2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Allahım bebeğini kaybedenlere hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşalallah. Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı . Yaklaşık 1 sene sonra Bu ikinci gebeliğim şükür 8 haftalığınız. Böyle art arta kayıplar olunca benim psikoloji az kötü oldu. O yüzden tüm anne adaylarına doğru zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Bende 3. Kişiyim sanırım
Rabbim hayirlisiyla tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim.. Coookkk üzüldüm, benim de bir kaybım oldu.. Ne demek olduğunu çok iyi bilirim o acının ki Allah hiç kimseye yaşatmasın.. En azından hamile kalabildiğini gördün, yine olur sen içini ferah tut.. Olanda da olmayanda da hayır vardır.. Tevekkül et ve Yaradana teslim ol.. Allah dayanma gücü versin

İyiyim canım benim sen nasılsın çarşamba günü doktora gideceğim güzel şeyler umut ediyorum birşey soracaktım ben de 7haftalıkken kasıkların da hafif ağrılar olmuşmuydu
Ben 7+3 üm, bugün sol kaşığım ağrıdı bayağı akşam üstü, bacağıma vurdu hatta, sonra geçti. Ara ara oluyor bu zamanlarda normal .

Anladım ben de 7+3 üm aynısı bende de oldu normal de bunları normal karşılardım da işte riskim olunca herşeyi fazlasıyla soruyorum
Şimdi bir de şöyle birşey var, normal regl tarihi yaklaştığında, döngü zamanı geldiğinde, vücut hamile olsan dahi yine o regl ağrısını hissedermiş, alışılagelmiş çünkü diyorlar :) ben diğer çocuklarda da hissederdim, bunda da oluyor. Şiddetli can yakan bir ağrı olmadıkça sorun yok Allahın izniyle

Ya benim gece de olmuştu sabah da oldu kahverengi az az zaten her gün akintim olurdu da bugün bordo gibiydi kan rengine yakın tuvaletten sonra silince de peçeteye piti gibi bisey geldi anlamadm ne yapsam direk uzandım yatıyorum ama..doktora desem yatis yapar gibi riske atmayı sevmez içimde aslında Bi ultrason olsa içim ferahlar gibi ne yapsam bilemedm

Anladım ben de 7+3 üm aynısı bende de oldu normal de bunları normal karşılardım da işte riskim olunca herşeyi fazlasıyla soruyorum
Aynı bende öyleyim evde Bi ultrason cihazı olsa rahatlcm resmen şu 6 Kasım daki randevu gelene kadar..kafam da en ufak bi sknti hissetsem bin tilki içimi rahatlatamyrm diğer 2 kayiptan sonra..dua ediyorum bol bol sadece bu sefer zamana bıraktım diyorum ama içim tabii..

İyiyim canım benim sen nasılsın çarşamba günü doktora gideceğim güzel şeyler umut ediyorum birşey soracaktım ben de 7haftalıkken kasıkların da hafif ağrılar olmuşmuydu
Rabbim güzel haberler aldırsın kuzum , evet ağrı oluyor çok normal ona kafanı takma

kuzum kanaman varsa doktora gözükmeni tavsiye ederim , ona uygun bir ilaç tedavisi verirler kanamanın artmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…