- 6 Eylül 2022
- 253
- 186
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.441
İnşallah canımmmSa
Sağlıkla gelsin bazen geç döllenme olabiliyor bebeğin konumunu görmediğim için birşey diyemeyeceğim zaten daha çok minik inşalalh en kısa sürede de kalp atışını duyarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımmmSa
Sağlıkla gelsin bazen geç döllenme olabiliyor bebeğin konumunu görmediğim için birşey diyemeyeceğim zaten daha çok minik inşalalh en kısa sürede de kalp atışını duyarsın
merhabaaa, bulunduğunuz ilin araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsinizKan pıhtılaşma testini nerede yaptınız herkes yapıyor mu?
Anladımm ben düşük yaptığımda İlhan beye gidiyordum, bu sefer kötü anıları hatırladığım için sanırım gitmek gelmedi içimden. Çok bilgili tecrübeli biri ama işte hormonlar ve psikoloji yönlendiriyo bu süreçte sanırımİlhan bey e gidiyorum karatekinde
bana doktor mutlaka atalarımda olduğunu söyledi, ama ben heterezigot genim, taşınmış yani. onu doktor sonuçlarına göre değerlendirirAy benim de ablamda pıhtılaşma çıktı, kontrolümde doktora soracağım acaba genetik olabilir mi
Şükür . Çok çok sevindim maşallah çok güçlü senin bebiş bir daha da yaşama böyle birşey Themiscan inşalalh şeninde hayırlı haberini alırız kendi doktoruna gidecekti . Bu arada geçen DNA testi muhabbeti geçti ama benim doktorla görüşmem 9 kasımda o zaman soracağım ben bir bilgim yok hiç . Veeee anlayışlı sevecen yeni bir doktor bulman dileğiyleKızlar Allahıma binlerce şükürler olsun kese düzelmiş bebek sağlıklıymış bu süreçte yanım da olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla hayırla gözaydınlığı ile bebeklerimize kavuşalım inşAllah iyiki varsınız hepiniz
Fetal DNA testi, şuan 400-500 dolar civarında ücreti. Bildiğim kadarıyla cinsiyetinden genetik tüm özelliklerine kadar veren bir test. 10.haftaya kadar yaptırmak gerekiyor sonuç yaklaşık 1 ayda geliyor.Dna testini yaptıran oldu mu yurtdışına giden testler var ya kandan alınıyor vs bunu yaptıran ve ya doktorlarınız bu konu da ne dedi söyleyebilirmisiniz benim doktorum ile yolum ayrıldı şimdi başka doktora gitcem ama bu kan testini yaptır dedi
aahhh canım key nasıl sevindim anlatamam :)) çok sarıldım sanaKızlar Allahıma binlerce şükürler olsun kese düzelmiş bebek sağlıklıymış bu süreçte yanım da olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla hayırla gözaydınlığı ile bebeklerimize kavuşalım inşAllah iyiki varsınız hepiniz
Aynı gün satlarımız, hoşgeldin sağlıkla ilerlesin ben temmuz grubuna hiç girmedim çünkü net Haziran'da doğacak ben de keseyi 5+1 de gördüm. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah kalp atışına ne zaman çağırdı?Merhabalar benim SAT 25 eylül, keseyi 5+1de gördük. Doğum 1 temmuz görünüyor ama beni buraya da ekler misiniz mesirmacunu
Ahh maşallah ne güzel haber bu, gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar Allahıma binlerce şükürler olsun kese düzelmiş bebek sağlıklıymış bu süreçte yanım da olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla hayırla gözaydınlığı ile bebeklerimize kavuşalım inşAllah iyiki varsınız hepiniz
10.haftaya kadar değil, 10.haftadan sonra ne zaman istenirse yapılırFetal DNA testi, şuan 400-500 dolar civarında ücreti. Bildiğim kadarıyla cinsiyetinden genetik tüm özelliklerine kadar veren bir test. 10.haftaya kadar yaptırmak gerekiyor sonuç yaklaşık 1 ayda geliyor.
Ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası, 2li 3lü 4lü taramaya da gerek kalmıyor
hoşgeldinn ekledim
kuzum ultrason cihazına göre değişiyor bazen ondan öyle olmuştur büyük ihtimal.Merhaba kızlar cumartesi günü kasık agrısı senebiyle fakulte hastanesine gittim ( hematom alanım var bu arada) doktor kontrol etti hersey normal 9+2 gunluk 2.45 cm dedi. O gun 8+4 gunluk olmalıydım. Dün kendi doktoruma gittim adetime göre 9+0 olmam gerekirken 8+6 günlük 2.22 cm dedi hersey yolunda cok iyi dedi. Benim anlamadıgım aradaki bir kaç gğnde bebek küçüldümü böyle bir şey olamaz sanırım o zaman bu fark neden kaynaklı birde kendi doktorumun verdiği ultrason kagıdında ga nın yanında 8+6 %37 yasıyor bu yuzde 37 doğruluk oranımı yada yanılma payımı acaba cunku hep gununde gidiyordu ve yanında hep yuzde 97 yazıyordu
Cevabım için sağol canım bende öyle düşğnüyorum ama baska fikirler duyuncada daha cok rahatlıyorumkuzum ultrason cihazına göre değişiyor bazen ondan öyle olmuştur büyük ihtimal.