- 9 Ekim 2023
- 1.269
- 1.813
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.341
4. Ay asilari ne canim karma asi mi oluyor?Biz geçen ay olmuştuk, az keyifsizlik yaptı ama bizi asıl mahveden dün olduğumuz 4. Ay aşıları, gece bi şey yoktu sabahtan beri ağlama krizleri, iki dk kucaktan inmiyor doktoruna gidicez kontrole inanır mısın bi pantolonu giyemedim, simdi hic sallamazdım ayagımda salladım da öyle daldı iki dk gerçekten kriz geçirmek üzereyim
Evet 2. Ay gibi4. Ay asilari ne canim karma asi mi oluyor?
Yaparsınız inanıyorum benYaa mevsimliim motivasyonun icin cok tesekkurler canim beniminsallah basarabiliriz. Bu kilolarda olmak cok zormus ben hic 60in ustune cikmamistim daha oncelerii
Ayyy biz de olacağız ben çok panik yaşıyorum ateşi çıkınca çok geçmiş olsun çok üzüldüm şimdiBiz geçen ay olmuştuk, az keyifsizlik yaptı ama bizi asıl mahveden dün olduğumuz 4. Ay aşıları, gece bi şey yoktu sabahtan beri ağlama krizleri, iki dk kucaktan inmiyor doktoruna gidicez kontrole inanır mısın bi pantolonu giyemedim, simdi hic sallamazdım ayagımda salladım da öyle daldı iki dk gerçekten kriz geçirmek üzereyim
İnsallah mevsimlii artik start verildiYaparsınız inanıyorum bengebelik çok farklı bir o kadar da mükemmel bir süreç aldığımız kilolalar da KDV si zamanla onlards geçip gidecek
Bizimde basladi canim yaklasik 20gundur. Ben cok yogunlasinca karanfilli zeytinyagi suruyorum. Karanfili ezip zeytinyagi doktum uzerine dolapta saklıyorum rahatliyor benceDiş sancıları başlayan var mı, çok rahatsızlanıyor bebişim. Elimizi ağzına koyup ovalama gibi şeyler yapınca rahatlıyor bir tek. Kıyamıyorum çok üzülüyorum iki gündür, sizde durumlar ne
Mevsimimmm çok sağolacemiyogi Kinderss kızlar kolay gelsin cidden uyarsanız eminim çok güzel verirsiniz kilolarınızı haphafif olursunuz biraz zorlar belki ama sonuç için değer sağlıklı olduktan sonra ben de buna benzer diyeti gebeligimde yaptım ve harfiyen uydum son 3 ay hiç kilo almadım doğumdan 15 -20 gün sonra gebelik öncesi kiloma döndüm (51kg) yaparsınız inanıyorum isteyince yapamayacağımız birseh yok bizim 50-60 cm lik cücelerle uğraşıyoruz da kilo mu veremicez
Nasıl oldunuzzİnsallah canimbekleyecegim yine oglene kadar…
İyiyiz canim cikmadi bi daha atesi kontrol ediyorum surekliNasıl oldunuzzU3’da mı vurdular bu aşıyı
Ay evet U4 dicektim. İki tane yaptılar dimi onu. Bizim bu aşı o zaman dönünce yapılcak korktum şimdiİyiyiz canim cikmadi bi daha atesi kontrol ediyorum sureklikeyfi de yerinde su an. Yok U4 randevumuz gecen hafta pazartesiydi… onda karma asi yapildi ama hic problem olmamisti…
Evet karma olani 2 tane vurdularAy evet U4 dicektim. İki tane yaptılar dimi onu. Bizim bu aşı o zaman dönünce yapılcak korktum şimdiçok sevindim bunla geçmiş olsun bi daha da olmasın inşallahh
Canımsın yeme yeme kilo alırsınız diyettesinMevsimimmm çok sağolsüpersin ya inşallah yapıcaz biz de ahahaha o cüceleri yicem ben
Lilyum kaç aylık oldunuz bizimki de yapıyor öyle de daha erken gibi geldi bana damağı oluşuyor derler öyle birşey mi acabaDiş sancıları başlayan var mı, çok rahatsızlanıyor bebişim. Elimizi ağzına koyup ovalama gibi şeyler yapınca rahatlıyor bir tek. Kıyamıyorum çok üzülüyorum iki gündür, sizde durumlar ne
Yaa kıyamam ben bu şapşiklereEvet karma olani 2 tane vurdularkorkmaa her bebekte farkli etki ediyor. Bazisi hic ateslenmiyor bile insallah senin kizce sorunsuz atlatir
Ahahahaha istedikleri kadar kilo aldırabilirler razıyımmCanımsın yeme yeme kilo alırsınız diyettesin
Aynen ben de parmağımı veriyorum ısırıyor gibi sert sert kaşıyor rahatlıyor biraz. Yeni yeni diş kaşıma oyuncaklarını çözüyor işe yarıcak mı bilmiyorum da. Çok rahatsız oluyor gerçektenDiş sancıları başlayan var mı, çok rahatsızlanıyor bebişim. Elimizi ağzına koyup ovalama gibi şeyler yapınca rahatlıyor bir tek. Kıyamıyorum çok üzülüyorum iki gündür, sizde durumlar ne