2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın :) Ne zaman başladı mide bulantısı başka belirti var mı akıntı falan. Beden prolutex iğne kullanıyorum sabah akşam vitaminler kullanıyorum ve fitil
Amin inşallah. 2 haftadır var bulantım ama diğer hamileliklermde çok daha kotuydum. Ben vitamin oksapar coraspirin prolutex
İğne progrsteron fitil kullanıyorum. 12. Hafta bitene kadar ilaçlara devammis

Benim de ilk. Evde ateş ölçer bile yok :))) ama evet ilerleyen zamanda almak daha doğru

Neden yaptırmadınız acaba
Kızımda gerizekalı doktor illa amniyosentez yapıcaz dedi yok dedim hastaysa da benim çocuğum, bana dedi ortada birşey yokken o zaman sakat bir çocuk doğurmak istiyorsunuz diye. Gebertiyordum az daha onu. Hemen değiştim doktoru. Sonra renkli ultrasona kadar bekledim 6.ayı. Orada sapasağlam dedi doktorum. Ki sağlam olmasa ne yapacağız? Aldıracak mıydık? O yüzden 2-3-4 lü tarama testleri tamamen gereksiz para tuzakları. En güzeli 6.ayda dooplere gir tamam bitti. Ben kızımda ilk çocuğum diye salak gibi yaptırdım aylarca da oturdum ağladım yok yere. Sonra iki oğlumda da yaptırmadım. Sadece renkli ultrason başka yok. Şimdide yaptırmayacağım. Aynısı teyzemin gelininin ve bir çok arkadaşımın ve tanıdıkların başına da geldi, sonra nurtopu gibi doğdu çocukları. Ama ağlayıp hamileliği zehir ettikleriyle kaldılar. Rabbim sağlıklı, eli ayağı düzgün, zeki evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

ayyy nasıl sinir oldum doktora hey Allah'ım yaaa, Rabbim bağışlasın evlatlarını canım.

Aman çocuğum iyi olsunda ben herşeyi çekerim belirti olarak kafasındayım :)
sende akıntı oluyor mu gene bi belirti arayışında olarak ben :)
Benim bugün ilk kez az akıntım oldu. Oda normalde regl haftamdayım. Doktor regl haftanda ağrı sızı akıntı normal demişti. Başka da birşey yok . Yok yok belirti yok bende arıyorum arıyorum bulamıyorum

Aynen benimde bir yıl önce düşüğüm oldu ondan herşey yolunda gitsin bir günlük iş alınır diyorum insan hevesleniyor o daha kötü oluyor amaaaaa bu sefer herşey çok güzel olacak ben inanıyorum. Seneye bu zamanlar sizlerle bebişlerimiz hakkında konuşağız

Bazen doktorlarda Allah affetsin ama doktor demek birin şahit istiyor. Benim görümceme de down sendromlu dediler kız aylarca üzüldü sapasağlam doğdu çocuğu. Bazen en olumsuz şeyleri lap lap anlatıyorlar böyle yoluna yordamına göre anlatmıyorlar o yüzden doktor çok önemli. Değiştirmekle çok iyi yapmışsın canım

Kızlar bizim orda menengiç derler aşerdim diye yiyorum zararı var mı ya bayağı yedim çünkü

Eklentiler

• image.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 62
merhabalar. Beni de ekler misiniz gruba. Yaşım 35 . İlk çocuğum olacak inşallah. 7 haftalığız

Eklentiler

• IMG-20231101-WA0000.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…