- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.821
Görünce yazmak istedim suni sanci bnimde öyle olduAyy ben de omrumden omur gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünce yazmak istedim suni sanci bnimde öyle olduAyy ben de omrumden omur gitti
Benimkide 1 haftalık kizz farketmiyormuşKaç günlükte kullanılır acaba, 13 günlük benim ki daha
Allah kolaylık versin, hemencecik açılıversin.
41 fatiha oku, karnını sıvazla
Ooooo gözunaydıınnnnnnn nasıl geçtiiDoğurdum kızzzzzzzzzzzz
Doğurdunmu kıııaaaazHalaa bekliyorummm
Doğumun sabah olucak galiba acemi gibi
Akıntı bence o. Doğum suyu şeffaf su gibi oluyorKızlar sabah uyanınca bir anda akan ama çamaşırı tamamen ıslatmayacak şeffaf uzayan kıvamlı hafif cıvık bir su geldi bu doğum suyu mu ağrı filan yok sızıntı mı acaba
Bunu bana da verdi doktorum. Aç mı tok mu karnına veriyorsun canımBIrilerin çocuğu cok gazlıydı kimdi hatırlamiyorum drum bana gaz için damla verdi hem ağrı olmuyor hem rahat veriyor gazını 1 kez 5 damla kullanabilirsiniz kızlar
Eki Görüntüle 3442706
Pek düştü sayılmaz benimNormal doğum yapan hanımlar doğumdan kaç gün önce karnınız aşağıya düştü
Benimki sızıntı şekilde istemsiz olarak geliyordu. Kıvamı su gibiydiKızlar sabah uyanınca bir anda akan ama çamaşırı tamamen ıslatmayacak şeffaf uzayan kıvamlı hafif cıvık bir su geldi bu doğum suyu mu ağrı filan yok sızıntı mı acaba
65i goruyordu ama bana sorsalar 1500Sancılarınız kaçı buluyordu biliyor musunuz
Tok karnına canım emzirdikten hemen sonra verdim kaşıkla gercektne işe yarıyor oglum hiç ağlamadı çok rahat verdi bezini çıkardım dahada rahat verdiBunu bana da verdi doktorum. Aç mı tok mu karnına veriyorsun canım
Hayirli uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsunKızlar bizde saat 16.45 de sezeryana alındık çok şükür yavruma kavuştum darısı bekleyen herkese inşallah
Kız Benim bebeğe de 3700 diyordular en az 4 doğar dediler çocuk 3400 doğdu tabi belli de olmazBenim doğum sezaryene döndü kızlar, Salı günü olacak sanırım o güne kadar kanamam vs olmazsa. Bebiş bugün 3900 geldi doktor artık beklemeyelim dedi
Ben de sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Bugün 10. Günüm. Gelsin hemen başlayım o zamanMedikalden abdominal korse veya sezaryen sonrası korse diye geciyor. 4-5gunlukken basla demisti dr. Takinca agrilarim hafifliyordu tavsiye ederim
Hayırlısı olsun Her bebek kendi belirliyor doğum şeklini. Kilosu da maşallah çok iyiBenim doğum sezaryene döndü kızlar, Salı günü olacak sanırım o güne kadar kanamam vs olmazsa. Bebiş bugün 3900 geldi doktor artık beklemeyelim dedi
Canım,Halaa bekliyorummm
Doğumun sabah olucak galiba acemi gibi
Merhabalar sizinle günümüz aynı benimde hafif sancılarım var ama geçiyor doktorum kanaman veya suyun gelirse gel dedi inşallah kolaylıkla dogumunuz gerceklesirSelam herkese, bugün kontrolüm vardı. 40+4 oldum. Bebeğin suyu azaldığı için yatış yapıldı. Suni sancı ile normal doğumu deniyoruz.
Ay evet yanılma payı oluyor bilmiyorum yaKız Benim bebeğe de 3700 diyordular en az 4 doğar dediler çocuk 3400 doğdu tabi belli de olmaz