- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.421
O zaman banada bakın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman banada bakın :)
Bir doktorum gebeliğin rahat geçsin, kafan rahat diyosan hiç yaptırma demişti. Çünkü yapılan taramalarda ülke genelinin yaş ortalaması alınıyor, ona göre hesaplama yapılıyor demişti. Sözleriniz beni çok güzel aydınlattı ışık tuttu teşekkür ederim canım benim sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahKızımda gerizekalı doktor illa amniyosentez yapıcaz dedi yok dedim hastaysa da benim çocuğum, bana dedi ortada birşey yokken o zaman sakat bir çocuk doğurmak istiyorsunuz diye. Gebertiyordum az daha onu. Hemen değiştim doktoru. Sonra renkli ultrasona kadar bekledim 6.ayı. Orada sapasağlam dedi doktorum. Ki sağlam olmasa ne yapacağız? Aldıracak mıydık? O yüzden 2-3-4 lü tarama testleri tamamen gereksiz para tuzakları. En güzeli 6.ayda dooplere gir tamam bitti. Ben kızımda ilk çocuğum diye salak gibi yaptırdım aylarca da oturdum ağladım yok yere. Sonra iki oğlumda da yaptırmadım. Sadece renkli ultrason başka yok. Şimdide yaptırmayacağım. Aynısı teyzemin gelininin ve bir çok arkadaşımın ve tanıdıkların başına da geldi, sonra nurtopu gibi doğdu çocukları. Ama ağlayıp hamileliği zehir ettikleriyle kaldılar. Rabbim sağlıklı, eli ayağı düzgün, zeki evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Durdur zihnini durdur yok bisey yok her şey yolundaBenim bugün ilk kez az akıntım oldu. Oda normalde regl haftamdayım. Doktor regl haftanda ağrı sızı akıntı normal demişti. Başka da birşey yok . Yok yok belirti yok bende arıyorum arıyorum bulamıyorum
Evet hahaha ramzi teorisiAy bir teori vardı mesirmacunu neydi solda olunca kız mıydı
Beni listeye eklememişsinizMerhaba beni de listeye eklermisin
11.09.2023 sat gunu
İlk keseyi 5+3 de gördüm
Tahmini dogum 17 haziran
Yok mu tahmini olan ya hiç anlamıyorum bu işlerdenKızlar merhaba keseyi bugün gördüm karından.
Teoriye göre cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı ? Eki Görüntüle 3327438
Beni etiketlemediğiniz için görmemişim bazen gözümden kaçıyor. Birazdan eklerim inşallah yaşınızıda yazar mısınızBeni listeye eklememişsiniz
hoşgeldiiin ekledim listeye sağlıkla nasip olsun inşallahhMerhabalar benim SAT 25 eylül, keseyi 5+1de gördük. Doğum 1 temmuz görünüyor ama beni buraya da ekler misiniz mesirmacunu
Ablam bana bakarmisin ondanEvet hahaha ramzi teorisi
Banda bakarmisiniz ablam karından 6+5Canım vajinal mi karından mı belirtmezsen anlayamam
erkek gibi duruyor o teroiye göre :) sağlıklı olsun da gerisi mühim değilAblam bana bakarmisin ondan Eki Görüntüle 3327602
erkek :)
İnşallah ablam yaerkek :)
Sağlıkla gelsin bazen geç döllenme olabiliyor bebeğin konumunu görmediğim için birşey diyemeyeceğim zaten daha çok minik inşalalh en kısa sürede de kalp atışını duyarsınEki Görüntüle 3327561
Kızlar bugun 6+2deyim bebek var ama kalp atışı yok daha dedi bikaç gün sonra gel dedi normal değil mi bu durum. Bide bende cinsiyet tahmini alayım sizden
Aynen ablam sağlık sıhhat olsunda insallherkek gibi duruyor o teroiye göre :) sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
Ramzi diye bir teori varmış bir bak istersen ben çok anlamadım işte karından mı vajinal mı galan farkediyormuş. Amannn sağlıkla doğsunlarYok mu tahmini olan ya hiç anlamıyorum bu işlerden
O kesedeki bebek görünümüne göre sanırım bende çok anlamıyorum valla bazıları da kesenin şekline göre tahmin yürütüyorlar tamamen benimki eğlence tabi ki sağlıkla doğsunlarRamzi diye bir teori varmış bir bak istersen ben çok anlamadım işte karından mı vajinal mı galan farkediyormuş. Amannn sağlıkla doğsunlar