- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.697
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ben ben 38+4Doğurmayan kim kim geldi
Suni sancı verdiler canım düzenli ağrım var şuan dayanmaya çalışıyorum.Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah sezeryana gerek kalmaz ve kolay bir normal doğum olur. Normal doğum için ne yapacaklar birşey söylediler mi
Evett gelmedi.Anamm gelmedi mevsooo
Rabbim dayanma gücü versin inşallahSuni sancı verdiler canım düzenli ağrım var şuan dayanmaya çalışıyorum.
Amin İnşallah çok teşekkür ederimRabbim dayanma gücü versin inşallah
Aaaaaa yinede iyi açılmış amaEvett gelmedi.
Bende hastanedeyim şuan suni sancı alıyorum düzenli ağrılarım var. Ama açılmam daha 2 cm.
İnşallah vallahiOlsunn herşerde var bi hayırr sağlıkla gelsin inşaallahhhh
Buraya yazabildiğine göre baya iyi karşılıyorsun sancıları. Ben karşılayamadım mahvoldum hastanedeAmin İnşallah çok teşekkür ederim
ay evet oyleymiss
Hayirla bebeğini al kucağına canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlarrr
Benim bugün kontrolüm vardı. Bebeğin suyu azalmış o yüzden doktor yatış verdi normal doğum için uğraşıyoruz aksi birşey olursa direk sezeryana gireceğim. Haber vermek istedim.
Evett karşılamaya çalışıyorum açıkcası yatarken çok sıkılıyorum ayakta gezince daha iyi oluyor.Buraya yazabildiğine göre baya iyi karşılıyorsun sancıları. Ben karşılayamadım mahvoldum hastanede
Amin İnşallah gerçekkkHayirla bebeğini al kucağına canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy ben de omrumden omur gittiBuraya yazabildiğine göre baya iyi karşılıyorsun sancıları. Ben karşılayamadım mahvoldum hastanede
Ben ben ben 38+4
Arada yaz, haber ver canım . Açılman kaç cm oldu. Suni sancı zor mu ?Suni sancı verdiler canım düzenli ağrım var şuan dayanmaya çalışıyorum.