2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Hoşbuldum Aminn sağlıklı ve mutlu bir gebelik süreci ve doğumumuz olsun hepimizin kalp atışı için 2 hafta sonra dedi 13üne randevu aldım sen ne zaman gideceksin

Hoşbuldum Aminn sağlıklı ve mutlu bir gebelik süreci ve doğumumuz olsun hepimizin kalp atışı için 2 hafta sonra dedi 13üne randevu aldım sen ne zaman gideceksin
Ben 9 Kasım'da gidicem. Arası uzun olunca beklemek çok zor gerçekten güzel haberler alalım inşallah duyalım minnoşların pıt pıtlarını

Ben 9 Kasım'da gidicem. Arası uzun olunca beklemek çok zor gerçekten güzel haberler alalım inşallah duyalım minnoşların pıt pıtlarını
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz

Ultrason cihazının son sürüm yahut birkaç sene önce olması bile değiştiriyor . Kafanda soru işareti olmasın benimde başıma geldi çünkü . Aynı gün iki farklı doktora gitme durumum oldu ikiside farklı dedi o zaman hastahaneden doktorum bu cihaz eski biraz demişti

Canım teşekkür ederim ben dün kendi doktoruma gittim bebek de kese de gayet iyiydi rahimde kanama alanı da görmedi doktorum anlamadık gitti ben pazar sabahı o kanamayı görünce kesin düştü diyerek gittim hastaneye

Önceden cok düşünüp kafamı yoruyordum artık keyfını cıkarmaya calısıyroum :)

Ben de çok sevindim 9 gündür gerçekten çok düşünceliydim depresyona bile girme durumum vardı Allaha şükürler olsun herşey onun izni ile oluyor tekrar yüzüm aydınlandı Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın buldum sanırım doktorumu içimden bir his gitmemi söylüyor
Ahh maşallah ne güzel haber bu, gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Amin inşAllah hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün
aahhh canım key nasıl sevindim anlatamam :)) çok sarıldım sana
Canım sen hep yanımdaydın hep merak ettin bu süreçte Allah senden ve diğer soran herkesten razı olsun bende sana kocaman sarıldım
11.400 tl diyorlar bazıları yaptırma diyor bazıları yaptır diyor kafam karıştı o yüzden sorayım dedim zaten kasımın sonuna doğru yaparız dediler 10.haftaya girmiş oluyorum Allahın izniyle bakalım düşünmek için zamanım var teşekkürler bilgi verdiğin için

Çok sevindim gerçekten Allaha şükür güzel haberler aldık Allah birdaha bu düşünceleri bu durumları yaşatmasın inşAllah sağlıkla hayırla kucağımıza alalım daha kötü şeyler düşünme hiç iyi olcaz inşAllah

Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ben de 2021 haziran annelerindeydim

Canım bana da oldu biliyorsun iğne vururlar şimdi kesilir insan korkuyor biliyorum ben de pazartesi akşamı çıktım hastaneden dualarımız seninle
Çok kötüydü bi anda çok fazla kan geldi o kadar korktum ki iğne yaptılar serum verdiler kanamam azaldı ama korkum geçmiyor doktor bekliycez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…