2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Kızlar Günaydın biraz önce lavaboya gittim geldim bisey yoktu bi akıntı oldu oldu bende pecete koyayım hemen bi ıslaklık oluyo diye bi baktım sarımsı sümüksü biseydi sildim nişan mı diye suphelendim ama bilemiyorum ilk dogumumda hafif kanlıydı nişanım böylede olurmu ki nişan ? 🤔🤔🤔
Hafif sarımsı sümüksü akıntı bende de oluyor çok az ama. Kızımda fındık kadar pembemsi bi parca gelmisti nişanda. Bunlar akıntı diye düsünüyorum

Kızlar Günaydın biraz önce lavaboya gittim geldim bisey yoktu bi akıntı oldu oldu bende pecete koyayım hemen bi ıslaklık oluyo diye bi baktım sarımsı sümüksü biseydi sildim nişan mı diye suphelendim ama bilemiyorum ilk dogumumda hafif kanlıydı nişanım böylede olurmu ki nişan ? 🤔🤔🤔
Benim de öyle birşey geldi akşam sancı da çektim acile gittim açılma sancı yok dedi eğer nisansa en geç bir haftaya dogurursun canim

Kizlar kontrolden çıktım herşey yolunda bebeğin kilosu 3700 doktora sordum normal doğurur muyum diye dedi en fazla 4 le dogurursun korkutma kendini ve hemşire arkadaş iliskiye gir sonrasinda sıcak suya otur ve gündüz yürüyüş yap akşam yapma akşam yapildiginda kasik ağrısı oluyor dedi çubuk tarçını suya koy akşama kadar git gel iç dedi ada çayı kuşburnu iç dedi rahmi yumuşatır açılır dedi normal doguracaklar bilginize 😁

Kizlar kontrolden çıktım herşey yolunda bebeğin kilosu 3700 doktora sordum normal doğurur muyum diye dedi en fazla 4 le dogurursun korkutma kendini ve hemşire arkadaş iliskiye gir sonrasinda sıcak suya otur ve gündüz yürüyüş yap akşam yapma akşam yapildiginda kasik ağrısı oluyor dedi çubuk tarçını suya koy akşama kadar git gel iç dedi ada çayı kuşburnu iç dedi rahmi yumuşatır açılır dedi normal doguracaklar bilginize 😁
Gündüz yürüyüsü kasık agrısı yapmıyor mu😁😁

Anlaşılıyor. İdrarını tutarsın ama bunu tutamıyorsun . Sızıntı şeklinde akıyor. Kaç saat oldu hâlâ da geliyor birden bire hepsi gelmedi. Sancılar giriyor 5 dkda bir. Ebeme muayene oldum 2 cm açıklık varmış
Allah'ım yolunu kolaylaştırsin canım çok az kaldı bebeğine kavuşmaya maşallah 🧿🤲🏻

Ahududu içiyorum bende oda ise yarar dimi ya dur tarçını da koyayım 😅

Gibi gibi kuzumm biran önce girip çıkma kafasındayım sabah ilk ben giricem bide iyi oldu hemen hallettik sabaha
Hemen ıkı cocuklu anne modelini anlatırsın bır hafta da bır haftadır😁😁😁 şafak doğan güneş he 🥹🥹

• Komik
Reactions: Jou
X