- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.201
yok bugün girmiş aslında yaaBu profil silinmiş olabilir diyor sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bugün girmiş aslında yaaBu profil silinmiş olabilir diyor sanırım
Masallah Benimde tahminime göre 20-23 arasında oldu yumurtlama adet döngum düzenlidir bakalım bat üzerinden 3 hafta geçmiş olcak üzerinden Dr gittiğimde inşallah hayırla sağlıkla Güzel haberler alabilirim inşallah sende duyarsın bu süreçte kafana takma rahatlat kendini güzel düşünelim güzel olsunnMerhaba canım senin adına çok sevindim ben adet günümde öğrendim 32 günde bir oluyorum 15 ekimde olmadım ama çok fazla belirtim vardı hissetmiştim açıkçası o yüzden hemen doktora koştum tatbiki daha çok erken suan bende 6+6 haftadayım ama benim yumurtalama günüm 1 ekimdi yani o zaman olduğunu düşünüyorum bu yüzden çok küçük geliyor daha, 7 kasımda randevum var o zaman insallah kalp atışını da duyarız
Bugün 7+1 de kalp atışını duydum çok şükür. Ortada gibi cinsiyet tahmini yapamadım sizin bir yorumunuz var mı? birde ben bulantı için ilaç sormayı unuttum aile hekimi yardımcı oluyor mu biliyor musunuz Eki Görüntüle 3326328
hayırlı olsunnn canım sağlıkla ilerlesin inşallahh.Bugün 7+1 de kalp atışını duydum çok şükür. Ortada gibi cinsiyet tahmini yapamadım sizin bir yorumunuz var mı? birde ben bulantı için ilaç sormayı unuttum aile hekimi yardımcı oluyor mu biliyor musunuz Eki Görüntüle 3326328
Amin inşallahoyyy hayırlı olsun kuşumm darısı bizim başımızaa inşa
Teşekkürler, amin hepimizin inşallahhayırlı olsunnn canım sağlıkla ilerlesin inşallahh.
Slm arkadaşlar ben hastane kontrolumden çıktım şimdi kese göründü 5+1 haftalık dediler haftaya çagırdı bebek ve kalp atışı için şükürler olsunhayırlı olsunnn canım sağlıkla ilerlesin inşallahh.
çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallahhh :)Slm arkadaşlar ben hastane kontrolumden çıktım şimdi kese göründü 5+1 haftalık dediler haftaya çagırdı bebek ve kalp atışı için şükürler olsun
hayırlı olsun canım seni listeye aldım ama haftanı da tam yazar mısın bana? 7+0 da mı gördün bebişiniKızlar selam. Ben 3 hafta önce kontrole gittiğimde kese bile görünmemişti. Şimdi kontrolden çıktım kese bebek yolk sac kalp atışı hepsini gördüm. Çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaş 27
SAT 08.09
Kese ve kalp atışı 30.10
Canım beni de ekler misin mesirmacunu
Hem de nasıl çevremdekilerin nefes alıp verişi bile batıyor bu durumdan dolayı hiç rahat olamıyorumKızlar duygusallık değil de gerginlik var mı üzerinizde? Ben bayağı köpürüyorum herşeye bu aralar yaa .
7+3 ye gördüm canımhayırlı olsun canım seni listeye aldım ama haftanı da tam yazar mısın bana? 7+0 da mı gördün bebişini
Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Hakkında hayırlısı olsunBen aranızdan çekiliyorum bebeğin kalbi durmuş yarın sabah kürtaj oluyorum . Hiç kanama ağrı. Hiç bişi olmadı bugün doktorda öğrendim sizlere sağlıklı doğumlar diliyoruz Allah’a emanet olun
Ben Van geliniyim sayılır mıKızlar Van da olan var mı?
Amin çok teşekkür ederim canım benimçok sevindim sağlıkla büyüsün inşallahhh
Baktılar kese ve bebek var fetal kalp atışı var dedi doktor ama kanama iyi bir şey değil düşebilir kalbi de durabilir. istirahat edekceksin hastanede kalacaksın
Merhaba, bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu? Her şey yolundadır umarım. Ben de coraspirin kullanıyorum. İki düşükten sonra genetik test yaptırdık ve bende de pıhtılaşma bozukluğu cıktı. Şu an
Merhabalar ever dinledim her gün 1 adet coraspin ve kan sulandirici oksapar 6000 iğne vuruluyorm sabah öğle akşam da peogestan hap içiyorum doktorum bu sefer her türlü tedbiri alalim dedi haftada 1 de prulotn iğne vuruluyorm geçen hafta kanamam olmuştu 2 kez hastane de yattım birer gün bol istirahat eşliğinde bugün 8+1 iz ikisinide 7+3 ve 7+5 de kaybetmistim normalde bakalim bu sefer daim olur inşallah 6 Kasım da tekrar kontrolüm var sizin kaç haftalikMerhaba, bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu? Her şey yolundadır umarım. Ben de coraspirin kullanıyorum. İki düşükten sonra genetik test yaptırdık ve bende de pıhtılaşma bozukluğu cıktı. Şu an coraspirin kullanıyorum.