uyanır.saat 22.00 gibi uykuya geçer saat 3 te ve 7 de uyanır süt emip uyur.sabahta 9 civarı kalkar.yaptigim özel hiçbir şey yok cani ne zaman isterse uyuyor ne zaman isterse kalkiyo.ilk günden beri herhangi bişey yapmadım çok takmıyorum uyku saatlerini.ilk kızımda çok şey denedim ama uyku düzeni diye bişey yoktu şimdi takmıyorum.
Bebekten bebeğe değişiyor canım.buyuk kızımda böyleydi sütten kesene kadar 2 yaşına kadar sürekli yarım saatte bir uyanirdi.Cok iyimis canim masallahhben anne sutunu biraktirma raddesine geldim cok kotu hissediyorum kendimi. Gece devamli kalkiyor yarim saate bir emmek istiyor
Aahh Kinderss çok zor o ya cidden bebekten bebeğe değişiyor bu durum inşallah ek gıdaya geçince rahatlarsın biraz benimmki bugün 2 2 buçuk saate bir kalktı ki normalde böyle yapıyor ama bu ara sürekli uyaniyordu dün baktım dişlerinin yerleri sanki belli olmuş gibi bana huzursuzluğu dişten kaynakli geliyorCok iyimis canim masallahhben anne sutunu biraktirma raddesine geldim cok kotu hissediyorum kendimi. Gece devamli kalkiyor yarim saate bir emmek istiyor
Buyuk oglumda oyleydi kucugumdeBebekten bebeğe değişiyor canım.buyuk kızımda böyleydi sütten kesene kadar 2 yaşına kadar sürekli yarım saatte bir uyanirdi.
Diste bir faktör tabi mevsimli. Biz gecen ay dis cikariyor sandik 1gun ateslendi baska bir hastalik belirtisi de yoktu. CikmadiAahh Kinderss çok zor o ya cidden bebekten bebeğe değişiyor bu durum inşallah ek gıdaya geçince rahatlarsın biraz benimmki bugün 2 2 buçuk saate bir kalktı ki normalde böyle yapıyor ama bu ara sürekli uyaniyordu dün baktım dişlerinin yerleri sanki belli olmuş gibi bana huzursuzluğu dişten kaynakli geliyor
SüperrGün içinde 5 kere mama veriyorum kilo alımı çok şükür güzel gidiyor 7700 civarı şuan 2900 doğmuştu
Ahahahahha geçen daha büyük bebeği olan bir arkadaşla aynı muhabbet geçti, ne zaman bitiyor falan annem de diyor ki beni göstererek bak hala bitmediAyyy hadi inşallah canımmben sana dedim ya bebegim biz kafadan 2 sene atak diş vs vs diye hazırlanalım
Bence o da dişin ayak sesiydiDiste bir faktör tabi mevsimli. Biz gecen ay dis cikariyor sandik 1gun ateslendi baska bir hastalik belirtisi de yoktu. Cikmadi
Acemim çok geçmiş olsun kuzu ya çok doğru söyledin cidden bebeklerimize iyi bakmak istiyorsak önce kendimizden başlamalıyız anne olunca hastalıklar cok zorAhahahahha geçen daha büyük bebeği olan bir arkadaşla aynı muhabbet geçti, ne zaman bitiyor falan annem de diyor ki beni göstererek bak hala bitmedibir hasta olmuşum boğaz iltihabı.. 2 gün yutkunamadım su içmeyi bırak tükürüğümü yutamadım iki kere seruma gittim, antibiyotik kullandım 1 hafta istemeyerek.. penisilin de verdi ama yaptırmadım onu. Cidden bi annenin bebeğine iyi bakabilmesinin tek yolu kendisinin iyi olmasıymış.. kendinize dikkat edin bebişkolar