2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Bir doktorum gebeliğin rahat geçsin, kafan rahat diyosan hiç yaptırma demişti. Çünkü yapılan taramalarda ülke genelinin yaş ortalaması alınıyor, ona göre hesaplama yapılıyor demişti. Sözleriniz beni çok güzel aydınlattı ışık tuttu teşekkür ederim canım benim sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

Kızlar bugun 6+2deyim bebek var ama kalp atışı yok daha dedi bikaç gün sonra gel dedi normal değil mi bu durum. Bide bende cinsiyet tahmini alayım sizden

Merhaba kızlar. Kızımı 2022 haziran da dünyaya getirdim. Süpriz gebelikle ikinci kez anne oldugumu ogrendim tesadüf ki kızımla aynı ayda doğacak hatta bir iki gün arayla. Sok etkisinden hala cıkamadım. Nasipte yeniden haziran annelerine tekrardan girmek varmış. Dua edin hala sokun etkisindeyim

Sa
Eki Görüntüle 3327561
Kızlar bugun 6+2deyim bebek var ama kalp atışı yok daha dedi bikaç gün sonra gel dedi normal değil mi bu durum. Bide bende cinsiyet tahmini alayım sizden
Sağlıkla gelsin bazen geç döllenme olabiliyor bebeğin konumunu görmediğim için birşey diyemeyeceğim zaten daha çok minik inşalalh en kısa sürede de kalp atışını duyarsın

Ramzi diye bir teori varmış bir bak istersen ben çok anlamadım işte karından mı vajinal mı galan farkediyormuş. Amannn sağlıkla doğsunlar
O kesedeki bebek görünümüne göre sanırım bende çok anlamıyorum valla bazıları da kesenin şekline göre tahmin yürütüyorlar tamamen benimki eğlence tabi ki sağlıkla doğsunlar

Kızlar bendede geçen hafta perşembe gününden beri ishal kusma var geçmiyor ne yapacagımı bilmiyorum ilaçta vermiyorlar ne yesem ishal oluyorum salgınmı ne dir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…