-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.261
Şimdi doktordan geldim rahatladım rahim ağzında kalan birikmis pitiyi atmış olabilir kanama alanın küçülmüş sknti yok dedi şükür kalp atışını da dinledm haftasiyla da uyumlu dedi ye iç yat başka bisey yapma dedi kizdi inşallah z Rabbım hepimizin sürecini güzel eylesinYa ben de kanama oldu çok ama Allaha şükür kalp atışını duyduk sonra kese bozulmuş dediler düzelebilir dediler bekliyorum Allah kimseye yaşatmasın ben de ultrason cihazı almayı düşündüm o da sürekli radyasyon vercek evladıma bir de çok pahalıuygununu bulmuştum ama
Ben adet tarihi zamanında değilim ki dün vardı bugün yok Allaha şükür bakıcam yani yarın doktora gidiyorum bir sorun olmasın İnşAllah dua et olur mu ?Şimdi bir de şöyle birşey var, normal regl tarihi yaklaştığında, döngü zamanı geldiğinde, vücut hamile olsan dahi yine o regl ağrısını hissedermiş, alışılagelmiş çünkü diyorlar :) ben diğer çocuklarda da hissederdim, bunda da oluyor. Şiddetli can yakan bir ağrı olmadıkça sorun yok Allahın izniyle
Themiscan naptın canım aklım sende çok da sık yazmak istemiyorum
Benc doktora git canım bende pembe açık geldi sonra kırmızı geldi baya kanamam oldu kese bozulmuş doktora git baksın zaten stres yapıyorsun diğer türlü bu da etkiliyorYa benim gece de olmuştu sabah da oldu kahverengi az az zaten her gün akintim olurdu da bugün bordo gibiydi kan rengine yakın tuvaletten sonra silince de peçeteye piti gibi bisey geldi anlamadm ne yapsam direk uzandım yatıyorum ama..doktora desem yatis yapar gibi riske atmayı sevmez içimde aslında Bi ultrason olsa içim ferahlar gibi ne yapsam bilemedm
Bence erkekBiz de bu kadar olmuşuz , cinsiyet tahmininde bulunan bana da bir yorum yapabilir mii merak ettim8 yaşında kızım var cinsiyet hiç önemli değil tabii ki de sadece yorum yapanlardan bir de ben ogreneyim dedim, Rabbim süreci hayırlı geçirip güzel sonuçlarla görmeyi nasip etsin yeter ki
Canım sen nasılsın iyimisin bebeğin nasıl mide bulantın açlıkların vs devam ediyor mu ?Rabbim güzel haberler aldırsın kuzum , evet ağrı oluyor çok normal ona kafanı takma
Allahım birdaha yaşatmasınŞimdi doktordan geldim rahatladım rahim ağzında kalan birikmis pitiyi atmış olabilir kanama alanın küçülmüş sknti yok dedi şükür kalp atışını da dinledm haftasiyla da uyumlu dedi ye iç yat başka bisey yapma dedi kizdi inşallah z Rabbım hepimizin sürecini güzel eylesin
Amiin sabır isteyen zor bir süreç gerçekten en ufak bir şeyde..doktorum saolsun kötü düşünme hiç bir zaman iyi hissettir kendini dedi her türlü tedbiri alarak başladık bu sefer tutunacagi varsa yiyecek ekmeği varsa tutunur sen hayatının tadını çıkar gününü güzel geçir düşünme hiç dediAllahım birdaha yaşatmasın
İyi demiş böyle doktorları çok seviyorumAmiin sabır isteyen zor bir süreç gerçekten en ufak bir şeyde..doktorum saolsun kötü düşünme hiç bir zaman iyi hissettir kendini dedi her türlü tedbiri alarak başladık bu sefer tutunacagi varsa yiyecek ekmeği varsa tutunur sen hayatının tadını çıkar gününü güzel geçir düşünme hiç dedi
Çok şükür canım sevindimDoktora gideceğim birazdan canım. Akşam çıktımmhastaneden kanamam yok ama belim ağrıyor gibi
Siz hangi ildesinizİyi demiş böyle doktorları çok seviyorumbenim doktorum tüp bebek doktoru olduğu için yeterince ilgisiz şu çocugun iyi olduğu haberini alayım inşAllah başka doktora gidicem
Bende doktorumdan dün ki randevumda vazgeçtim ardına şehir hastanesine gittim ondan da memnun kalmadım ne yapacağımı bilmiyorum şimdi. Doktor bakıyorum he iyi kötü yormlar var tam ilgili bi doktor bulmak çok zorİyi demiş böyle doktorları çok seviyorumbenim doktorum tüp bebek doktoru olduğu için yeterince ilgisiz şu çocugun iyi olduğu haberini alayım inşAllah başka doktora gidicem
sen kayseri demisinSiz hangi ildesiniz
çok şükür kuzum benimde idrar yollarında enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum , kusmalarım bir iki gün gitmişti şimdi tekrar geldi Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza nasip etsin inşallahhCanım sen nasılsın iyimisin bebeğin nasıl mide bulantın açlıkların vs devam ediyor mu ?
dualarım sizinle kuzum Rabbim sağlıcakla bağışlasınkızlar günaydın dünden beri çok kötüyüm doktora gittim ikinci bebeğin kesesinin bebeğe göre küçük olduğunu ve kaybedebileceğimi yada yaşamına son verebileceklerini söyledi oysaki kalp atışlarını duymuştum. Rabbimden umut kesilmez tabi dualarınızı bekliyorum
kuzum dokrora yazdım anlattım durumu gelemene gerek yok sorun yoktur dediKuşum geçmiş olsun , bence doktora git bi görün baksın