- 15 Kasım 2023
- 1.771
- 2.491
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.521
Bence hızlı akışlı yaTesadüf olması imkansız yaben de merak ettim şimdi hala denemedim o başlığa emin olamadım çünkü hızlı akışlı mı diye
Aynısı benim başıma evden uzaktayken geldi… o kadar zorlandım ki travma oldu. Eşim diyor çıksanıza hava almaya gezsenize, cesaret edemiyorumAz once bi cikayim dedim yari yolda basladi aglama krizleri. Duruyorum kucagima alip sakinlestirip tekrar yatiriyorum aninda tekrar basliyor. Bebek arabasi bi elimde, cocuk diger elimde eve dondum. Daha da cikmam bebek arabasiyla
Dışa doğru oturmak için çok küçükler sanırımKanguru var da onda da uyku zamani degilse durmuyor… disa dogru oturabilse hic sorun olmaz
Evet kucukler 1-2 ay sonra rahat otururDışa doğru oturmak için çok küçükler sanırımama şu hazır slingler var ya onla dışa doğru oturttum iki üç kere, idare ederr en azından durdu. Bendekinin markası konny. Koala falan da var.
Aynen ya şimdiden başladı etrafı izlemeye sıpalarEvet kucukler 1-2 ay sonra rahat otururama etrafi gormek istiyolar benimkinin cok dikkatini cekiyor disaridaki her sey öf ama esim olmadan bebek arabasini falan almam daha yari yolda parka oturdum emzirerek uyuttum koydum arabasina cabuk cabuk eve geldim mizitmadan
Ayyy insan ne yapacagini sapitiyo he ben araba yolunun kenarinda cocuk pispisliyodum en sonAynen ya şimdiden başladı etrafı izlemeye sıpalaralma alma zaten kullanılmıyor ahshsh iyi yapmışsın emzirip mayıştırmak en mantıklısı. O ilk ve son olan çıktığımız gün krize girip elimi ayağıma dolaştırdı eşoleşek ne memeyi aldı ne mamayı ısıtmama izin verdi cıyak cıyak meydanı inletti en sonunda buz gibi mamayı içti rahatladı
Merhaba . Umarım mesajlmı görüp cevaplarsınız. Bir sayfada 6+3 kese resminizi paylaşmışsınız. Cinsiyetini sormuşsunuz. Benimkide aynı sizinki gibi. Lütfen cinsiyetini yazarmısınız. Herkes kız diyor aynı keseye acaba kız mı oldu ?Knka benim cinsiyeti erkek olarak güncelleyelimisim Salih Kaan, bu sefer son kararım inşallah mesirmacunu
Benimki de devamlı çıkın çıkın diyor sanki duruyorAynısı benim başıma evden uzaktayken geldi… o kadar zorlandım ki travma oldu. Eşim diyor çıksanıza hava almaya gezsenize, cesaret edemiyorum
Kocalarin niyeti baskaBenimki de devamlı çıkın çıkın diyor sanki duruyorbugün bi pazara çıkalım dedim hemen gene başladı sanki etini koparıyoruz gibi eve döndük
Bizimki de eliyle bişey tutmuyorKızlar hemen hemen ayni günlerde doğum yaptık. Benımkı iki buçuk aylık ama nesne takibi yok. Beni takip edebiliyor sadece. Sizinkiler nasil bu konuda?
Onun için daha çok erken. Nesne takibi yapıyor mu?Bizimki de eliyle bişey tutmuyor
Yapıyor renkli şeyler göster ona zamanla takip eder merak etme. Senle göz teması kuruyorsa seni izliyorsa bunu da yaparOnun için daha çok erken. Nesne takibi yapıyor mu?
Ahahahahaha aynısını yaptım ya bi de ne yaparsan yap sakinleşmiyorsa rezillikAyyy insan ne yapacagini sapitiyo he ben araba yolunun kenarinda cocuk pispisliyodum en son
Evet ya sanki çok kolay tek başına idare etmekBenimki de devamlı çıkın çıkın diyor sanki duruyorbugün bi pazara çıkalım dedim hemen gene başladı sanki etini koparıyoruz gibi eve döndük
Sesli oyuncaklarla oynuyor musunuz canım bizimki ilk sesleri takip ederek başladı. Turunculu kırmızılı çıngırakla oynatıyorum çok seviyor. Bir de şu resimdeki oyuncaktan var elini kolunu sallarken eline takılıyor çıngıraklar, tutuyor kendine çekiyor falan ama daha erken ya gözleri ne kadar açıldı ki dahaKızlar hemen hemen ayni günlerde doğum yaptık. Benımkı iki buçuk aylık ama nesne takibi yok. Beni takip edebiliyor sadece. Sizinkiler nasil bu konuda?
Bundan alıcaznbiz de piyanolu oyun halısı. Hışırtılı kitap var ona bakmayı seviyor sadece onu takip ediyor. Çıngırak dikkatini çekmiyorSesli oyuncaklarla oynuyor musunuz canım bizimki ilk sesleri takip ederek başladı. Turunculu kırmızılı çıngırakla oynatıyorum çok seviyor. Bir de şu resimdeki oyuncaktan var elini kolunu sallarken eline takılıyor çıngıraklar, tutuyor kendine çekiyor falan ama daha erken ya gözleri ne kadar açıldı ki daha
Sesli oyuncaklarla oynuyor musunuz canım bizimki ilk sesleri takip ederek başladı. Turunculu kırmızılı çıngırakla oynatıyorum çok seviyor. Bir de şu resimdeki oyuncaktan var elini kolunu sallarken eline takılıyor çıngıraklar, tutuyor kendine çekiyor falan ama daha erken ya gözleri ne kadar açıldı ki daha
Off offf ben de çok şaşırıyorumEvet ya sanki çok kolay tek başına idare etmekahahahah bu etini koparma ağlamaları beni benden alıyor zaten ne ara büyüdüler de ağlayarak istediklerini yaptıracak kadar akıllandılar yahu
Ben bugün oyun halısına koydum hiç ilgisini çekmedi, sanırım daha çok ufakSesli oyuncaklarla oynuyor musunuz canım bizimki ilk sesleri takip ederek başladı. Turunculu kırmızılı çıngırakla oynatıyorum çok seviyor. Bir de şu resimdeki oyuncaktan var elini kolunu sallarken eline takılıyor çıngıraklar, tutuyor kendine çekiyor falan ama daha erken ya gözleri ne kadar açıldı ki daha