- 15 Kasım 2023
- 1.728
- 2.427
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.321
Tamam süperrYok yok asla sıkmıyor ve rahat merak etme yok gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam süperrYok yok asla sıkmıyor ve rahat merak etme yok gibi
Evet canım paylaşıyorum şimdiiGittnmi canım
Acemii birlikte baslayalim mii bende 2 ogun besleniyorum motivasyona ihtiyacim var+ben aralıklı oruç yapmak istediğimi söyledim o yüzden iki ana iki ara öğün şeklinde yazdı
Başlayalım kız valla sabah tartıl gel ben de motivasyon için eski fotolara bakıyorum şuan zayıflığıma inanamıyorum hemen olmucak belki ama düzenli dengeli beslenirsek emzirmenin sayesinde gidicek kilolar metabolizmam 58 kilo halime göre (2 yıl önce de gitmiştim aynı yere) daha hızlıymış o kadar kilo almama rağmennAcemii birlikte baslayalim mii bende 2 ogun besleniyorum motivasyona ihtiyacim var
Aa nasil olmuş o ya benim ilk dogumdanda kaldi kilom.83le hamile kaldim. Suan 93civarindaydim sabah tartilayim. Senin listenle yarin basliyoruz ozaman ne yedik ictik yazicazBaşlayalım kız valla sabah tartıl gel ben de motivasyon için eski fotolara bakıyorum şuan zayıflığıma inanamıyorum hemen olmucak belki ama düzenli dengeli beslenirsek emzirmenin sayesinde gidicek kilolar metabolizmam 58 kilo halime göre (2 yıl önce de gitmiştim aynı yere) daha hızlıymış o kadar kilo almama rağmenn
Emzirdiğimiz için hepimizin öyleymişş hadi bakalım akşama bebek görmeye geliyorlar ne yiycem ya da ne yemicem çok merak ediyorumAa nasil olmuş o ya benim ilk dogumdanda kaldi kilom.83le hamile kaldim. Suan 93civarindaydim sabah tartilayim. Senin listenle yarin basliyoruz ozaman ne yedik ictik yazicaz
Çok geçmiş olsun yaa ateş huzursuz yapmıştır kıyamam kuzum benim aşı yapılan yere dokunduğunda ağlamıyorsa ağrısı yoktur bence bugün daha iyi olur diye düşünüyorum inşallah birkaç saat daha geçsin bizim doktor 38e kadar normal ateş demiştiKizlar Bexsero menenjit asisi yaptiran var mi? Dun aksamustu vuruldu benimki ilk basta bir sey yoktu sonra aksam keyifsizligj basladi kavga gurultu uyuttum. Yatmadan da calpol verdim belki agrisi olur rahat uyusun diye. Gece 12.30 gibi bagirarak uyandi resmen bi kalktim baktim ki popodan atesi 38.9 cikti oyle bir agliyor ki gozlerinden nasil yaslar akti ayy en zor gecemdi resmen esim de calisiyordu gececiydi oyle bir panik oldum ki fitil verdim ustunu soydum 2 saat oyle takildik biraz daha dustu de uyuttum… ama hic dogru durust uyumadi desem yeridir. Derin dalamadi bi turlu. Birkac kere daha aglayarak uyandi atesini kontrol ettim hep dusmustu… az once tekrar baktim 37.78 cikti. Normal aslinda genel atesine gore. Ama hala keyifsiz… agrisi olabilir mi acaba bugun de calpol kullanmali miyim?
İnsallah canim bekleyecegim yine oglene kadar…Çok geçmiş olsun yaa ateş huzursuz yapmıştır kıyamam kuzum benim aşı yapılan yere dokunduğunda ağlamıyorsa ağrısı yoktur bence bugün daha iyi olur diye düşünüyorum inşallah birkaç saat daha geçsin bizim doktor 38e kadar normal ateş demişti
Çok geçmiş olsun bexsero çok ağır bir aşı benim bebeğim dr biz de mahvolduk sabahlara kadar hatta acile gittik acilde ölçtüler 37.8 dediler calpol verdiler düşmezse bakalım 20 dk içinde driler akşam tekrar çıkmıştı ateşi doktor bize 38 olunca calpol verin ve takip edin demiştiKizlar Bexsero menenjit asisi yaptiran var mi? Dun aksamustu vuruldu benimki ilk basta bir sey yoktu sonra aksam keyifsizligj basladi kavga gurultu uyuttum. Yatmadan da calpol verdim belki agrisi olur rahat uyusun diye. Gece 12.30 gibi bagirarak uyandi resmen bi kalktim baktim ki popodan atesi 38.9 cikti oyle bir agliyor ki gozlerinden nasil yaslar akti ayy en zor gecemdi resmen esim de calisiyordu gececiydi oyle bir panik oldum ki fitil verdim ustunu soydum 2 saat oyle takildik biraz daha dustu de uyuttum… ama hic dogru durust uyumadi desem yeridir. Derin dalamadi bi turlu. Birkac kere daha aglayarak uyandi atesini kontrol ettim hep dusmustu… az once tekrar baktim 37.78 cikti. Normal aslinda genel atesine gore. Ama hala keyifsiz… agrisi olabilir mi acaba bugun de calpol kullanmali miyim?
