2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
kuzum kanaman varsa doktora gözükmeni tavsiye ederim , ona uygun bir ilaç tedavisi verirler kanamanın artmaması için
Yoğun da değil adet kanaması gibi çok olmadığı sürece korkulacak durum yok demişti ama bu sefer ki renk bordo gibiydi ama gelen piti parçası kan rengiydi bakalim inşallah artmaz da ona göre arayp gideyim olmadı diyorum

Rabbim hayirlisiyla tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim.. Coookkk üzüldüm, benim de bir kaybım oldu.. Ne demek olduğunu çok iyi bilirim o acının ki Allah hiç kimseye yaşatmasın.. En azından hamile kalabildiğini gördün, yine olur sen içini ferah tut.. Olanda da olmayanda da hayır vardır.. Tevekkül et ve Yaradana teslim ol.. Allah dayanma gücü versin 💐
Allah razı olsun canım Rabbim verdi yine o aldı.cok şükür ona teslim oldum çok şükür isyan etmeden bu sınavı da geçtim sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hayırlı evlatlar hayırlısı ve sağlıkla inşallah ♥️

Rabbim hayirlisiyla tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim.. Coookkk üzüldüm, benim de bir kaybım oldu.. Ne demek olduğunu çok iyi bilirim o acının ki Allah hiç kimseye yaşatmasın.. En azından hamile kalabildiğini gördün, yine olur sen içini ferah tut.. Olanda da olmayanda da hayır vardır.. Tevekkül et ve Yaradana teslim ol.. Allah dayanma gücü versin 💐
Allah razı olsun canım Rabbim verdi yine o aldı.cok şükür ona teslim oldum çok şükür isyan etmeden bu sınavı da geçtim sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hayırlı evlatlar hayırlısı ve sağlıkla inşallah
kuzum Rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin. benimde 1 kalp durması 1 kimyasal var şimdi tekrar nasip oldu çok şükür. Evet yol engebeli , sabır istiyor lakin sabrın sonu selamettir, dualarım sizlerle
Allah razı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️

kızlar günaydın.dün ultrasonda gdüm bebeği.doktor herşey noormal dedi.sabah uyandıgımda çoook açık sarımsı kahve tonu lekenlenme vardı.korkulacak bişey mi.kendi doktorumda kanaman olmadıgı sürece kasımın ilk haftası gelirsin demişti.o yüden haftaya gideceğim

kızlar günaydın.dün ultrasonda gdüm bebeği.doktor herşey noormal dedi.sabah uyandıgımda çoook açık sarımsı kahve tonu lekenlenme vardı.korkulacak bişey mi.kendi doktorumda kanaman olmadıgı sürece kasımın ilk haftası gelirsin demişti.o yüden haftaya gideceğim
vajinal mi baktı kuzum belki o etkilemiş olabilir, cinsel birliktelik de etkiler akıntı rengini. enfeksiyon da olabilir bi takip et bakalım Allah'ın izniyle bir şey yoktur ben de de olmuştu ama benim enfeksiyondanmış

vajinal mi baktı kuzum belki o etkilemiş olabilir, cinsel birliktelik de etkiler akıntı rengini. enfeksiyon da olabilir bi takip et bakalım Allah'ın izniyle bir şey yoktur ben de de olmuştu ama benim enfeksiyondanmış
Hayır canım ultrasondand baktı.cinsel birliltelik olmadı dün duşta bayagı kaldım sıcak suyun altında.birde çok sinirlendiğim bir an oldu kasıgıma vurdu o an yaşadıgım sinir krizi omu yaptı acaba şuan için gelen bir kanama yok

Hayır canım ultrasondand baktı.cinsel birliltelik olmadı dün duşta bayagı kaldım sıcak suyun altında.birde çok sinirlendiğim bir an oldu kasıgıma vurdu o an yaşadıgım sinir krizi omu yaptı acaba şuan için gelen bir kanama yok
Sıcak su da çok kaldıysan yapabilir kuzum hatta hamilelere hamam filan da önerilmiyor ya. hızlıca girip çıkmak lazım ilk zamanlar özellikle :) stres de en büyük düşman tabi :KK43: boşver hiç bişey takma kafana , önemli olan bebişin :) çok şükür kanama olmamasına sevindim

Sıcak su da çok kaldıysan yapabilir kuzum hatta hamilelere hamam filan da önerilmiyor ya. hızlıca girip çıkmak lazım ilk zamanlar özellikle :) stres de en büyük düşman tabi :KK43: boşver hiç bişey takma kafana , önemli olan bebişin :) çok şükür kanama olmamasına sevindim
inşallah bişe olmaz canım :KK43:

Yoğun da değil adet kanaması gibi çok olmadığı sürece korkulacak durum yok demişti ama bu sefer ki renk bordo gibiydi ama gelen piti parçası kan rengiydi bakalim inşallah artmaz da ona göre arayp gideyim olmadı diyorum
Gidiyorum bakalim şimdi doktor bey gel Bi kalp atışını dinleyelm dedi tekrar daha büyük piti gelince riske atamadm

kızlar günaydın dünden beri çok kötüyüm doktora gittim ikinci bebeğin kesesinin bebeğe göre küçük olduğunu ve kaybedebileceğimi yada yaşamına son verebileceklerini söyledi oysaki kalp atışlarını duymuştum. Rabbimden umut kesilmez tabi dualarınızı bekliyorum :KK43:
ya noluyor ben artık korkmaya başladım hafta olarak büyüdükçe oysa rahatlayacagımı hissetmiştim.allahım 2sinide sağlıklı bağışlasın sana canım :KK43:

Allah razı olsun canım Rabbim verdi yine o aldı.cok şükür ona teslim oldum çok şükür isyan etmeden bu sınavı da geçtim sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hayırlı evlatlar hayırlısı ve sağlıkla inşallah ♥️

Canım benim çok zor çok rabbim sabrını versin..
benim de bi kaybım var 8 aylıkken karnımda öldü.. Rabbim tekrar nasip etti.
Dualarım seninle canım benim…

güzel şeyler olucak inanıyorum tüm kalbimle..

Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıcakla inşallah 🥹🙏

kızlar günaydın dünden beri çok kötüyüm doktora gittim ikinci bebeğin kesesinin bebeğe göre küçük olduğunu ve kaybedebileceğimi yada yaşamına son verebileceklerini söyledi oysaki kalp atışlarını duymuştum. Rabbimden umut kesilmez tabi dualarınızı bekliyorum :KK43:

Canım benimm Allahım evlatlarını bağışlasın inşallah sana 🥹 Dualarım seninle 🥹🙏🙏🙏

Aynı bende öyleyim evde Bi ultrason cihazı olsa rahatlcm resmen şu 6 Kasım daki randevu gelene kadar..kafam da en ufak bi sknti hissetsem bin tilki içimi rahatlatamyrm diğer 2 kayiptan sonra..dua ediyorum bol bol sadece bu sefer zamana bıraktım diyorum ama içim tabii..
Ya ben de kanama oldu çok ama Allaha şükür kalp atışını duyduk sonra kese bozulmuş dediler düzelebilir dediler bekliyorum Allah kimseye yaşatmasın ben de ultrason cihazı almayı düşündüm o da sürekli radyasyon vercek evladıma bir de çok pahalı 😂 uygununu bulmuştum ama

X