- 3 Eylül 2024
- 89
- 51
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.101
Benimki 3.5 aylik en son 6500 idi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünkü kontrolde bir ay sonra ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi doktorumuz birde liste verdi ay ay hangi gıdaları nasıl yiyebileceğini dair başlamadan öncede mama sandalyesi ile sofraya oturtmamı sofrayı görmesi gerektiğini söyledi canım mama sandalyesi ile sizinle birlikte oturtsan en azından benim alt komşu ek gıda sürecinde sıkıntı yaşadı çocukta yeme bozukluğu var maalesefAma kızım daha küçük 3 ay yoğun bakımdaydı onun 2 ayında zaten entübeydi dünyadan haberi yoktu. Desteksiz oturamıyor o yüzden biraz daha bekleyeyim dedim ama hata mı yapıyorum acaba
Oyyy masalllaaahhhBenimki 3.5 aylık 8500
Ben de anlamadım, doğum yaptığımız için beynimiz değişiyor sanırım.
Ben 2 ml lik şırıngayla her iki deliğe izotonik serum sıkıyorum. Otribebeyle çekiyorum. Açılıyor. Otribebeyle kuvvetli çekiyorum, korkarak çektiğimde açılmıyor çünkü
Nefesle çekmeliden alıcam bugün. Fizyolojik sıkılıyorum ama temizlememe izin vermiyorBiz hep nefesle cekmeli olanı kullandık güzel temizliyor fizyolojik damlattıktan sonra hüpletiyoruz burun ucuna getirmen yeterli içine sokmuyorum ben
Aaa olur mu monicim, ağlasın ciğerleri gelişir anne gibi annelik yapıyoruz diye suçlu oluyoruz zaten saçmalık ordaHaaa bi de o var kucaga alıstırmıssın bebeğin huysuz diyorlar, zaten bebeğim çok gazlıydı kolik gibi aglama krizleri olurdu ne yapsaydım yere bırakıp krizlere girmesini mi izleseydim tabiki kucagıma alacaktım sakinlestirecektim, öf cok ezbere konusmalar, bakıyorum da hepsinden de iyi anneliğim çoğu külfet olarak görüp üçüncü çocuğu bile yapıyor
Yok canım hala aynı mukuslu, dün kaju yemiştim ishal oldu. Yine zorla emiyor, kilo almıyor iştahsızlıkMerhaba bizim doktor da öyle söyledi bana 5 aylık erken gibi geldi ama mecbur yapacağım bu arada sizin bebeğiniz nasıl oldu alerji durumu kakası düzeldi mi
Sağol canım aynen maşallah kızım tombişOyyy masalllaaahhh
Benim de aynı dün doktor Bi yoğurt ye tepkisi ne olacak dedi ertesi gün kan vardı kakasında inşallah çabucak atlatırlar bu alerjisi bebişlerimizYok canım hala aynı mukuslu, dün kaju yemiştim ishal oldu. Yine zorla emiyor, kilo almıyor iştahsızlık
Deme yaa bizde de akşam saati huzursuzlukları başladı, uykuya dalamıyor bir türlü sankiKizlar uykular haram oldu cocuuum ne guzel yatardi 5-6 saat uyurdu deliksiz. Sonra da 2 saatte bir kalkardi simdi en fazla 2 saat uyuyor oyle soyleyeyim… surekli parmak emiyo uykusunda hep bi hareket halinde. Ne bu 4. Ay uyku gerilemesi mi daha 3.5 ayligiz
Bizimki ilk günden beri akşam uyutmak zordu.simdi daha iyi ama uyanık kaldığı her an kucak istiyor asla kendi basina durmuyorDeme yaa bizde de akşam saati huzursuzlukları başladı, uykuya dalamıyor bir türlü sanki
Maşallah tosuncuk o zaman. Peki boyu kaç?Benimki 3.5 aylık 8500
67 cm kızımız tombişMaşallah tosuncuk o zaman. Peki boyu kaç?
Aksam huzursuzluklari fix zaten… bi elim hep pis pis yapiyo valla yorucuDeme yaa bizde de akşam saati huzursuzlukları başladı, uykuya dalamıyor bir türlü sanki
Aynı durumdayız canım gece 2 saat bazen bir bucuk saatte uyanıyor her uyandıgında emziriyorum uyutuyorum sabah 6 dedim mi ayakta ve sürekli bir konusma halinde aaa uuuu sohbet muhabbet istiyor gündüz desen toplasan 2 saat anca uyuyor pertim cıktı artık, eller agızda, cok tatlı oldu huysuzlugu gazı bitti ama bu sefer de sürekli ilgi bekliyor gösteriyorum da zaten ama bari gece biraz uyusam iyiydi ben ise cok yoruldumKizlar uykular haram oldu cocuuum ne guzel yatardi 5-6 saat uyurdu deliksiz. Sonra da 2 saatte bir kalkardi simdi en fazla 2 saat uyuyor oyle soyleyeyim… surekli parmak emiyo uykusunda hep bi hareket halinde. Ne bu 4. Ay uyku gerilemesi mi daha 3.5 ayligiz
Ay evet surekli ilgi ister oldu. Yalniz kalinca basiyor cigligi bi de kucak istiyor hep zor gunler bitti sirada daha zor gunler varAynı durumdayız canım gece 2 saat bazen bir bucuk saatte uyanıyor her uyandıgında emziriyorum uyutuyorum sabah 6 dedim mi ayakta ve sürekli bir konusma halinde aaa uuuu sohbet muhabbet istiyor gündüz desen toplasan 2 saat anca uyuyor pertim cıktı artık, eller agızda, cok tatlı oldu huysuzlugu gazı bitti ama bu sefer de sürekli ilgi bekliyor gösteriyorum da zaten ama bari gece biraz uyusam iyiydi ben ise cok yoruldum
Evet kucak yetmiyor oturmayıp kucakta dolastırcanAy evet surekli ilgi ister oldu. Yalniz kalinca basiyor cigligi bi de kucak istiyor hep zor gunler bitti sirada daha zor gunler var
Yoğurt direkt yenmiyor canım kademeli açılıyor diyet, önce yoğurtlu kek yiyip bak bi daha diyet açarken. Kan ne kadar dı? Bizim de nokta kadar oldu dünBenim de aynı dün doktor Bi yoğurt ye tepkisi ne olacak dedi ertesi gün kan vardı kakasında inşallah çabucak atlatırlar bu alerjisi bebişlerimiz
Bizi anlattınAy evet surekli ilgi ister oldu. Yalniz kalinca basiyor cigligi bi de kucak istiyor hep zor gunler bitti sirada daha zor gunler var
Benim ki de öyle nokta kadar oluyorYoğurt direkt yenmiyor canım kademeli açılıyor diyet, önce yoğurtlu kek yiyip bak bi daha diyet açarken. Kan ne kadar dı? Bizim de nokta kadar oldu dün