Merhaba kızlar doğum hikayemi anlatmaya geldim, bugün evimize geldik
Buraya bir kaç defa sancı ve akıntı ile ilgili yazmıştım, 23 haziran pazar günü sabahtan sancım yoktu, sadece iştahım kapalıydı, akşamüzeri biraz sancım arttı ama gaz sancısı gibi sürekli tuvalete gittim. Sancı aralığı uzundu. Ve dayanılmaz değildi. Akşamında da arkadaşlarımıza sözümüz vardı parkta çay çekirdek tarzı oturacaktık 9 gibi oraya gittik. O saatten sonra yarım saatte bir 20 dkda bir gibi sancılarım girmeye başladı, açık alandayız diye yürümek istedim geçmedi, gaz sancısıdır dedim geçmedi aksine sıklığı arttı 11 gibi eve geldik sıklığı 10 dk da bir 5 dk da bir olmaya başladı, bir ara kustum sonra hastaneye nst’ye gittim ebemiz kontrol etti 6 cm açılmam olmuş sancılar 5 dkda bir girip 1er dakika sürüyordu. Ama nst değerlerinde bebek kendini kanala zorladıkça bebeğin nabzı düşüyordu bundan dolayı acil sezaryene alındım. Sonrasını hatırlamıyorum genel anestezi uygulandı. 24 haziran Saat 2.18’de doğmuş Aybars’ım.
Her sancıyı çektiğim bir doğum hikayem oldu, oğlum kendisi seçti nasıl geleceğini
Allaha şükür oğlum da ben de iyiyiz 2 gün beraber geçti bile