2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Elif enfeksiyonu yoktu dimi? Enfeksiyon gibi duruyor ama anlayamadım ben de. Rota falan bakıldı mı ?
Beste
Herşeyine bakıldı ya hiçbir şey çıkmadı 3-4 kere bakıldı birde hem kanına hemde kakasına.
IMG_4730.png

Elif mamadan olabilir lilyumun dediği gibi belki sahte belki bir sıkıntı var. İyiyse evladın böyle atlatmış olun inşallah daha iyi olur

Kızlar doğum yapalı 3,5 ay oldu ilk günden beri avuç avuç saçım dökülüyor:KK43: kel kalmaktan korkuyorum artık o derece. Tahlil yaptırdım vitaminlerimde de sorun yok, nasıl geçer çözüm bulan var mı :KK43:
Çinko demir B12 ama tahlil yaptırarak doktora danışarak alin takviye

Ben hiç baktırmadım çinko ama doktora rica edince yazmıştı. Zaten vitaminlerin çok az kısmını devlet karşılıyor isterseniz eczaneden ücretli olarak alın

Kızlar ilk doz menenjit aşısı olalı 10 gün oldu aşı yerindeki sertlik hala geçmedi. 10 gün sertlik olması normal mi acaba böyle birşey yaşayan var mı

Kızlar selam 3 ay on günlük oldu bebeğim Birkaç gündür birden bire ağlamaya başlıyor özellikle uykusundan uyanınca Sakinleştirmek zaman alıyor önceden de ağladığı vakitlerde meme verince susardı şimdi meme bile emmek istemiyor o vakitlerde sizde de var mı sebebi ne olabilir uyku problemi de çok var gece 2 kez uyanırdı şimdi 6-8 kez uyanıyor

Kızlar selam 3 ay on günlük oldu bebeğim Birkaç gündür birden bire ağlamaya başlıyor özellikle uykusundan uyanınca Sakinleştirmek zaman alıyor önceden de ağladığı vakitlerde meme verince susardı şimdi meme bile emmek istemiyor o vakitlerde sizde de var mı sebebi ne olabilir uyku problemi de çok var gece 2 kez uyanırdı şimdi 6-8 kez uyanıyor
Yapiyorlar bazi gunler. Her gunu bir olmuyor bizimki de bazen cok guzel uyuyor bazen geceleri surekli uyaniyor surekli pis pis halindeyiz. Ne bileyim buyume atagi midir nedir yine🤣

Diş çıkarmaya başlama süreci erken ama tomurcklnma vb.

Ben de mi böyle yapmalıyım acaba direk eve dönüyorum
İlk ciktigimizda bende sizin gibi bı kaç defa yoldan döndüm.sonra dedim bu böyle olmaz sürekli dışarı çıkmamız gerekecek alışması lazım.bir iki defa ağladı şimdi uyuyo direk ama ilk bindirdigimde hemen sallıyorum yoksa huysuzlaniyor.

Kızlar cumartesi günü bebeğimin burnunun tıkalı olduğunu farkettim. Gözleri de sulu suluydu sanki nezle olmuş gibi. Sürekli burnunu açıp emzirdim bayağı toparlandı ama bu sefer de ben kötüyüm. Burnum kaşınıyor, genzim yanıyor, halsizim. Kızıma dokunurken tedirginim. Nasıl olacak böyle bilmiyorum 😓

Kızlarr
2 gün öncede yazmıştım hastanedeyiz diye dün taburcu olduk kızımın ishali yok diye ama kızım hemen hemen hee mamadan sonra hala kaka yapıyor hatta hastanede bir kere çok çok az kan geldi kakasıyla birliklte doktorlara söylediğimizde hiçbir şeyi ifade etmiyor dediler özellikle o kadar kan kaka tahlili aldılar hepsi tertemiz çıktı.
Ama anlamadığım birşey var hala günde sadece 1-2 kere kaka yapan kızım 7-8 kere kaka yapıyor sebebi ne olabilir ya sadece mama içiyor ve başından beri hep aynı mama.
Mama içmese alerji diycem ama...
Enfeksiyon sonrası toparlanma sürecidir belki. Bizim ki anne sütü aldığı için günde en az 5 kaka yapar.
Mamayı değiştirip deneyin belki çözüm olur

X