- 18 Mart 2023
- 2.199
- 1.371
- 25
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.981
BesteElif enfeksiyonu yoktu dimi? Enfeksiyon gibi duruyor ama anlayamadım ben de. Rota falan bakıldı mı ?
Yok yok doğduğundan beri hep aynı mama Hipp combolite varya o.Elif acaba yeni paket mamaya mı geçmiştin ya da mama markası mı değiştirmişti? Mamada problem olabilir mi
Varya tamda mamayı değiştirecektim iyiki değiştirmemişim doğduğundan beri aynı mamayı kullanıyoruzElif mamadan olabilir lilyumun dediği gibi belki sahte belki bir sıkıntı var. İyiyse evladın böyle atlatmış olun inşallah daha iyi olur
Çinko demir B12 ama tahlil yaptırarak doktora danışarak alin takviyeKızlar doğum yapalı 3,5 ay oldu ilk günden beri avuç avuç saçım dökülüyorkel kalmaktan korkuyorum artık o derece. Tahlil yaptırdım vitaminlerimde de sorun yok, nasıl geçer çözüm bulan var mı
Ben gittim tahlil yapıyım ona göre yazayım dedi. Tahlil sonuçları iyi diye hiç bişey yazmadıZinco yazdırmıştım aile hekimime onu kullanıyorum. Elbette kullanılıyor anne için önemli hatta
Bestee senin kız rota aşısı olmuşmuyduuBen hiç baktırmadım çinko ama doktora rica edince yazmıştı. Zaten vitaminlerin çok az kısmını devlet karşılıyor isterseniz eczaneden ücretli olarak alın
Yapiyorlar bazi gunler. Her gunu bir olmuyor bizimki de bazen cok guzel uyuyor bazen geceleri surekli uyaniyor surekli pis pis halindeyiz. Ne bileyim buyume atagi midir nedir yineKızlar selam 3 ay on günlük oldu bebeğim Birkaç gündür birden bire ağlamaya başlıyor özellikle uykusundan uyanınca Sakinleştirmek zaman alıyor önceden de ağladığı vakitlerde meme verince susardı şimdi meme bile emmek istemiyor o vakitlerde sizde de var mı sebebi ne olabilir uyku problemi de çok var gece 2 kez uyanırdı şimdi 6-8 kez uyanıyor
Diş çıkarmaya başlama süreci erken ama tomurcklnma vb.Kızlar selam 3 ay on günlük oldu bebeğim Birkaç gündür birden bire ağlamaya başlıyor özellikle uykusundan uyanınca Sakinleştirmek zaman alıyor önceden de ağladığı vakitlerde meme verince susardı şimdi meme bile emmek istemiyor o vakitlerde sizde de var mı sebebi ne olabilir uyku problemi de çok var gece 2 kez uyanırdı şimdi 6-8 kez uyanıyor
Ben de mi böyle yapmalıyım acaba direk eve dönüyorumBenimki ilk bı iki defa ağladı ama pes etmedim her agladiginda alıp sakinlesince tekrar koydum.suan sırf uyusun diye arabasına bindiriyoruz o derece seviyor
İlk ciktigimizda bende sizin gibi bı kaç defa yoldan döndüm.sonra dedim bu böyle olmaz sürekli dışarı çıkmamız gerekecek alışması lazım.bir iki defa ağladı şimdi uyuyo direk ama ilk bindirdigimde hemen sallıyorum yoksa huysuzlaniyor.Ben de mi böyle yapmalıyım acaba direk eve dönüyorum
Evet oldu 2 dozBestee senin kız rota aşısı olmuşmuyduu
Benim de 3.ay bitti avuç avuç dökülme başladı. KestirdimNe kadar zamanbenim ne guzel hamileyken gurlesmisti bir sac teli bile dokulmezdi. Uzamisti tam istedigim gibi ama simdi mumkun degil acik kullanamiyorum her banyoda bir kafa sac birakiyorum kuafore gidicem haftaici kestirmek icin
Mama içmese alerji diycem ama...Kızlarr
2 gün öncede yazmıştım hastanedeyiz diye dün taburcu olduk kızımın ishali yok diye ama kızım hemen hemen hee mamadan sonra hala kaka yapıyor hatta hastanede bir kere çok çok az kan geldi kakasıyla birliklte doktorlara söylediğimizde hiçbir şeyi ifade etmiyor dediler özellikle o kadar kan kaka tahlili aldılar hepsi tertemiz çıktı.
Ama anlamadığım birşey var hala günde sadece 1-2 kere kaka yapan kızım 7-8 kere kaka yapıyor sebebi ne olabilir ya sadece mama içiyor ve başından beri hep aynı mama.
Azaldi mi bari dokulmeBenim de 3.ay bitti avuç avuç dökülme başladı. Kestirdim