2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Bende cumaya sezaryene giriyorum nasipse,h çok heyecanlı hem çok endişeliyim.sanki yapmam gereken çok şey varmışta hepsini bırakmışım gibi bı his var içimde.

• Beğen
Reactions: Jou
Bende cumaya sezaryene giriyorum nasipse,h çok heyecanlı hem çok endişeliyim.sanki yapmam gereken çok şey varmışta hepsini bırakmışım gibi bı his var içimde.
Banada öyle var biliyomusunn annem bende ama genede bi eksik gibi birşey anlayamadım senide biliyorum cuma günü giriyorsu 🤩

Dimi erken girmen daha iyi beklemek ayri bir stres hayırla gir çık misss kokulunu al kucağına inşallah 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🐣
Kizımda bekle anam bekle babamm canımdan can gitti artıkk çok gerildim yaniii kocama dedim sabah işi hallett sonra aksam oluyo yürüyüşe gece oldu uyuma kafasındaydım 2 haftamı aldı toparlanmak sonra 😄😄 ben arabada bekliyorumm neyseki halletti 🤪🤪

Kizlar dun gelen kanli akintimdan sonra agrilar 5-6 dk’da bir gelmeye basladi. Kivrandirdi🥲 hastaneye gittik ama 1 cm aciklikla geri yolladilar. Sabah 6’ya kadar evde kivrandim asla uyuyamadim korkunc sancilardi😭😭 6’da hastaneye geldik 2 cm olmus acilma. Acilma olmadigini duyunca sinirden her seferinde ziril ziril agladim bu arada… 6’dan 11’e kadar sancilarim inanilmaz siddetlendi her seferinde aglatti… yani diyecegim o ki regl sancisi falan hikaye gercekten sanci geldi mi anliyormussunuz🥲 ben agladim annem yanimda benimle agladi😭 neyse 9 gibi kocamann bir kanli sumuksu sey geldi asil nisan oymus anladim ki… epidural yapilmasini istedi ebem cunku yorgunluktan bitik haldeydim iyi ki de yapilmis pelte gibi oldum 2.5 saattir🤣 biraz uyudum, ama en onemlisi agri hissetmedim ve bu beni dinlendirdi… az once de suyum geldi🥲 6 cm aciklikla bekliyoruz su an. İnsallah bugun bebegimi kucagima alicam🥹🥰

X