- 18 Mart 2023
- 2.173
- 1.350
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #20.941
Seyyah ne dicek bakalımmBilmyorum kuzum hic görüşmüyorum nosuda yok ben de @aklimseyyah biliyodur belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seyyah ne dicek bakalımmBilmyorum kuzum hic görüşmüyorum nosuda yok ben de @aklimseyyah biliyodur belki
Sende normale gidiyorsun demiii ayyy bana normale gidecekler yazsın yaaa not edeyimmmmSeyyah ne dicek bakalımm
Dimi erken girmen daha iyi beklemek ayri bir stres hayırla gir çık misss kokulunu al kucağına inşallahGibi gibi kuzumm biran önce girip çıkma kafasındayım sabah ilk ben giricem bide iyi oldu hemen hallettik sabaha
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini normal mi yaptın sezeryan miben de 10.30 da doğum yaptım 2900 doğdu bebeğim
Ben ben ben inşallahSende normale gidiyorsun demiii ayyy bana normale gidecekler yazsın yaaa not edeyimmmm
Hadi inşaallahh yaaaBen ben ben inşallah
JouuuSende normale gidiyorsun demiii ayyy bana normale gidecekler yazsın yaaa not edeyimmmm
Banada öyle var biliyomusunn annem bende ama genede bi eksik gibi birşey anlayamadım senide biliyorum cuma günü giriyorsuBende cumaya sezaryene giriyorum nasipse,h çok heyecanlı hem çok endişeliyim.sanki yapmam gereken çok şey varmışta hepsini bırakmışım gibi bı his var içimde.
Heee haberimiz olsun tabiikiiJouuu
Evett şuan normal ama kordon yaşlanmasından dolayı bence sezeryan olurum gibi ya cuma kontrolüm var tekrar.
Kizımda bekle anam bekle babamm canımdan can gitti artıkk çok gerildim yaniii kocama dedim sabah işi hallett sonra aksam oluyo yürüyüşe gece oldu uyuma kafasındaydım 2 haftamı aldı toparlanmak sonra ben arabada bekliyorumm neyseki hallettiDimi erken girmen daha iyi beklemek ayri bir stres hayırla gir çık misss kokulunu al kucağına inşallah
Olur canoHeee haberimiz olsun tabiikii
Vala bilmiyorum öyle dedi bu sıcakta gece kendimden acizim bide gündüz yürüyüşe cikcamGündüz yürüyüsü kasık agrısı yapmıyor mu
E hadi bakalım o zamana kadar Sancin gelir inşallahNe bi haftası canım pzt yatış veriyo doktor bana 41oluyorm pzt çünki daha beklemiyolar
Ben de inşaallahSende normale gidiyorsun demiii ayyy bana normale gidecekler yazsın yaaa not edeyimmmm
InşaalllaaahhhhOlur cano
Ama şuan normalll
Eksik olan şey bebisler sanırımBanada öyle var biliyomusunn annem bende ama genede bi eksik gibi birşey anlayamadım senide biliyorum cuma günü giriyorsu