- 14 Ekim 2023
- 708
- 693
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.841
Ya sezaryen deme sebebi aslında bebeğin başının hala yukarda olması, kanala girmemiş sanırımKız Benim bebeğe de 3700 diyordular en az 4 doğar dediler çocuk 3400 doğdu tabi belli de olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sezaryen deme sebebi aslında bebeğin başının hala yukarda olması, kanala girmemiş sanırımKız Benim bebeğe de 3700 diyordular en az 4 doğar dediler çocuk 3400 doğdu tabi belli de olmaz
36 da artık zorunlu doğum izni raporu alıyorsunuz.112 gün nerden çıktı anlamadım pek ama 36 dan itibaren başlıyor izin gününüz ve 4 aylık izin parası yatırıyorlar izniniz bitince.eğer her ay sgk ile gidip görüşürseniz aylık da alabiliyorsunuz ama ben toptan almauı tercih etmiştimMerhaba 32.hafta calışabilir raporu alıp 36.hafta hangi raporu alıyoruz ve o zaman şu 112 günlük geçiçi iş göremezlik ödeneği yatıyor mu yine
Sağol canım benimKızlar nasılsınuz pek uğrayamadım. Jou gözün aydın doğum yapmışsın.benim şu bir haftadır çok kanamam var hayat kalitem düştü resmen.ilk 10 gün olmadı sonrasında başladı kanama çok garip bide durup durup aniden oluyor her yerim batıyor stresten dışarı çıkamıyorum bişi olacak diye.sizde nasıl kanama durumu.ne zaman bitecek bu sezeryan oldum bu arada
Bebeğim canım, benim 5 cm açıklık oldu ama bebek kanala inemedi kalp atışları azaldığı için acil sezeryana alındımCanım,
benim de bugün yatış yapıldı. Suyum azaldığı için suni sancı ile normal doğumu deniyoruz. Sen ne yaptın. Süreç nasıl ilerledi
Aaaaaaaa dogurdunmu kııaaazzzzzzzzBebeğim canım, benim 5 cm açıklık oldu ama bebek kanala inemedi kalp atışları azaldığı için acil sezeryana alındım
Evettt doğurdumm sezeryanla iyi olayım anlatcamömmAaaaaaaa dogurdunmu kııaaazzzzzzzz
Tamam bebişimEvettt doğurdumm sezeryanla iyi olayım anlatcamömm
Olsun bende olsam doktorun dedigini yapardim sende yap sağlıkla al kucağına bebeginiAy evet yanılma payı oluyor bilmiyorum ya
Yasak canımKızlar bi watsap grubu falan mı kursak valla buradan çok zor oluyor. Yasak olabilir gerçi bilmiyorum da
Bencede kuralım ya burdan mesajlar görülmüyor hemenKızlar bi watsap grubu falan mı kursak valla buradan çok zor oluyor. Yasak olabilir gerçi bilmiyorum da
Aminnn teşekkür ederim hepimiz inşallah saglikla büyütüruz evlatlarımızı bugün tam 1 hafta oluyo dogum yapalı geçen hafta bugun yatmıştım hastaneye gece 3 45 de geldi oğluşummGözün aydın canımmm çok bekledik ama değdi sağlıkla analı babalı büyüsün oğluşun inşallahh
Medikalden abdominal korse veya sezaryen sonrası korse diye geciyor. 4-5gunlukken basla demisti dr. Takinca agrilarim hafifliyordu tavsiye ederim 5 gun gectikten sonrami
Canim yatagin kenarlarina dokunarak ve birinden destek alarak hafif donmustumSezeryan olan arkadaşlar
İlk kalkışınızı nasıl yaptınız. Hemşire kız ağrı kesici iğne vurucaktı yan bile dönemedim. Ayağa nasıl kalkıcam ben ya.
Canım önce ayaklarını yataktan aşağı sarkıt sonra vücudunu yan döndür yavaş yavaş kalkSezeryan olan arkadaşlar
İlk kalkışınızı nasıl yaptınız. Hemşire kız ağrı kesici iğne vurucaktı yan bile dönemedim. Ayağa nasıl kalkıcam ben ya.
İlk kalkış biraz zor olacak ben eşime sarılarak bı kaç adım atabildim ama pes etme sonra yürüdükçe acilacaksinSezeryan olan arkadaşlar