- 25 Ağustos 2019
- 60.359
- 110.132
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.001
Ayy 3cü çoçuğunn ne guzelde ettiinn ama ben bitaneyle zor adapte oluyorum.sana gerçekten helal olsun diyorum sarılık konusunda iyi etmissin tecrübelisin zaten biliyorsun ama ben kızımı getirsemde dr bana mama verme bolbol emzir diyordu her dr a göre farklı oluyorKızlar selam,6 günlük minnoşumla hayata devam ediyorum.sarılık oldu ama götürmedim hastaneye evde tedavi ettim iyileşti tecrübe diyelim,kızımı mahvetmişlerdi hastanede o aklıma geldi.bol bol emzirin emmezse biberon vermekten çekinmeyin sakın çünkü sarılık olursa hastanede biberon mama dayıyorlar zaten.3. Çocuğum ama ilk gibi resmen.dikişlerim iyileşti diyebilirim çok hafif bi ağrı kaldı.eşime ayyy bi tane daha yapalım diyorum çok korkuyordu herşey olumsuz gider de bi daha çocuk istemem diye Jou daha doğurmamışsın grubu sen kapatacaksın en son
YAaa ne güzelde dikişlerin iyi geçti inşaallahh benimde 2 ciye iyi olur ya yarın
Hahahahahaha kesinlikle bu gidişle herkesi kontrol ediyorum kim doğurmuş okadar heyecanlıkiii kapatma işi bana kaldı
Hedef kaç çocuk kıııaaazzz
Son düzenleme: