- 25 Ağustos 2019
- 60.359
- 110.132
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #20.981
One kıaazzKızlarrr
Perina masajı yapan var mı aranızdaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
One kıaazzKızlarrr
İyi çok şükür hadi bakalım bekliyoruzKizımda bekle anam bekle babamm canımdan can gitti artıkk çok gerildim yaniii kocama dedim sabah işi hallett sonra aksam oluyo yürüyüşe gece oldu uyuma kafasındaydım 2 haftamı aldı toparlanmak sonra ben arabada bekliyorumm neyseki halletti
Ben arada yapıyorum ama Dr perineden daha çok ilişki istiyorum dedi tutturdu ya huKızlarrr
Saol cnaım Allah razı olsun . Bebek meme almadı ilk zman çol darlandım birde benı ayağa çok geç kaldırdılar. 11 de çıktım sezeryandan 7 de ayapa kalktım. O sürede bakamadım hiç telefona flanOyy maşallah kız sesin çıkmadı bende diyorum bir gitti pir gitti gözün aydın canım Rabbim anali babalı büyütsün hayırlı evlat olsun çok geçmiş olsun biran önce toparlasin inşallah birbirinize alışırsıniz emdi mi peki
Aynı senin gibi olcak benimkide 52 cm di boyu 3600dü kilosu ultrasondaDoğurduuuumm, bal gibi bi oğlan geldi Darısı yarın sana tatlım, sağ salim al kucağına. Aşk yaşıyoruz resmen gözümüzü bile ayıramıyoruz 37+2 de doğdu. 3650 gr 52 cm. Herşey yolunda çok şükür
Aayyy yy pınar öyle de demeyeydin iyiydi Rabbim kolaylaştırsin hemencecik oluversin de kavuşun inşallah canım sağlıcaklaKizlar dun gelen kanli akintimdan sonra agrilar 5-6 dk’da bir gelmeye basladi. Kivrandirdi hastaneye gittik ama 1 cm aciklikla geri yolladilar. Sabah 6’ya kadar evde kivrandim asla uyuyamadim korkunc sancilardi 6’da hastaneye geldik 2 cm olmus acilma. Acilma olmadigini duyunca sinirden her seferinde ziril ziril agladim bu arada… 6’dan 11’e kadar sancilarim inanilmaz siddetlendi her seferinde aglatti… yani diyecegim o ki regl sancisi falan hikaye gercekten sanci geldi mi anliyormussunuz ben agladim annem yanimda benimle agladi neyse 9 gibi kocamann bir kanli sumuksu sey geldi asil nisan oymus anladim ki… epidural yapilmasini istedi ebem cunku yorgunluktan bitik haldeydim iyi ki de yapilmis pelte gibi oldum 2.5 saattir biraz uyudum, ama en onemlisi agri hissetmedim ve bu beni dinlendirdi… az once de suyum geldi 6 cm aciklikla bekliyoruz su an. İnsallah bugun bebegimi kucagima alicam
Ziyarete beklerukkkİyi çok şükür hadi bakalım bekliyoruz
Doğru ya haklısın bakalım biz ne olcaz biran önce toparlasin inşallah canım ilk süreçler biraz zor Allah'ım kolaylaştırsinSaol cnaım Allah razı olsun . Bebek meme almadı ilk zman çol darlandım birde benı ayağa çok geç kaldırdılar. 11 de çıktım sezeryandan 7 de ayapa kalktım. O sürede bakamadım hiç telefona flan
Bizde gelürüuuukkkZiyarete beklerukkk
AğlarımmmmmmmBizde gelürüuuukkk
Vajina girişine yapılıyormuş açılması için doktor dediOne kıaazz
Ayy benimki hiç ilişkiden bahsetmediBen arada yapıyorum ama Dr perineden daha çok ilişki istiyorum dedi tutturdu ya hu
Ahh maşallah gayet de yanaklı tombik bi bal valla, seninki de öyle olacak sütüm çok gelmiyor sağma makinesiyle uyarmaya çalışıyorum sürekli. Umarım mamaya gerek kalmadan hallederiz.Aynı senin gibi olcak benimkide 52 cm di boyu 3600dü kilosu ultrasonda
Ayyy canım benimm bol bol emzirr sarılık olmasın çişini etsin bolboll
Ağlama kiiiizzzz beni de aglatcanAğlarımmmmmmm
Valla ben hem üşeniyorum hem de hiç canım istemiyor hafif yağ sürüyorum ben elif çok içeri girdirmeden makara doğru biraz baskı yaparak sonra biraz sağ biraz sol o şekilde daire çizerek yumuşatmaya çalışıyorum kesi ve dikiş mümkün olduğunca az oluyormuş bunu yapınca ya da bebek gelişi güzel olur müdahale edilmezse hiç olmuyormuş kesi dikişAyy benimki hiç ilişkiden bahsetmedi
Bende üşeniyorum ilişkiye yaaaa sürekli duşa mı gireceğim alalala
Kaç dk yapıyorsunnnValla ben hem üşeniyorum hem de hiç canım istemiyor hafif yağ sürüyorum ben elif çok içeri girdirmeden makara doğru biraz baskı yaparak sonra biraz sağ biraz sol o şekilde daire çizerek yumuşatmaya çalışıyorum kesi ve dikiş mümkün olduğunca az oluyormuş bunu yapınca ya da bebek gelişi güzel olur müdahale edilmezse hiç olmuyormuş kesi dikiş
Kısa ya 1-2 dk falanKaç dk yapıyorsunnn
Gecen sayfanizi okudugumda senin hala dogurmamais olmani konusuyodunuzAğlarımmmmmmm