2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
canım hoşgeldin ekledim listeye , sağ salim kucağına nasip olsun inşallahh

Arkadaşlar çok şükür bugün gittik keseyi gördük ama çok küçükmüş sizce normal mi 7 Ekim 5. gün embriyosu bu kadar küçük olması normal mi

Eklentiler

• IMG_20231030_125917.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 35
Canım çok güzeller güle güle kullan inşallah nerden aldın bende istiyorum

Benimde ilk oluyor bugün kontrolde öğrendim yarın kürtaj olucak hayırlısı böyleymiş Allah verdi o aldı geri inançlı bir insanım kısmet
Çok geçmiş üzülmeyin diyeceğim ama üzülüyor insan. Ben de yaşadım aynı durumu. Demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş daha çok ilerleyip bir şey olmasından iyidir diye teselli ettim kendimi. 4 ay sonra şimdi tekrar hamileyim. İnşallah sizler de yeniden güzel haberler alacaksınız.

Cumartesi kalp atışlarını gözlerimle gördüğüm bebeğim pazar gecesi düştü. Benimle aynı kaderi paylaşanlara allahtan sabır, devam edenlere sağlıklı doğumlar diliyorum…
çok üzüldüm , Rabbim sabır versin , tekrar sağlıkla nasip olsun inşallah

Cumartesi kalp atışlarını gözlerimle gördüğüm bebeğim pazar gecesi düştü. Benimle aynı kaderi paylaşanlara allahtan sabır, devam edenlere sağlıklı doğumlar diliyorum…
Canım benim sabırlar diliyorum, Allah tez vakitte gönlündekini versin sana tekrar sağlıkla sıhhatle...

Canım merhaba hoşgeldin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde sat da 13.09 uygulamada 6+5 gözüküyor henüz Dr hiç gitmedim Perşembe günü randevum var yani o gün 7+1 oluyor inşallah duyarım kalp atışını ve keseyi görürüm heyecanlanıyorum

Merhaba, bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu? Her şey yolundadır umarım. Ben de coraspirin kullanıyorum. İki düşükten sonra genetik test yaptırdık ve bende de pıhtılaşma bozukluğu cıktı. Şu an coraspirin kullanıyorum.

Canım Allah sabır versin
Rabbim kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah...

Merhaba canım senin adına çok sevindim ben adet günümde öğrendim 32 günde bir oluyorum 15 ekimde olmadım ama çok fazla belirtim vardı hissetmiştim açıkçası o yüzden hemen doktora koştum tatbiki daha çok erken suan bende 6+6 haftadayım ama benim yumurtalama günüm 1 ekimdi yani o zaman olduğunu düşünüyorum bu yüzden çok küçük geliyor daha, 7 kasımda randevum var o zaman insallah kalp atışını da duyarız

Hayırlı olsun bu arada insallah keseyi de kalp atışını da duyarsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…