- 31 Ağustos 2023
- 161
- 170
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.381
Tabi kiErşad hoca suratsız değil çok nazik ama bazı şeyleri çok açıklama yapmıyor işinin ehli bi doktor eğer acıbademe giderseniz beni de haberdar eder misiniz
9 kasımda randevum benim. Ben 6+1 kalp atışını duydum 3 hafta sonraya randevu vermişti. Seni çok iyi anlıyorum insan belirti olmayınca binbirtürlü şey düşünüyor aslında biz şanslı gebeyizde kıymet bilmiyoruzEvet benim gibi hiç belirtisi olmayan birini bulmak çok güzel :) Ne zaman kontrole gidiceksin ben 2 hafta sonra günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum :)
Aman çocuğum iyi olsunda ben herşeyi çekerim belirti olarak kafasındayım :)9 kasımda randevum benim. Ben 6+1 kalp atışını duydum 3 hafta sonraya randevu vermişti. Seni çok iyi anlıyorum insan belirti olmayınca binbirtürlü şey düşünüyor aslında biz şanslı gebeyizde kıymet bilmiyoruz
Ay ben de indirimi görüp heves ediyorum ama henüz çok erken. Ama fiyatlarda uçuyor erkenden almakta fayda var. Kararsızım çok nerden başlamam gerektiğini de bilmiyorum açıkçasıMesela hepsiburada indirimi var, bizim icin daha cok erken ama fiyatlar malum hep artıyor, bu babyjörn anakucagı düsünen var mı hic suan oyuncaklı 6 bin küsurda, normalde 8 bine yakın oluyor, şu doktor kontrolüm olsaydı bilmiyorum belki alırdım
bu benim :) kussam da yiyorum bulansam daKızlar bu arada iki gündür bulantım var ama cıkarma yok, istah tam gaz devam yani bulanıyor ama yemekten de geri kalmıyorum normal mi
evett bakıyorum haahhahSende ara ara mayıs annelerini okuyanlardansın demi bizden öndeler ya bazen bende tecrübe olsun diye giriyorum bakıyorum o gruba
Bakma öyle dedigime sanırım ben deNe yalan söylim ben doğuma yakın alacağım herşeyi
bende hep böyle diyorum , çocuğum iyi olsun ben herşeyi çekerim diye , sonuç ortada :)) akıntı bende oluyorAman çocuğum iyi olsunda ben herşeyi çekerim belirti olarak kafasındayım :)
sende akıntı oluyor mu gene bi belirti arayışında olarak ben :)
ben 20.haftadan önce çok taraftarı değilim bişiler almanın kuzum ya evet fiyatlar oynuyor ama maaşlarımız da oynuyor onu göz önüne alıp erkenden almayalım kafasındayım bide benim ilk bebe, evde ateşölçer dışında hiç bir şey yok :)))Ay ben de indirimi görüp heves ediyorum ama henüz çok erken. Ama fiyatlarda uçuyor erkenden almakta fayda var. Kararsızım çok nerden başlamam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası
Ben de, bir düşüğüm oldu 2 yil önce.. Ne hayyaller kurmuştum, ne programlar indirmiştim, ne isimler düşünmüştüm ki 9 haftalıkken kaybettim.. Onun için şimdi üzerine düşünmüyorum bile.. İnsan bir kere imtihan edilince olaya farklı bakıyor..Ne yalan söylim ben doğuma yakın alacağım herşeyi
İlk çocuğumda yaptırdım sonra tövbe ettim, iki oğlumda da yaptırmadım. İnsanın psikolojisini mahveden iğrenç bir durum.ikili test yaptıracak mısınız kızlar? 11. haftada sanırım yapılıyor
evet bunu söyleyen de çok var bilemedim yaa , doktorum ne diyecek bakalım onunla hiç konuşmadım bu konuyu dahaİlk çocuğumda yaptırdım sonra tövbe ettim, iki oğlumda da yaptırmadım. İnsanın psikolojisini mahveden iğrenç bir durum.
bende hep böyle diyorum , çocuğum iyi olsun ben herşeyi çekerim diye , sonuç ortada :)) akıntı bende oluyor
İlk çocuğumda yaptırdım sonra tövbe ettim, iki oğlumda da yaptırmadım. İnsanın psikolojisini mahveden iğrenç bir durum.
Aranızda şeker hastasi olan ya da olma potansiyeli olan var mı başka
evett oluyor kuzum normal demişti doktorum bana, sende sor bakalım :) kaçta randevunn ayy çok heyecanlı oluyor :)beyaz akıntı mı, canım ara ara bende de oluyor normal demiii :) Soracaklarımı yazdım listeye onu da ekledim bi sorucam doktoraa
evett oluyor kuzum normal demişti doktorum bana, sende sor bakalım :) kaçta randevunn ayy çok heyecanlı oluyor :)
aa öyle akşam oluyor mu randevunuz :) güzelmişakşam 21:15 te kuzumm çok merak ediyorum bakalım karından görünecek daha 5+6 yım ama bakalımm :)))
tek tek yazdım herşeyi sorucam inşallah