2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ay benim de ablamda pıhtılaşma çıktı, kontrolümde doktora soracağım acaba genetik olabilir mi

Dna testini yaptıran oldu mu yurtdışına giden testler var ya kandan alınıyor vs bunu yaptıran ve ya doktorlarınız bu konu da ne dedi söyleyebilirmisiniz benim doktorum ile yolum ayrıldı şimdi başka doktora gitcem ama bu kan testini yaptır dedi

Şükür . Çok çok sevindim maşallah çok güçlü senin bebiş bir daha da yaşama böyle birşey Themiscan inşalalh şeninde hayırlı haberini alırız kendi doktoruna gidecekti . Bu arada geçen DNA testi muhabbeti geçti ama benim doktorla görüşmem 9 kasımda o zaman soracağım ben bir bilgim yok hiç . Veeee anlayışlı sevecen yeni bir doktor bulman dileğiyle

Fetal DNA testi, şuan 400-500 dolar civarında ücreti. Bildiğim kadarıyla cinsiyetinden genetik tüm özelliklerine kadar veren bir test. 10.haftaya kadar yaptırmak gerekiyor sonuç yaklaşık 1 ayda geliyor.
Ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası, 2li 3lü 4lü taramaya da gerek kalmıyor

aahhh canım key nasıl sevindim anlatamam :)) çok sarıldım sana

Merhabalar benim SAT 25 eylül, keseyi 5+1de gördük. Doğum 1 temmuz görünüyor ama beni buraya da ekler misiniz mesirmacunu
Aynı gün satlarımız, hoşgeldin sağlıkla ilerlesin ben temmuz grubuna hiç girmedim çünkü net Haziran'da doğacak ben de keseyi 5+1 de gördüm. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah kalp atışına ne zaman çağırdı?

Ahh maşallah ne güzel haber bu, gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

10.haftaya kadar değil, 10.haftadan sonra ne zaman istenirse yapılır

Merhaba kızlar cumartesi günü kasık agrısı senebiyle fakulte hastanesine gittim ( hematom alanım var bu arada) doktor kontrol etti hersey normal 9+2 gunluk 2.45 cm dedi. O gun 8+4 gunluk olmalıydım. Dün kendi doktoruma gittim adetime göre 9+0 olmam gerekirken 8+6 günlük 2.22 cm dedi hersey yolunda cok iyi dedi. Benim anlamadıgım aradaki bir kaç gğnde bebek küçüldümü böyle bir şey olamaz sanırım o zaman bu fark neden kaynaklı birde kendi doktorumun verdiği ultrason kagıdında ga nın yanında 8+6 %37 yasıyor bu yuzde 37 doğruluk oranımı yada yanılma payımı acaba cunku hep gununde gidiyordu ve yanında hep yuzde 97 yazıyordu

kuzum ultrason cihazına göre değişiyor bazen ondan öyle olmuştur büyük ihtimal.

Kızlar bende her türlü et ve kuruyemiş ürünlerine karşı tiksinme başladı. Yani daha önce çok sevdiğim şeyleri artık yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…