Aa cok iyi bir detay emzirmek gercekten bu süreçte. Aksama bende misafirlige gidecegim. Haftasonunun gunahi olmazmi diyecegiz yoksaa kacacakmi ipin ucuEmzirdiğimiz için hepimizin öyleymişş hadi bakalım akşama bebek görmeye geliyorlar ne yiycem ya da ne yemicem çok merak ediyorum
Yaa mevsimliim motivasyonun icin cok tesekkurler canim benim insallah basarabiliriz. Bu kilolarda olmak cok zormus ben hic 60in ustune cikmamistim daha onceleriiacemiyogi Kinderss kızlar kolay gelsin cidden uyarsanız eminim çok güzel verirsiniz kilolarınızı haphafif olursunuz biraz zorlar belki ama sonuç için değer sağlıklı olduktan sonra ben de buna benzer diyeti gebeligimde yaptım ve harfiyen uydum son 3 ay hiç kilo almadım doğumdan 15 -20 gün sonra gebelik öncesi kiloma döndüm (51kg) yaparsınız inanıyorum isteyince yapamayacağımız birseh yok bizim 50-60 cm lik cücelerle uğraşıyoruz da kilo mu veremicez
Canim cok gecmis olsun. Bugunde ver derim ben agri ates bakimindan ne olur ne olmazKizlar Bexsero menenjit asisi yaptiran var mi? Dun aksamustu vuruldu benimki ilk basta bir sey yoktu sonra aksam keyifsizligj basladi kavga gurultu uyuttum. Yatmadan da calpol verdim belki agrisi olur rahat uyusun diye. Gece 12.30 gibi bagirarak uyandi resmen bi kalktim baktim ki popodan atesi 38.9 cikti oyle bir agliyor ki gozlerinden nasil yaslar akti ayy en zor gecemdi resmen esim de calisiyordu gececiydi oyle bir panik oldum ki fitil verdim ustunu soydum 2 saat oyle takildik biraz daha dustu de uyuttum… ama hic dogru durust uyumadi desem yeridir. Derin dalamadi bi turlu. Birkac kere daha aglayarak uyandi atesini kontrol ettim hep dusmustu… az once tekrar baktim 37.78 cikti. Normal aslinda genel atesine gore. Ama hala keyifsiz… agrisi olabilir mi acaba bugun de calpol kullanmali miyim?
Ben de takip ediyorum surekli… uykusundan surekli cani yaniyormus gibi aglayarak uyaniyorÇok geçmiş olsun bexsero çok ağır bir aşı benim bebeğim dr biz de mahvolduk sabahlara kadar hatta acile gittik acilde ölçtüler 37.8 dediler calpol verdiler düşmezse bakalım 20 dk içinde driler akşam tekrar çıkmıştı ateşi doktor bize 38 olunca calpol verin ve takip edin demişti
Biz geçen ay olmuştuk, az keyifsizlik yaptı ama bizi asıl mahveden dün olduğumuz 4. Ay aşıları, gece bi şey yoktu sabahtan beri ağlama krizleri, iki dk kucaktan inmiyor doktoruna gidicez kontrole inanır mısın bi pantolonu giyemedim, simdi hic sallamazdım ayagımda salladım da öyle daldı iki dk gerçekten kriz geçirmek üzereyimKizlar Bexsero menenjit asisi yaptiran var mi? Dun aksamustu vuruldu benimki ilk basta bir sey yoktu sonra aksam keyifsizligj basladi kavga gurultu uyuttum. Yatmadan da calpol verdim belki agrisi olur rahat uyusun diye. Gece 12.30 gibi bagirarak uyandi resmen bi kalktim baktim ki popodan atesi 38.9 cikti oyle bir agliyor ki gozlerinden nasil yaslar akti ayy en zor gecemdi resmen esim de calisiyordu gececiydi oyle bir panik oldum ki fitil verdim ustunu soydum 2 saat oyle takildik biraz daha dustu de uyuttum… ama hic dogru durust uyumadi desem yeridir. Derin dalamadi bi turlu. Birkac kere daha aglayarak uyandi atesini kontrol ettim hep dusmustu… az once tekrar baktim 37.78 cikti. Normal aslinda genel atesine gore. Ama hala keyifsiz… agrisi olabilir mi acaba bugun de calpol kullanmali miyim?
Vericem sanirim cok huzursuz guler yuzlu cocugumun yuzu gulmuyor sabahtan beriCanim cok gecmis olsun. Bugunde ver derim ben agri ates bakimindan ne olur ne olmaz