- 9 Ekim 2023
- 1.272
- 1.816
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.961
UzulmeyinBen de öğretmenim okulum çok uzak ocak ayında başlamam gerek nasıl sağım yapacağım sağdıklarımı nasıl getireceğim bbebeğimnasıl karşılayacak durumu çok endişeliyim
Canim cok gecmis olsun… virus yoksa endiselenme olur boyle seylerEnfeksiyonda virüslerinde hiçbiri çıkmadı. Sadece sıvı kaybı olduğundan serum alıyor
Çok teşekkür ederimCanim cok gecmis olsun… virus yoksa endiselenme olur boyle seyler
Duzeliyor isteÇok teşekkür ederim
Sıcı kaybetmiş kızım onu yerine getirmeye çalışıyorlar. Şuana kadar kötü hiçbir şey demediler sadece sıvı kaybettiği için serum veriyoruz dediler. Korkmama gerek yok demi
İlk geldiğimizde kakası cıvıktı ve hep üstüne geçiyordu şimdi yine 3-4 saatte bir kaka yapıyor ama bezin ortasına az birşey pütürlü gibi sıvı hiçbir şey yok.
Merak etme canım bu endişeleneceğin değil, mutlu olman gereken bi durumKızlar sizin de bebeğiniz hala parmağını emiyor mu ya benimki çok sık elleri hep ağzında çok fazla da salya akıtıyor bazen baş parmağını buluyor bildiğiniz meme gibi emiyor bayadır keşfetti ama hala çok sık yapıyor devam edecek diye korkuyorum ilerde çoğu kişi öyle yazmış emzik denemekten de sıkıldım istemiyor yani
Çok teşekkür ederim sevindim bunaMerak etme canım bu endişeleneceğin değil, mutlu olman gereken bi durum3.aydan sonra ellerini keşfediyorlar ve kendi kontrollerinde olduğunu da.. ellerini sürekli ağzına götürmesi emmesi vs gelişiminin bi parçası zaten. Oral dönem başladığı için (herşeyi ağzına götürerek tanıma) salyasının akması da çok normal. Bizi de önlük falan kesmiyor sürekli sırılsıklam kıyafetleri. Aksine elini emmesini ya da azğına almasını engellememen gerekiyor. Herşey yolunda yani
İlişeyim şuraya bende ayni durumdayimKızlar doğum yapalı 3,5 ay oldu ilk günden beri avuç avuç saçım dökülüyorkel kalmaktan korkuyorum artık o derece. Tahlil yaptırdım vitaminlerimde de sorun yok, nasıl geçer çözüm bulan var mı
Hangi çinkoyu kullandın, emzirirken kullanılıyor muEmziriyorsanız ya da uykusuz kalıyorsanız saçlar çok etkileniyor. Ben çinko kullanarak dökülmeyi nerdeyse durdurdum. Demir takviyesi de çok önemli.
Zinco yazdırmıştım aile hekimime onu kullanıyorum. Elbette kullanılıyor anne için önemli hattaHangi çinkoyu kullandın, emzirirken kullanılıyor mu
Yeni yeni alışıyor bizimki önceki kadar Huzursuz olmuyorKızlar bebişii hala bebek arabası sevmeyen koyduğu an ağlayan var mı?
Daha yeni yeni sanki duruyor gibiKızlar bebişii hala bebek arabası sevmeyen koyduğu an ağlayan var mı?
Hamilelik ve doğumdan sonra tek bı saç telim dahi dokulmedi takı 3. Aydan sonra.suan 4 aya doğru gidiyoruz ve benim avuç avuç saçlarım dokuluyor.normalde de dokulurdu hamilelikten önce ama bu çok başka.guya bebek bizi tanıyınca dokuluyormus öyle bı hurafe varKızlar doğum yapalı 3,5 ay oldu ilk günden beri avuç avuç saçım dökülüyorkel kalmaktan korkuyorum artık o derece. Tahlil yaptırdım vitaminlerimde de sorun yok, nasıl geçer çözüm bulan var mı
Benimki ilk bı iki defa ağladı ama pes etmedim her agladiginda alıp sakinlesince tekrar koydum.suan sırf uyusun diye arabasına bindiriyoruz o derece seviyorKızlar bebişii hala bebek arabası sevmeyen koyduğu an ağlayan var mı?
Ne kadar zamanHamilelik ve doğumdan sonra tek bı saç telim dahi dokulmedi takı 3. Aydan sonra.suan 4 aya doğru gidiyoruz ve benim avuç avuç saçlarım dokuluyor.normalde de dokulurdu hamilelikten önce ama bu çok başka.guya bebek bizi tanıyınca dokuluyormus öyle bı hurafe varilk kızımda da vardı zamanla düzeliyor