- 9 Ekim 2023
- 1.212
- 1.750
- 27
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.801
Hic dusmediNormal doğum yapan hanımlar doğumdan kaç gün önce karnınız aşağıya düştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic dusmediNormal doğum yapan hanımlar doğumdan kaç gün önce karnınız aşağıya düştü
Nasılsın joum oğlusun nasıl geçti mi sariligiBIrilerin çocuğu cok gazlıydı kimdi hatırlamiyorum drum bana gaz için damla verdi hem ağrı olmuyor hem rahat veriyor gazını 1 kez 5 damla kullanabilirsiniz kızlar
Eki Görüntüle 3442706
Ben 38+5 im. Assagida çok batma ve baskı var ama karnım düşmedi. O yüzden daha var diye düşünüyorumHic dusmedi
Bunu ben de merak ediyorum yazan olursa çok mutlu olurummmmNormal doğum yapan hanımlar doğumdan kaç gün önce karnınız aşağıya düştü
CanımmArada yaz, haber ver canım . Açılman kaç cm oldu. Suni sancı zor mu ?
Çok iyi canım, tek avazda doğum olur inşallahCanımm
Açılmam 2 cmdi en son doktor baktı baya yumuşamış dedi rahim ağzım açılıyormuş.
Suni sancı hani ishal olursunda karnın ağrır ya o şekilde oluyor 5-10 dk bir.
Bana artık suni vermiyorlar ama kendi sancılarım başladı düzenli olarak.
Bugün gittik kuzum 5 günde çok az duşmüş 11.7 olmuş 12.5 du en azından düştü ama genede çarşamba güne çağırdı bakalım neolacak 5gune 10u altına düşmesi lazimdı dedi drNasılsın joum oğlusun nasıl geçti mi sariligi
Hadi inşaallahhhCanımm
Açılmam 2 cmdi en son doktor baktı baya yumuşamış dedi rahim ağzım açılıyormuş.
Suni sancı hani ishal olursunda karnın ağrır ya o şekilde oluyor 5-10 dk bir.
Bana artık suni vermiyorlar ama kendi sancılarım başladı düzenli olarak.
Amin İnşallah canımÇok iyi canım, tek avazda doğum olur inşallah
Halaa bekliyorummmHadi inşaallahhh
Doğurdum kızzzzzzzzzzzzUmudum2121 doğurdun mu kııııaaaazzzzzz
Kaç günlükte kullanılır acaba, 13 günlük benim ki dahaBIrilerin çocuğu cok gazlıydı kimdi hatırlamiyorum drum bana gaz için damla verdi hem ağrı olmuyor hem rahat veriyor gazını 1 kez 5 damla kullanabilirsiniz kızlar
Eki Görüntüle 3442706
Allah kolaylık versin, hemencecik açılıversin.Halaa bekliyorummm
Doğumun sabah olucak galiba acemi gibi
Amin İnşallahKaç günlükte kullanılır acaba, 13 günlük benim ki daha
Allah kolaylık versin, hemencecik açılıversin.
41 fatiha oku, karnını sıvazla
Tebrik ederim Sağlıkla, mutlulukla büyütün bebeğiniziKızlar bizde saat 16.45 de sezeryana alındık çok şükür yavruma kavuştum darısı bekleyen herkese inşallah
Medikalden abdominal korse veya sezaryen sonrası korse diye geciyor. 4-5gunlukken basla demisti dr. Takinca agrilarim hafifliyordu tavsiye ederimKızlar sezaryenden kaç gün sonra korse takabiliriz? Daha önce kullanan oldu mu? Nasıl bir şey aldınızz
Çok teşekkür ederimTebrik ederim Sağlıkla, mutlulukla büyütün bebeğinizi
Sancılarınız kaçı buluyordu biliyor musunuzAyy ben de omrumden omur gitti