- 20 Şubat 2023
- 419
- 562
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #20.961
pinarindunyasi Rabbim Yardımcın olsun , Bol Bol Sümmessebile yesserrah oku canım rabbim yolunu kolaylaştırsın evladının inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezeryan olacak bebek büyüdüğü için 37+4’te alacak. Normalde 39.dan önce almam diyordu. Kul plan yaparken kader gülermiş bağırsakları dolmaya başlamış kaka yapmasın daha fazla bekletmeyelim dediAllah yardımcımız olsun insallah normalmi sezeryanmı
Rabbim kolaylık versin insallah evladını sağ salim al kucağına gerisi önemli deil zaten sanada bol şifalar diliyorumSezeryan olacak bebek büyüdüğü için 37+4’te alacak. Normalde 39.dan önce almam diyordu. Kul plan yaparken kader gülermiş bağırsakları dolmaya başlamış kaka yapmasın daha fazla bekletmeyelim dedi
Ben de sana çok teşekkür ederim bayram hediyesi olacaklarRabbim kolaylık versin insallah evladını sağ salim al kucağına gerisi önemli deil zaten sanada bol şifalar diliyorum
Yok kuzum bende bilmiyorum bazen story paylaşıyor sadece o kadar, yakın zamanda konuşmadıkBilmyorum kuzum hic görüşmüyorum nosuda yok ben de aklimseyyah biliyodur belki
Not ettimBen de inşaallah
Heee nese gelir elbetYok kuzum bende bilmiyorum bazen story paylaşıyor sadece o kadar, yakın zamanda konuşmadık
Bence oyle yaaEksik olan şey bebisler sanırım
Ben yazayım ona bir araHeee nese gelir elbet
Evet yaa yaramaz minikler bayramda el öpmeye geliyolar . bayramda gezdirmicekler bizi anlaşıldıBen de sana çok teşekkür ederim bayram hediyesi olacaklar
OOo kiz git gel falan derken ne zor oldu seninde sağlıcakla al kucağına biran once inşaallahhhhKizlar dun gelen kanli akintimdan sonra agrilar 5-6 dk’da bir gelmeye basladi. Kivrandirdi hastaneye gittik ama 1 cm aciklikla geri yolladilar. Sabah 6’ya kadar evde kivrandim asla uyuyamadim korkunc sancilardi 6’da hastaneye geldik 2 cm olmus acilma. Acilma olmadigini duyunca sinirden her seferinde ziril ziril agladim bu arada… 6’dan 11’e kadar sancilarim inanilmaz siddetlendi her seferinde aglatti… yani diyecegim o ki regl sancisi falan hikaye gercekten sanci geldi mi anliyormussunuz ben agladim annem yanimda benimle agladi neyse 9 gibi kocamann bir kanli sumuksu sey geldi asil nisan oymus anladim ki… epidural yapilmasini istedi ebem cunku yorgunluktan bitik haldeydim iyi ki de yapilmis pelte gibi oldum 2.5 saattir biraz uyudum, ama en onemlisi agri hissetmedim ve bu beni dinlendirdi… az once de suyum geldi 6 cm aciklikla bekliyoruz su an. İnsallah bugun bebegimi kucagima alicam
Yaz bakemm çok boşladı pislikBen yazayım ona bir ara
Amin canim coook sag olpinarindunyasi Rabbim Yardımcın olsun , Bol Bol Sümmessebile yesserrah oku canım rabbim yolunu kolaylaştırsın evladının inşallah
Amin kuzum hepimiz insallahhOOo kiz git gel falan derken ne zor oldu seninde sağlıcakla al kucağına biran once inşaallahhhh
İnanın yazın doğurmak daha ıyı kızlar kısın mıktop da cok hastalık da cok az mı gıydırem cok mu derdi bitmiyor. Yaz oyle mı gıy cık ayrıca bollll d vitamini bedava mis gibiKızz sıcaktan felanda doğurmuyoruz ne bu beee aaaa
Hayırlısı böyleymiş canım benimmKizlar selam bugun cati muayenem vardi doktor normal dogum yapamicak kadar catin dar dedi 25 ine gun verdi sezeryan icin cok heyecanliyim
evet bende oyle diyorum hic uzulmuyorum vardir bunda da bi hayirHayırlısı böyleymiş canım benimm
Benim kızımda dönmedi mesela hiç yukarda çok sıkıştıı çatı muayenem de olmadı ama bebek nasıl isterse öyle oldu hepimizin bazen bedeni vücudu planladığımız gibide olmuyo hayatevet bende oyle diyorum hic uzulmuyorum vardir bunda da bi hayir