2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Evet benim gibi hiç belirtisi olmayan birini bulmak çok güzel :) Ne zaman kontrole gidiceksin ben 2 hafta sonra günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum :)
9 kasımda randevum benim. Ben 6+1 kalp atışını duydum 3 hafta sonraya randevu vermişti. Seni çok iyi anlıyorum insan belirti olmayınca binbirtürlü şey düşünüyor aslında biz şanslı gebeyizde kıymet bilmiyoruz 🤣🤣

9 kasımda randevum benim. Ben 6+1 kalp atışını duydum 3 hafta sonraya randevu vermişti. Seni çok iyi anlıyorum insan belirti olmayınca binbirtürlü şey düşünüyor aslında biz şanslı gebeyizde kıymet bilmiyoruz 🤣🤣
Aman çocuğum iyi olsunda ben herşeyi çekerim belirti olarak kafasındayım :)
sende akıntı oluyor mu gene bi belirti arayışında olarak ben :)

Mesela hepsiburada indirimi var, bizim icin daha cok erken ama fiyatlar malum hep artıyor, bu babyjörn anakucagı düsünen var mı hic suan oyuncaklı 6 bin küsurda, normalde 8 bine yakın oluyor, şu doktor kontrolüm olsaydı bilmiyorum belki alırdım
Ay ben de indirimi görüp heves ediyorum ama henüz çok erken. Ama fiyatlarda uçuyor erkenden almakta fayda var. Kararsızım çok nerden başlamam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası

Kızlar merhaba keseyi bugün gördüm karından.
Teoriye göre cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı ? IMG_0764.jpeg

Ay ben de indirimi görüp heves ediyorum ama henüz çok erken. Ama fiyatlarda uçuyor erkenden almakta fayda var. Kararsızım çok nerden başlamam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası
ben 20.haftadan önce çok taraftarı değilim bişiler almanın kuzum ya evet fiyatlar oynuyor ama maaşlarımız da oynuyor onu göz önüne alıp erkenden almayalım kafasındayım bide benim ilk bebe, evde ateşölçer dışında hiç bir şey yok :)))

Ne yalan söylim ben doğuma yakın alacağım herşeyi😄
Ben de, bir düşüğüm oldu 2 yil önce.. Ne hayyaller kurmuştum, ne programlar indirmiştim, ne isimler düşünmüştüm ki 9 haftalıkken kaybettim.. Onun için şimdi üzerine düşünmüyorum bile.. İnsan bir kere imtihan edilince olaya farklı bakıyor..

İlk çocuğumda yaptırdım sonra tövbe ettim, iki oğlumda da yaptırmadım. İnsanın psikolojisini mahveden iğrenç bir durum.

Neden o test öyle anlamadım ben canım.. bi arkadaşımda bi sorun görünüyo dendi sonra kızz çok kötü oldu başka test yaptırdı çok şükür bişey çıkmadı bi kaç haftaya doğuracak inşallah

evett oluyor kuzum normal demişti doktorum bana, sende sor bakalım :) kaçta randevunn ayy çok heyecanlı oluyor :)

akşam 21:15 te kuzumm çok merak ediyorum bakalım karından görünecek mi , daha 5+6 yım ama bakalımm :)))
tek tek yazdım herşeyi sorucam inşallah

Son düzenleme:
X